Havi horoszkóp Bika május 2024

A május nagyon lendületesen és pozitívan indul, kedves Bika, de a hónap vége felé belebonyolódhat túlvállalásaiba. Havi horoszkóp Bika május 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika május 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Azok az események, amelyek májusban történtek veled, hajlamossá tehetnének pesszimistán szemlélni az életet. A bolygók szerint nincs okod a negatív gondolkodásra, mert közben rengeteg választ kapsz önmagadtól a miértekre. Érdemes meditálnod, kicsit elvonulnod a világtól ehhez. A retrográd Merkúr lehetőséget kínál, hogy a pénzügyeidet újragondold. Új szokásokat vezethetsz be, például újra átgondolhatod, mire és mennyit költesz. A Skorpió telihold próbára teheti  a kapcsolataidat Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika május 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha azt tanácsolják, hogy a féken húzott lábbal haladjon előre, akkor egyelőre mégis meg fogja védeni az érdekeit. Ne habozzon feltárni a benne rejlő lehetőségeket, ami lehetővé teszi, hogy később teljes mértékben kidolgozza projektjeit. Ha most kezdett el egy projektet, és pénzre van szüksége, akkor inkább a saját osztalékaira támaszkodjon, mint a lehetséges külső finanszírozásra. Úgy tűnik, a szabadság ezen az áron van. Függetlenül attól, hogy jelenlegi projektjei pénzeszközöket igényelnek, hogy gyorsan megvalósuljanak, nincs hiány érvekben, karizmában és merészségben, hogy támogassa terveit. Miért nem kérdezed meg azokat, akik úgy tűnik, hajlandóak követni, ha pénzre van szükséged.

Havi horoszkóp Bika május 2024

Május hatalmas vágyat ébreszt a Bikában a szerelem és a testi kapcsolat iránt. Ugyanakkor ebben a hónapban szembesülhet azzal a túlzott igénnyel, hogy irányítsa és kisajátítsa partnerét, ami semmiképpen sem vezethet jóra, sőt, éppen ellenkezőleg, csalódáshoz vezethet. Ezért szabaduljon meg birtoklási hajlamaitól, adjon teret partnerének, és élvezze az együtt töltött pillanatokat. Ebben az időszakban új életenergia ébred fel Önben, és új lehetőségek nyílnak meg a személyes fejlődésében, úgyhogy hajrá és semmitől se riadjon meg.

Szeretet

Nagyon kavicsos, heves és még érzéki is. Ebben a hónapban nagyon sokáig az erotika maradhat a gondolataid középpontjában, és egyesek számára ez lehet a szerelem kezelésének fő mércéje. Ha hiányzik, akkor keserű elégedetlenségek, hirtelen hangulat- és irányváltások várhatók! Május végéig kell várnunk, hogy lássunk olyan kiváltságos érzelmeket és érzéseket, amelyek a romantika friss szelét hűsítik le bizonyos forró szellemek. Természetesen ne kapcsolja ki őket, ellenkezőleg: bizonyos esetekben még jobb lesz!

Munka

Május elején nagy lendülettel vághat bele dolgaiba. Az önnek megszavazott bizalom igen csak nagy motivációt és üzemanyagot ad ahhoz, hogy igazán lendületesen vigye feladatait és ötletekkel telve tekintsen hivatására. Azonban, ahogy halad előre az idő és nő az önre háruló nyomás, talán nem is veszi észre, de teljesen belegabalyodhat teendőibe. Lehet, hogy a buzgóság hevében többet ígért, mint amennyit meg tud valósítani? Ne feszengjen ezen, inkább nyelje le a békát, hogy nem fog tudni mindent teljesíteni, azonban amit megcsinál, az biztosan legyen jó. Ha nem így tesz, könnyen jókedve bánhatja túlhajtottságát és ingerlékeny és türelmetlen lehet a hónap végére. Ráadásul kimerültségének hála, egy félreértéssel még tovább ronthatja helyzetét. Ne akarja egyedül megváltani a világot, kedves Bika, inkább kérjen segítséget, ha elakad és vállaljon annyit, amennyivel ténylegesen elbír, akkor még akár sikeresnek is mondható hónapot zárhat majd!

Pénzügy

A pénzügyekkel ebben a hónapban nem lesz gond. Vannak más vállalkozásai is, amelyek pénzt hoznak Önnek. A pénzügyek jobb felhasználása érdekében azonban konzultálnia kell egy pénzügyi tanácsadóval. Mindig spóroljon, hogy biztosíthassa saját és szerettei jövőjét.

Karrier

Bika: A dolgok egyre jobbak. 17-től mosolyog rád a szerencse. A régóta várt lehetőségek feltárulnak számodra, köszönhetően azoknak az embereknek, akik már régóta ismernek. Tehát, ha valamelyikük izgalmas ajánlatot tesz számodra, alaposan nézd meg, mert minden potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy megfeleljen az elvárásainak. Továbbá 21-től ne idegeníts el valakit azzal az ürüggyel, hogy felületesnek találod. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ez a szektor még mindig jól áll, még akkor is, ha Ön szerény, a lényegre orientáló életmódot mutat.

Szerencse

Májusban a Bika a Nap hatásának köszönhetően visszanyeri önbizalmát az élet minden területén. Ezért remek alkalom visszatérni olyan dolgokhoz, amelyeket elkerült, mert az érezte, Ön nem elég jó. Ezúttal nagyon kellemes meglepetés érheti. Önálló lesz és kissé egocentrikus, ezért jobb, ha egyedül gondoskodik róluk.Ez a csillag arra is hajlamosítja az embereket, hogy uralkodjanak másokon. Lehet, hogy ebben az évben nem jut jobb alkalom a gyermeknevelésre gondolni. Ugyanakkor próbáljon jó kapcsolatot fenntartani velük.

Asztrológus tanácsa

A kapcsolatban élő Bika jegyűek ebben a hónapban nagy döntés előtt állhatnak. Bár időszerű lenne a válasz, mégse érezze magát kényszerítve semmire, kedves Bika. Ha úgy gondolja, szüksége van egy kis térre, adjon bátran kitérő választ addig, amíg nyugodtan átgondolhat még egyszer mindent. Meglehet, szüksége van most arra, hogy egy kicsit a saját útját járhassa, és azt érezze, hogy megvan a saját élete. Ezt mindenképpen beszélje meg kedvesével és meglátja, mindketten ki fognak tudni teljesedni majd a kapcsolatukon belül is.A szingli Bikák számára ez a hónap rengeteg kiváló alkalmat biztosít az ismerkedésre, csak ki kell használni az alkalom adta lehetőségeket. Most teret engedhet hóbortos érzelmeinek és a szórakozásnak mindenféle nyomás vagy kötelezettségvállalás nélkül. Élvezze ki ezt a hónapot, mert lehet, hogy a következőben talál önre a végzetes, örök szerelem…

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika november 2024

A Bika számára a november a meglepetések és a nagy változások hónapja, sajnos nem mindig …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük