Havi horoszkóp Bika február 2024

A Bika számára februárban a munka terén kedvezőtlen változások történhetnek, ám ez nem szegi kedvét, hogy kitartóan haladjon előre a kijelölt úton, sőt! Szerelmi téren sok múlik most azon, mennyire képes elengedni magát, s nyitni egy kicsit jobban a szerelem/szerelme felé. Havi horoszkóp Bika február 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika február 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az Újhold igencsak feszülten fényszögelt, ez gondot jelenthet szüleiddel, feletteseiddel kapcsolatban. A bolygók azt is jelzik, hogy most szükséged lehet egy kis kalandra, nehezen viseled a kötöttségeket. Kapcsolatba kerülhetsz idegen emberekkel, esetleg más országok kultúrájával. Amit most megtehetsz, az az, hogy minden energiádat arra fordítod, hogy kitágítsd a szellemi horizontod. Olyan tapasztalásokban lehet részed, amik sok mindent megvilágítanak előtted. Érzelmi kérdésekben is új összefüggésekre bukkansz, és tisztán látsz végre, ami jót tesz a párkapcsolatodnak Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika február 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A körülötted lévők támogatásával, akiknek tetszenek az ötleteid, jól fogod kezelni pénzügyeidet. Számítson a Jupiterre, hogy megkapja a szükséges forrásokat ambiciózus projektjei finanszírozásához. Egy olyan csoport gyakorlati támogatását élvezheti, amely készen áll arra, hogy elkísérje Önt. Ne habozzon jóindulatot és pénzügyi hozzájárulást kérni. Bízzon abban, hogy hajlandó feszegetni a határait, és a csábító erejére, hogy megszabadítsa az utat a küszöbön álló projektek előtt.

Havi horoszkóp Bika február 2024

A február munkával teli hónap lesz a Bika számára. A munka iránti motivációja megsokszorozódik, és ebben az időszakban a munka lesz a fő élettevékenysége. A munka iránti nagy adag elszántságnak köszönhetően magas anyagi bevételre tesz szert, ami tetszeni fog, és folyamatosan halad előre. Ügyeljen azonban arra, hogy ne dolgozzon túl sokat; egészségügyi probléma formájában visszaüthet. Étkezzen egészségesen, és ne felejtsen el pihenni. Barátaid szeretnének időt tölteni Önnel ebben a hónapban, ezért ne utasítsa el őket.

Szeretet

Úgy tűnik, hogy a szerelem szinte a te szinonimád, valami, ami leírja a hozzáállásodat, az önmagad és a létezés módját, még egy konkrét kapcsolat előtt is. Február valóban az érzelmek és a szerelem, az érzelmek és meglepetések, a megerősítések és a lezárások hónapja lesz, de tekintettel a nagyobb elégedettségre. Kielégítő, sűrű napok várnak rád, amelyek lehetővé teszik, hogy elindítsd a kívánt változásokat, és végre élvezd a szeretet és az élet egy kicsit örömét!

Munka

A munka nem feltétlenül mindig kéjmámor, különösen, ha az ember beosztottként dolgozik, azonban most kifejezetten, még a szokásosnál is rosszabbul alakulhat munkarendje, egy újítás bevezetése, vagy éppen átszervezés miatt, s ennek nem fél hangot is adni. Legyen óvatos ugyanakkor, s csak diplomatikusan, mindig a megfelelő módon eljárni az ügyben, mert, ha most túl erőteljesen fejezi ki magát bizonyos szituációkban, azzal lehet, hogy kivívja munkatársai tiszteletét, viszont főnökeit, esetleg üzletfeleit, nagyon magára haragíthatja vehemens viselkedésével, s ez hosszútávon, negatívan befolyásolhatja karrierjét. Ha azonban bölcsen, csak a háttérből próbálja megváltoztatni a dolgokat, akkor a hónap végére akár odáig is juthat ténykedése által, hogy még önnek lesznek hálásak főnökei a munka szempontjából hasznos ötleteiért, melyek természetesen önt is újra előnyös helyzetbe hozzák! Egészségét illetőn, szinte az egész hónap során alvásproblémákkal szembesülhet, melyek jórészt zaklatott idegállapotának köszönhetőek. A nyugtalan éjszakákat érdemes most nem direktbe, gyógyszerekkel, hanem inkább relaxációs gyakorlatokkal, forró fürdőkkel, esetleg más ráhangoló technikákkal kezelni, melyek elsajátítása a későbbiek során is hasznos lehet még.

Pénzügy

A 2024. februári asztrológia arra biztat, hogy nyisd meg az elméd, miközben a pénzügyeidet tervezed. Mivel manapság sokak számára megfoghatatlan a pénzügyi siker, a gondolkodásmód megváltozása jelentős meghatározó lehet. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt kívánja, hogy a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódja megváltozzon, ami megtérül.

Karrier

Bika: A Szaturnusz továbbra is visszatartja karrierjét. Szóval azt hiszed, hogy most szerencsétlen vagy. Bár ez nem teljesen rossz, nem tehetsz semmit. A Bika, bár ez nem szokásod, próbálj új ötleteket vinni a tevékenységeidbe. Ha így tesz, azt fogja tapasztalni, hogy a fejlődés jó, és gyorsan és erőfeszítés nélkül haladhat előre. A pénzügyi oldalon a lemaradás destabilizálhatja költségvetését. Azáltal, hogy szenvtelen marad, olyan megállapodást talál, amely mindenkit megold.

Szerencse

Februárban a Bikák nyugtalanok lesznek. A Mars nagyon pozitív hatással lesz munkájára. Folyamatosan fog előállni új ötletekkel, imádni fog dolgozni, és még otthon sem tudja abbahagyni a munkán gondolkodását. Ez a hozzáállás javíthatja kapcsolatát a főnökével.Emellett növekedhet a fizikai aktivitás, legyen az sportos vagy intim. Ezek az egyének gyakran negatívan érzékelik a szabályokat és a kapcsolatokat, ezért jobban gondolja át, hogy mibe keveredik, és milyen következményekkel jár.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Bika számára egy igazán felhőtlen hónap lehet a február, ha sikerül átlépnie önmaga korlátain. Legyen nyitott kedvese irányába, s viselkedjen minél felszabadultabban, ha vele van! Ezzel most sokat erősíthet kapcsolatukon, hiszen ily módon azt sugallja majd kedvesének, hogy ő is nyugodtan tehet így, ha önnel van, nem kell alakoskodnia, hiszen pontosan úgy szereti, minden esetleges hibájával együtt, ahogy van!A jelenleg egyedülálló Bika számára a legnagyobb kihívás februárban az lehet, hogy vajon vissza talál-e ama egykori önmagához, amilyen azelőtt volt, mielőtt még csalódás érte volna. Nagyon fontos az egykor elkövetett hibák felismerése, s azok következményeinek kielemzése ahhoz, hogy véglegesen lezárhassa a múltat, s teljesen új emberként lendülhessen neki a párkeresésnek!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika október 2024

A Bika jegy szülötteinek az október a munka és karrierépítés területén sokat, míg a magánéletben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük