Havi horoszkóp Bika december 2024

Decemberben, jelentősen megcsappanhatnak energiatartalékai, kedves Bika, olyannyira, hogy, mire elérkeznek az ünnepek, addigra teljesen kimerülhet. Igaz lehet ez most pénztárcájára is, mindennek ellenére, mindenért kárpótolhatja a családi kötelékek és kapcsolatok ápolása, szorosabbra fűzése és általában, a biztonságot nyújtó otthonukban, együtt eltöltött, meghitt pillanatok. Havi horoszkóp Bika december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. A Bika módszeres szerető: .Nem sieti el a dolgokat, szereti mindennek megadni a módját. Az érzéki örömöket sokra tartja, de egyéjszakás kalandokra nem csábul el. Akivel ágyba bújik, azt alaposan meg akarja ismerni. A belső értékek jobban érdeklik, mint a látvány. Nagyon fel tudja izgatni a kedvese hangja, illata, érintése. Horoszkóp Bika december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha mindenki támogatja és közvetíti kezdeményezéseiteket, törekvéseiteket, ne kérjen túl sokat 22-én, az emberek azt hiszik, hogy visszaél vele.

Havi horoszkóp Bika december 2024

Decemberben a Bikát elragadja a karácsonyi hangulat, és minden gondot maga mögött hagy. Régóta nem látott barátaival találkozik majd, és sok vad bulit fognak együtt megszervezni, ahol ellazíthatja az agyát, de a szervezete könnyen kimerül, úgyhogy legyen óvatos és mérlegelje, hogy megéri-e. Ebben az időszakban tisztázni fogja érzéseit, harmóniára talál. Ennek köszönhetően meg tudja majd oldani a régóta halogatott párkapcsolati problémákat.

Szeretet

Vénusz, vezércsillagod, valamint a szerelem istennője december 10-től mosolyogva néz rád. Valószínűleg, és a születési képletében az ellenkező jelzések hiányában ez az időszak nagyon kedvezőnek bizonyulhat mindenféle érzelmi kérdés esetén. Sikeresen megvizsgálhatja, min változtasson, hogy elégedettebb legyen, ha össze van zavarodva. És ha tisztában vannak velük, akkor ez arra ösztönöz, hogy megtalálja a helyes utat a cél eléréséhez. A szerelem tiszteletre méltó támasza!

Munka

Az év végéhez közeledve, mint mindenkinek, önnek is jelentősen megszaporodhatnak teendői munkahelyén és otthonában egyaránt, amit hosszútávon, nehezen viselhet, arról nem is szólva, hogy a nagyobb terhelés, több hibázási lehetőséget is jelent, a hibákat pedig javítani kell, ami tovább növeli a terhelést. Ha úgy érzi, nem bírja, lassítson egy kicsit, s, ha valaki kérdőre vonja emiatt, vallja be bátran, hogy ez önnek sok, ha ugyanis hagyja, hogy mások teljes mértékben kihasználják energiáit, december végére még egészsége is megrendülhet, ami bizony nem szerencsés, különösen egy ilyen zord időjárással bíró hónap folyamán. A házimunkában pedig mindenképpen kérje segítségét szeretteinek, gyermekeinek, nem csak azért, hogy levegyenek némi terhet a válláról, hanem azért is, mert a közös tevékenykedés, amellett, hogy kellemes elfoglaltság, a családi kötelékeket is nagyban erősíti! A pénzügyek tekintetében továbbá legyen nagyon körültekintő, mert, ha óvatlanul jár el, csak, hogy kielégítse önmaga és családja aktuális, néha túlzó vágyait, akkor akár hónapokba is telhet, amíg kiheverik anyagilag az ünnepeket, ami már nem biztos, hogy megéri. Ami most nem fér bele, arra inkább tervezetten spóroljanak, s, ünnep ide, vagy oda, vegyék meg a későbbiekben.

Pénzügy

Ha vagyonra szeretnél szert tenni, kezdd azzal, hogy befektetsz magadba. A 2024. decemberi asztrológia arra biztat, hogy bővítse tudását, mert ez a gazdagság motorja. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja, hogy a rendelkezésedre álló pénzed a saját feltételeid szerint éld le. Kerülje el, hogy a 2024-es Mercury retrográdban azzal a pénzzel tervezzen, amelyik nincs.

Karrier

Bika: Ebben a hónapban valaki, aki jót jelent számodra, megmutatja neked, milyen előnyökkel járna, ha elfogadsz egy ajánlatot. Bika! Ha véget akar vetni egy régóta szklerotikus helyzetnek, bölcs dolog lenne, ha megbékélne a változással. Ha így tesz, megszerezheti azt a nyugalmat, amit régóta remélt, és elveszett az út során. Pénzügyi oldalon a helyzet kedvezőbb. A napi kiadások ugyanúgy biztosítottak, mint az ünnepi szezon költségei. Ha viszont nagyon fontos kiadást tervez, ne haragudjon, ha elhalasztja.

Szerencse

A Bikák teljesen gondtalannak érzik majd magukat az év utolsó hónapjában. Nem haboznak kifejezni érzéseiket, és ez segít megtalálni a belső egyensúlyukat. Boldogan helyreállítják az összes elfeledett kapcsolatot, és találkoznak a rokonaikkal. Szkeptikus lesz a családi kör újoncaival szemben, és egyáltalán nem lesz kedve velük beszélgetni.Decemberben az életmód és az étrend szempontjából is ellazul, és így az édességeket és az alkoholt fogyasztja, de vigyázzon, hogy ez hosszú távon ne befolyásolhassa Önt.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Bika életébe a december igazán meghitt és szeretetteljes, szerelmes pillanatok sokaságát hozhatja. Most mindennél jobban eshet egy nehéz nap után, a kedves vállán való megnyugvás, egy forró tea mellett, összekucorodva a tévé, vagy kandalló előtt. Ha néha fáradtak is, mindenképpen engedjenek teret a romantikának, hisz ez nem csak testileg, de lelkileg is megmelengeti majd önöket! Annál is inkább, mivel e hideg, téli hónap során, a kisebb súrlódások ellenére, egyáltalán nem lehet majd számítani kapcsolatukban drámai fordulatokra.A jelenleg egyedül élő Bika számára különösen a december második fele, de leginkább a két ünnep közötti időszak kínálhat lelhetőséget arra, hogy még utoljára, eredményes kísérletet tegyen szerelme beteljesítésére kiszemeltjével, amennyiben van ilyen. Ennek most az is nagyban növelheti az esélyét, hogy az ünnepek alatt mindenki kicsit nyitottabbá, befogadóbbá, s így érzelmileg felszabadultabbá válik, s ez által alkalmasabbak a körülmények ahhoz, hogy jobban kifejezzék, amit egymás iránt éreznek, mint bármikor máskor az év során.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika április 2024

Az április a nagy számvetések, s az új stratégiák kidolgozásának a hónapja lehet, amikor nem …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük