Havi horoszkóp Bika január 2024

A január, a Bika számára kissé kaotikusan indulhat, de amin a legnehezebb lesz-e hónap folyamán eligazodnia, az a körülötte lévő emberek lesznek. Ami a magánéletét illeti, ott kifejezetten egy jövőbe mutató, nyugodt és meghitt időszakra számíthat. Havi horoszkóp Bika január 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika január 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Okod sem lehet panaszra, mert a január számodra fergetegesen alakul. Első lépésben a Bak újhold kitágítja tudatodat, rájössz a mélyebben rejlő összefüggésekre, de arra is, hogy kit és mi motivál. Ezt támogatja a Bikában járó Uránusz, amely végre direktbe fordul, és valójában minden akadályt eltávolít az utadból. Az is igaz, hogy bőséges feladattal lát el, nagyon sok változást hoz, szinte semmi sem marad úgy, mint korábban volt. Lehet, hogy nem fogsz örülni eleinte, hiszen nem kedveled a változásokat, de később rájössz, hogy minden érted történt. A Bak Mars megadja a taktikus gondolkodást, amire szükséged is lesz, hogy tisztán láthass a rengeteg történés közben, és racionálisan gondolhasd át a lehetőségeidet, a tetteidet. Menni fog! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika január 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Kiváló helyzetben van ahhoz, hogy jelentős befektetéseket hajtson végre. Az elméd készen áll minden lehetőséget tanulmányozni, és az intuíciód nagyban segít a helyes döntések meghozatalában. Képes vagy új dolgokat létrehozni a régiből, újrahasznosítani vagy átalakítani, nem pedig vásárolni. Ez kiváló alkalom arra, hogy elkezdje átalakítani otthonát, vagy olyan helyre költözni, amelyik jobban megfelel Önnek. Csak a kapzsiságod taszíthat meggondolatlan költekezésre, de legendás józan eszed korlátozza szeszélyeid káros hatásait.

Havi horoszkóp Bika január 2024

Januárban előtérbe kerül a Bikának az a képessége, hogy meghallgat másokat, így nagyon sikeres lesz a kommunikációban, ami kiváló szervezőkészséggel párosul majd. Ez önbizalmat ad, és közkedvelt lesz a barátaid körében, sőt a felettesei is észreveszik majd új kreatív energiáját. Előléptetést ajánlhatnak fel ebben az időszakban, vagy akár jobb munkát is kaphat. Azonban ne hagyja, hogy a sikerei a fejébe szálljanak, mert ellenséget szerezhet barátai és kollégái között.

Szeretet

Mennyi érzelem vár még januárban is! De ez még nem minden, mert javul az összkép, így több meghallgatási hajlandóságot, szenvedélyt, kezdeményezőkészséget, az elvárások és szokások félretételének képességét kell beletennie, hogy megnyíljon az élet és annak meglepetései felé. Pontosan ez az utolsó hozzáállás a korábban történtek következménye lehet: lehet, hogy kezdetben túl sok változás destabilizált, de aztán megtanultad kihozni belőlük, amit tudsz, javítva magad és az életed.

Munka

Bár a Bika nagy lendülettel vághatja bele magát a januárba, s számos elképzelése eleinte igen jól is haladhat, útja azonban, a hónap végéhez közeledve, egyre nehézkesebbé, eredmények tekintetében pedig mindinkább kiszámíthatatlanná válhat, annak ellenére, hogy kitartása nem csökken. Ennek oka főként az lehet, hogy az önt körülvevők közül némelyek igencsak törtetőek lehetnek és sokan, afféle passzív-agresszív módon igyekezhetnek érvényesülni, ami viszont önnek kifejezetten derogál, hisz alapszemélyisége mindennemű agressziót elutasít. Ne szégyellje, ha néha visszavonulót kell fújni, hogy újra biztonságos, hazai pályán játszhasson. Jobb a nyugodt légkör és a lassú, de biztos fejlődés, mint a hirtelen jött siker, ami ugyan hamar felemel, de ugyanolyan hamar a mélybe is taszíthat. Az egészségét illetően, kissé meghűlhet olykor a hónap során, de különösen a torka lehet érzékeny. Igyekezzen kerülni a hideg italok fogyasztását, s egy kis gyümölcskúrával, de legalábbis annak megnövekedett és főleg rendszeres fogyasztásával nagyban csökkentheti az alkalmi megbetegedések kockázatát. Egy kis önmagára való odafigyelés most sokat jelenthet e téren!

Pénzügy

A Bika asztrológia 2024 biztosítja, hogy a költségvetés hiánya az egyik módja annak, hogy pénzügyi nehézségekbe ütközz. Ha költségvetés nélkül dolgozik, meglepetések érik Önt. Megtakarítási és befektetési célokat hozhat létre, ha tudja, mennyit költ havonta. A 2024-es pénzügyi horoszkóp arra biztat, hogy kerülje az impulzusvásárlást, ami miatt adósságba kerülhet.

Karrier

Bika: Ez a hónap nem túl jó. Az az érzésed, hogy tevékenységed romlik, és minden lefelé halad. Amikor sötét a hangulatod, azt gondolod, hogy egyesek mindent elrontanak forradalmi ötleteikkel. Bika, vedd le a sötét szemüvegedet! Ha így tesz, rá fog jönni, hogy ezeknek az önt elborzasztó fogalmaknak van néhány előnyük, és időt takaríthatnak meg az Ön érdekeit. Pénzügyi oldalon ez a szektor előre nem látható ingadozásoknak van kitéve. Ha bele kell merülnie a megtakarításaiba, ne csináljon belőle nagy ügyet, mert ez csak átmeneti lesz.

Szerencse

Az urán jótékony hatással lesz kreativitására januárban. Próbáljon meggondolni egy új projektet, javítani a vállalat jelenlegi rendjén vagy a napi rutinján.A Bikák elkezdenek gondolkodni pénzügyi helyzetükön, és könnyebben találnak benne stabilitást, akár ingatlanvásárlással, a munkateljesítmény növelésével, akár minden esetre pénzt félretéve. Bár az értelem és a kreativitás lesz a mozgatórugója, makacssághoz és hajthatatlansághoz is vezethetnek, ezért óvakodjon a kollégáival és a szeretteivel való konfliktusoktól.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Bika a magánéletében az egyszerűségre és a tisztán megélt pillanatokra koncentrál. Ennek megfelelően, kifejezetten frusztrálhatják a mélyre szántó gondolatok, vagy a bonyolult érzelmek és meg kell jegyezni, hogy jogosan, hisz nincs is jobb, mint amikor két ember egyszerűen csak szereti egymást, s jókat beszélgetnek, nevetnek és szerelmeskednek együtt. Lehet, hogy közhely, de ettől még igaz. Miért kéne mindig mindent túlbonyolítani?A jelenleg egyedülálló Bika januárban sokat fejlődhet, erősödhet érzelmileg, aminek következtében, egyre határozottabb elképzelése van arról, milyen kapcsolatban is érezné magát hosszútávon igazán boldognak. Mivel a párkeresésben is most igencsak erre reflektál, kifejezetten nehezen akadhat fenn a szűrőjén olyas valaki, aki megfelel minőségi elvárásainak, ha azonban ez megtörténik, akkor minden bizonnyal fellobbannak majd a lángok, s egy igen hamar elmélyülő és tartalmas szerelemre lehet számítani, így megérheti a türelem és a kivárás!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika október 2024

A Bika jegy szülötteinek az október a munka és karrierépítés területén sokat, míg a magánéletben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük