Havi horoszkóp Bika július 2024

A Bika jegy szülötteire júliusban a belső labilitás, továbbá a konfliktusaik kiélezése, ugyanakkor, paradox módon, az egyensúlyi helyzetük stabilizálására való törekvés lesz jellemző. Havi horoszkóp Bika július 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika július 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Mars a jeledbe lép július elején, s innentől minden eddiginél eltökéltebb leszel, hogy érvényesülhess a világban. Ez a bolygóállás ugyanakkor a szokásosnál vitatkozóbbá és türelmetlenebbé is tehet téged. Az olyan apróságok, amelyek általában nem zavarnának, most dühbe guríthatnak. Nem lesz egyszerű uralkodni az indulatokon. Mindazonáltal ez jó alkalom, hogy megmutasd tehetséged, és az önfejlesztésen dolgozz. A hónap második felében érdemes lenne szabadságra menned Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika július 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha aktívan, bár csak árnyékban készülsz arra, ami jövőre jön és formát ölt, nagy ívben fogod látni a dolgokat. Miért ne, ha tudja (általában egy Bika tudja). Több, mint meggazdagodni, vágysz arra, hogy megszabadulj a kötelezettségek, szabályok és szokások kényszerzubbonyától, amelyek végül bezárnak, még akkor is, ha ez némi áldozatot jelent. Ha a hónap elején többé-kevésbé rejtett ellenségeskedések hátráltatják ambícióit, céljai elérése érdekében támaszkodjon arra, hogy kontrolláltan közelítse meg törekvéseit, ahelyett, hogy mindenkit sarokba szorítana.

Havi horoszkóp Bika július 2024

Július harmonikus hónap lesz a Bika számára, amikor teljesen elkényelmesedik, és minden pillanatot élvezni fog, amit ez a hónap hoz. Empátia ébred Önben, és támasz lesz szerettei számára. Ugyanakkor tele lesz energiával, ezért ne féljen azt maximálisan megélni. Fizikailag nagyon fitt lesz, és kár lenne ezt nem kihasználni, például a barátokkal való sportolás által. De óvakodjon az izomsérülésektől, amelyekre hajlamosabb lesz, ne felejtsen el megfelelően bemelegíteni az edzés előtt.

Szeretet

Szenvedélyesebb, mint valaha! Júliusban még akkor is, ha általában meglehetősen félénk és határozatlan vagy, máshogyan nyilvánulhatsz meg, és megmutathatod, hogy egyértelműen tudod, kit vagy mit akarsz. Múltbeli tapasztalatok világos gyümölcse, amelyet az égbolt az érzések lázadásában magasztal fel. És ha ezek az érzelmek nem mindig lineárisak, türelem. Ne aggódj: a szív rejtély, a szerelem pedig még inkább. Az biztos, hogy úgy érzi, él, mint talán még soha. Nagyon mozgalmas időszak lehet.

Munka

A Bikáknak a hónap során nem szükséges oly mértékben hajtaniuk, mint az elmúlt időszakban, amellett, hogy eredményességük sem csorbul ettől látványosan. A nyár előrehaladtával egyre inkább szükségét érzik, hogy lustálkodjanak kicsit, akár kimozdulva egy jól megszokott zöldövezetbe, akár otthon, a TV előtt heverve, s bespájzolva némi rágcsát, megnézni egy jó filmet. Most akármelyiket is választják, jól döntenek, mert szervezetüknek bizony szüksége is van egy kis nyugalomra, relaxációra. Csak nehogy annyira elkényelmesedjenek, hogy idővel komoly megerőltetést jelentsen majd még felkelni is, nem ám aztán munkába indulni!

Pénzügy

Júliusban olyan vállalkozásokba kezdesz, amelyek lehetővé teszik, hogy profitot termelj. Legyen bölcs, és hasznosítsa tehetségét és készségeit. Így magas bevételre tesz szert, és búcsút int az anyagi kérdéseknek.

Karrier

Bika: Mindennapi élete és szakmai fejlődése mindig biztosított. Jaj, még mindig zavarnak azok az emberek, akik botokat raknak a kerekeidbe. A legrosszabb napokon azt mondod, amit gondolsz. Hirtelen népszerűségi értékelése megüt. Bika! Igazad van. Legyen tehát árnyaltabb a szavaiban. Ezáltal ezek a kedélyeket rontó konfliktusok megnyugszanak, kellemesebbek lesznek a mindennapjai. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ha azt veszi észre, hogy ez a szektor úgy olvad, mint a hó a Napban, higgadtan magyarázza el szándékát. Meghallgatnak és megértenek.

Szerencse

Július beköszöntével a Bikákat a Halak szegmensében lévő Jupiter fogja leginkább érinteni, ennek köszönhetően jól fogja érezni magát, és abbahagyja az olyan dolgokon való aggódást, amelyek felett nincs uralma. El fogja árasztani a harmónia, és mások is ezt érzik majd. Sőt, képes lesz rájuk átvinni a harmóniát. Ezért számítson jelentős elmozdulásokra a munkájában.Ideális alkalom lesz ez a szellemiség számára is, amelyet nemrégiben félretaszított. Próbáljon irodalmat, festészetet vagy meditációt alkalmazni az egyensúly megtalálásához.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Bikáknak jó hír, hogy a nyár első heteiben nyugtalan perceket okozó viharfelhők lassan oszladozni látszanak, így itt az ideje, hogy elengedjék az eddig fejtörést okozó kapcsolati problémákat és, hogy felfrissítsék végre azt is, ami jó volt a szerelmükben. Itt az ideje egy kis romantikázásnak, beszélgetésnek, hogy ne csak testben, hanem lélekben is tartósan helyére kerüljenek a dolgok.A jelenleg egyedül álló Bikák életébe, bár lehet, nem túl eseménydús, mégis nagyon jelentős változások állhatnak be júliusban, amikor is meglepően jól fogják érezni magukat egy, vagy több olyan emberrel, akikről kiderül, hogy bizony nagyon is hozzájuk hasonlatos értékrendet képviselnek. Mivel az nem mindig kifizetődő, ha az ember csak úgy beleugrik valamibe, érdemes kicsit várni, milyen irányba is kezdenek fejlődni ezek a kapcsolatok, azaz, hogy most néhány új jó barátra tettünk-e szert, vagy idővel, valakivel több is lehet a dologból? Hamarosan ki fog derülni!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika május 2024

A május nagyon lendületesen és pozitívan indul, kedves Bika, de a hónap vége felé belebonyolódhat …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük