Havi horoszkóp Bika június 2024

A Bika jegy szülötte, míg a munkája során megelégedettséget vághat zsebre, addig magánéletében nagy változásokra számíthat júniusban, melyeket, természetéből fakadóan, nem valami jól visel, akár pozitív, akár negatív irányba mozdulnak is el majd a dolgok. Havi horoszkóp Bika június 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika június 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Uralkodó bolygód, a Vénusz a jegyedben jár, és segítségével kibontakoztathatod a szárnyaidat. Ha egyedül élsz, új szerelem szövődhet, amely egészen másmilyen, mint amit eddig megszoktál. Magad is meglepődsz, milyen szabadnak és oldottnak érzed magad az  új partner mellett. A pénzügyek miatt sem kell aggódnod, a bevételed magasabb a szokottnál, ugyan lehet váratlan kiadásod, ami először rosszul esik, de eltörpül a magas bevétel mellett. A Rák újholddal finom lelki hangolódásra lesz lehetőséged, melytől kifejezetten elégedettnek érezheted magad Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika június 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A pénzügyi tárgyalások a viták középpontjában állnak, várjon 13-ig, hogy újraindítsa őket, és kerülje a túl mohóságot. Ehelyett tárja fel tehetségét és érdemeit, és 23-tól lehetőséged lesz visszatérni a pályára, és lezárni az üzletet. A feletteseit arra készteti, hogy eleget tegyenek kéréseinek azzal, hogy a felelősségteljes hozzáállást részesítik előnyben, nem pedig a fantáziák táplálására való hajlamot.

Havi horoszkóp Bika június 2024

Ebben a hónapban a Bika negatív gondolatokkal és életszemlélettel küzd majd. A régóta hordozott belső blokkok felszínre kerülnek, és akár depresszióhoz kapcsolódó mentális problémákat is okozhatnak. Ne hagyja, hogy ezek tönkre tegyék, és éppen ellenkezőleg, próbálja meg úgy felfogni, mint egy nagyszerű lehetőséget a változásra, különösen a magánéletében és a szerelmi életében. Június a legjobb alkalom arra, hogy elengedje a múltat, lazítson, megváltoztassa a gondolkodásmódját és tiszta lappal új életet kezdjen.

Szeretet

Édes, cukros, alkalmazkodó, ugyanakkor pragmatikus, racionális a romantikus, de nagyon hasznos döntések meghozataláig! Összességében június jó hónap lehet a függőben lévő problémák kezelésére, vagy annak kitalálására, hogy hová szeretne menni. A szerelemben a boldogság abból is fakad, hogy pontosan megérted, ki vagy és mit is akarsz valójában, amit sokan természetesnek vesznek, de összekevernek a külső elvárásokkal, a családtól, a barátoktól vagy a társadalomtól. Elvárások, amelyek sok esetben nem téged képviselnek: nem te vagy az!

Munka

A munkahelyén szinte egész júniusban a tervei szerint alakulnak a dolgok, s eme nyugodt, kiegyensúlyozott munkavégzése megelégedettséget és elismerést vált ki főnökeiből, kollégáiból, vagy éppen üzletfeleiből egyaránt. Talán az egyetlen, amire érdemes ügyelnie, hogy rendkívüli elhivatottságában nehogy annyira sok munkát vegyen a vállára, hogy mások helyett is dolgozzon, mert nem biztos, hogy azok honorálni, s legközelebb viszonozni is fogják eme nagyvonalú gesztusát. Akárhogy is legyen, a Bikának megnyugtató időszak lesz ez a hónap a munka terén, mely sok ösztönzést adhat az elkövetkezendő időszakokra is.

Pénzügy

A járvány megzavarta pénzügyi életét? Valószínűleg megtanította, és döntően megtanította, hogy miért fontos a segélyalap. A 2024. júniusi asztrológia arra ösztönzi Önt, hogy alapítson vészalapot, és éljen készen a vészhelyzetekre. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt kívánja, hogy keressen egy stabil intézményt, amelybe el tudja helyezni a pénzét.

Karrier

Bika: A fejlődésed és a napi munkád is biztosított. Minden rendben. Sajnos olyan személy döntéseivel kell megküzdenie, akivel nem ugyanazok az elképzelések. A konfliktusba kerülő Bika nem segíti a dolgát. Ehelyett tekintse ezt a személyt szövetségesnek. Ha így tesz, időt takarít meg, ahelyett, hogy ítéleteinek megerősítésével és ellenségeskedések kiváltásával vesztegeti. Pénzügyi szempontból nem ez a szektor az elsődleges gondod, de azzá válhat, mert valaki a környezetedben extravagáns költekezésbe kezd. Nyugodjon.

Szerencse

Júniusban a Bikák hajlamosak lesznek féltékenységre. Körül fogják venni valaki más sikereinek jelei, valamint az ünnepek hirdetései, és ha nem sikeresek, akkor morcosak és ingerültek lesznek. Ebben az esetben jó azokra a dolgokra összpontosítani, amelyeket természetesnek veszünk az életben, és megadjuk nekik a megérdemelt figyelmet.A pajzsmirigy problémákra hajlamos személyeknek körültekintően kell eljárniuk, különösen a hónap elején, amikor a betegség súlyosabbnak mutatkozhat.

Asztrológus tanácsa

A stabil párkapcsolatban élő Bikáknak nagy vízválasztó lehet a június, akár jó és sajnos akár rossz értelemben. Bármelyik verzió is teljesüljön, a lényeg az, hogy, ha jó értelemben változik a kapcsolat, akkor sem kell megijedni, hogy túlzás lenne mindez, ha viszont rossz értelemben, s szakításra kerülne sor, annak is a jó oldalát kell nézni, még, ha nehéz is, hiszen inkább ne keserítsék tovább egymás mindennapjait kedvesével, s marják egymást egy életen át, csak, mert régóta együtt vannak, s biztonságban érzik magukat, egy amúgy nem működő kapcsolatban.A jelenleg pár nélkül élő Bikák helyzete könnyebb, hiszen rossz irányba nem nagyon mozdulhat el nemlétező párkapcsolatuk, így a fordulat inkább csak jót hozhat. Ennek azonban előfeltétele, hogy végre kilépjenek konfortzónájukból, s egy kicsit vegyék lazábbra az ismerkedési fázisban az elvárásaikat, mert higyjék el, nem kell mindjárt a stabil, örök szerelem kívánalmait egyből megugrania annak, akivel végül mindez mégis sikerülhet! Amúgy is tény, hogy, ha egy kapcsolat elején minél jobban kötni akarunk valakit, ő annál inkább igyekszik majd kihátrálni, vagy egyszerűen csak félreértelmezni kötődésünket.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika október 2024

A Bika jegy szülötteinek az október a munka és karrierépítés területén sokat, míg a magánéletben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük