Havi horoszkóp Bika augusztus 2024

A Bikákban augusztusban a munkájukkal kapcsolatban aggályok fogalmazódhatnak meg, amik kapcsán elégedetlenségüknek adhatnak hangot. A szerelem terén alapvetően kiegyensúlyozott időszakra számíthatnak, de párjuk törődést igényelhet, így lehet, hogy egyszerre többfelé is kénytelenek lesznek koncentrálni a hónap során. A feladat nem egyszerű, de nem is lehetetlen! Havi horoszkóp Bika augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Augusztus eleje nyugtalanító lehet számodra. Már a kezdetektől fogva, augusztus 1-jén a Mars és az Uránusz ingatag együttállása a Bikában próbára teszi belső erődet és képességedet, hogy megbirkózz a gyors, nemkívánatos változásokkal. Próbálj rugalmasabban viszonyulni a dolgokhoz! Az augusztus 12-i telihold az érzelmeket helyezi fókuszba, és kérdéseket ébreszt benned a karrierrel, társadalomban betöltött szerepeddel kapcsolatban is. A családod kitartóan támogat. Augusztus 20-tól kezded jobban kézben tartani az irányítást, különösen akkor, amikor a Mars elhagyja a Bikát – némileg megnyugtatva az idegeid, ráadásul ez a pénzügyi helyzeted is megerősíti. Az augusztus 27-i újhold szerelmet hoz – ez kiváló jel a randizáshoz, és ez az energia segíthet újra megtalálni a szenvedélyt és a varázslatot egy meglévő kapcsolatban is Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

20-tól felemeli a szavát érdekeinek védelmében. Nem biztos azonban, hogy meghallgatnak, ha túlzóak a törekvései. A hónap végén érdemes megfontolni a visszavágást. Augusztusban nagyobb függetlenségre vágysz. Itt az ideje, ha ki akarja használni támadó lelkiállapotát, és pénzügyi követelést támaszt. Az emelés akkor jön, ha bebizonyította, hogy képes megfelelni a kihívásoknak.

Havi horoszkóp Bika augusztus 2024

Augusztusban a Bika tele lesz szenvedéllyel, és sok új szerelmi élménynek nézhet elébe. Nyugodtságának és lelki békéjének köszönhetően pozitív energiákat fog terjeszteni környezetedben, és érdekes emberekkel kerül kapcsolatba, akikkel egy hullámhosszon lesz. A munkahelyen azonban felhalmozódnak a hosszú ideje tartó problémák, és a feletteseivel is kellemetlen vitákba ütközhet. Ez az időszak olyan fontos munkahelyi döntések meghozatalára ösztönöz, amelyek elsőre nem tűnnek jónak, de a jövőben értékelni fogja őket, és végül büszke is lesz magára.

Szeretet

Ha a Mars a Bikában van, augusztus nagy részében személyes tulajdonságaid lesznek az előtérben. Ami értékítélet kifejezése nélkül: azt jelenti, ahogy vagy, fényeiddel és árnyékaiddal. Mindent felemelnek, vagy bizonyos esetekben eltúloznak. Azonban a szándékaidhoz rendelkezésre álló energia elég sok lesz. Így célba érhet egy vágy, egy álom, valami, amit sokáig dédelgetett a képzeletben. Összegezve tehát az augusztus egy hónap lehet. Összegezve, az augusztus egy igazán érdekes hónap lehet!

Munka

A munka az munka, s akár szereti az ember, amit csinál, akár nem, azért jól esik néha egy kis erkölcsi, no és persze anyagi elismerés. Ezekből azonban meglehetősen fukarnak ígérkezik e jegy szülöttei számára az augusztus, így lehet, hogy nem is érdemes annyi energiát belefektetniük, hogy elérjék, amit szeretnének, hiszen, sokszor nem is rajtuk múlik, ha balul sül el valami, mégis könnyen ők ihatják meg a levét. A hónap során ráadásul anyagi gondok is támadhatnak, így érdemes odafigyelni már az első hetekben, hogy mikor, mire költenek, mert hó végére könnyen borulhat a költségvetés, ha hagyják, hogy elszaladjon velük a ló. A Bikák azonban szerencsére rendkívül jó állóképességgel és kellő erővel rendelkeznek ahhoz, hogy kezelni tudják a szoros helyzeteket, s kontrollálják életük minden területét, így a nehézségek ellenére is minden esély megvan arra, hogy végül mégis aztán jól jöjjenek ki e nyárvégi időszakból.

Pénzügy

A Pénzügyi Asztrológiai előrejelzés azt mutatja, hogy a vállalkozások és az ingatlanok terén nagy haszonra tehet szert. Arra kell összpontosítania, hogy továbbra is olyan vállalkozásokba fektessen be, amelyek továbbra is profitot termelnek. Nagy pénzügyi fegyelem mellett kényelmes életet élhet majd. Soha ne fogadj nemet a válasznak, ha szeretnél valamit kihozni az életedből. Győződjön meg arról, hogy befektetés közben őszinte marad önmagához. Engedje meg magát az őszinte üzletekben, és soha nem lesz miért aggódnia.

Karrier

Bika: A baráti jegyekben lévő bolygók a siker felé visznek. Tehát nincs miért aggódnod. A dolgok elvégzéséhez szükséges időre a retrográd bolygók támogatják. Az a boldog érzésed van, hogy abszolút békét kapsz! Sajnos ezt a dicséretes szándékot meghiúsíthatja valaki, aki nem olyan szemszögből látja ezt a hónapot, mint te. Ami az anyagiakat illeti, eltökélt szándéka, hogy óvatos legyen, és el kívánja érni céljait. Ha valaki azzal vádol, hogy fukar vagy, akkor figyelembe veszed, vagy sem.

Szerencse

Augusztusban a Bikák félreteszik természetes félénkségüket, és új kapcsolatokra tesznek szert, amelyek értékesek lehetnek a jövőjük szempontjából, legyen szó akár partnerről, barátról vagy kollégáról. Ne féljen megmutatni, ki is Ön valójában; a közeli emberek nagyon értékelni fogják. Ezenkívül nézzen szembe mások véleményével.Fizikai állapota is nagyon fitt lesz, ezért bátran végezzen olyan fizikai tevékenységeket vagy sportokat, amelyeket általában nem merne megtenni. Lenyűgözi önmagát, és ez további önbizalmat ad.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Bikák kapcsolatában most az egymásra való fokozottabb odafigyelés kell, hogy az előtérbe kerüljön, így nagyobb eséllyel és gyorsabban oldhatják meg a sokszor külső tényezők által felmerült és gerjesztett, apróbb-cseprőbb problémáikat. A jó kapcsolat alapja az egymással szembeni teljes őszinteség, s egyben ez is a legtökéletesebb fegyver a külső támadásokkal szemben, hiszen nehéz falhoz állítani azt, akinek a párja mindent tud róla, legalább is, ami az élet lényegi dolgait illeti! Eme gondolatsor szem előtt tartása most kapcsolatmentő lehet!A szingli életet folytató Bikák számára az augusztus lehetőségek sorát kínálja fel a pártalálásra, ezeket azonban néha nehéz lehet felismerni, a körülöttük pezsgő élet mellett. A vidám, bolondos és persze hangos baráti társaságok nem igazán jelentenek alkalmas terepet a Bikák kibontakozásának, így most nehezebb lehet önmagukra felhívni a kiszemeltjük figyelmét, mint általában. Ennek ellenére ne adják fel, s vessék be apró, de annál hatásosabb praktikáikat a csábításra, nehogy félénkségük miatt elszalasszák az igazit!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika november 2024

A Bika számára a november a meglepetések és a nagy változások hónapja, sajnos nem mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük