Havi horoszkóp Bika március 2024

A Bikának márciusban, a rossz berögződések és attitűdök okozhatnak némi nehézséget, ezért mindenképpen érdemes egy kicsit rugalmasabban gondolkodnia és megpróbálni jobban alkalmazkodni az aktuális körülményekhez. Szexuális élete is kissé gátolva lehet bizonyos külső behatások miatt, ám, ha türelmesen és megértően szemléli a helyzetet, valamint buzgólkodik azon, hogy jobb legyen a dolog, hamar átbillentheti pozitív irányba a mérleg nyelvét. Havi horoszkóp Bika március 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika március 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Rögtön március elején a Halak jelében lesz újhold, amely ráadásul a Jupiter bolygóval is együttáll, így segítséget kaphatsz a céljaid eléréséhez. Egyre fontosabbá válhatnak a barátok is, akik támogatnak téged. Uralkodó bolygód, a Vénusz a Marssal együtt a karrieredet lendítheti előre, nem mellesleg könnyen lehet, hogy a munkád kapcsán ismerkedsz meg a leendő partnereddel. A bolygók szerint érdemes élned a lehetőséggel. A hónap közepe körül dönthetsz majd arról, hogy el akarod-e mélyíteni vele a kapcsolatot. Aggódni valód leginkább a szüleid miatt lehet. Jól tennéd, ha a lehető legtöbb időt töltenéd velük márciusban Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika március 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Hasznos lesz a körülötted élők aktív (anyagi, érzelmi, anyagi) támogatása, akiket elnyernek a terveid. Ha nem hiányzik a támogatás vagy az eszköz a tervezett projektek megvalósításához, ne vegyen mindent természetesnek, mert fennáll annak a veszélye, hogy valaki meg akarja szakítani. A pénz nem az a téma, ami leköti a figyelmedet a hónap végéig, amikor a Jupiter megerősíti a projektjeidet, és olyan helyzeteket generál, amelyek erkölcsileg és anyagilag is segítenek.

Havi horoszkóp Bika március 2024

Márciusban a Bika végtelen mennyiségű bátorságra számíthat. Éppen ezért ez a hónap alkalmas arra, hogy összeszedje a bátorságát, és leküzdje azokat az akadályokat, amelyek már régóta hátráltatják. Emellett nagyon társaságkedvelő lesz, és kellemes viselkedésének köszönhetően sok rajongóra tesz szert. Tehát ismerkedjen meg emberekkel, és hozzon létre új kapcsolatokat, talán találkozik majd valakivel, aki igazán érdekes. Arra is képes lesz, hogy elmélyítse a kapcsolatodat önmagával, és rendben tartsa gondolatait és érzéseit. Ezzel párhuzamosan a magánéletében is nagy változások indulnak be, amelyek révén nagy lépést tehet előre.

Szeretet

Ez a hónap egy kicsit nehéz időszakot tudhat maga mögött! Féltékenység, gyanakvás, elégedetlenség vagy az az eset, amely bomlasztó erejével rávilágít a jelenlegi helyzet gyengeségeire, repedéseire. Bármilyen helyzettel is szembesüljön, legyetek erősek és kitartóak, és mindenekelőtt próbáljatok meg a mélyre jutni, megérteni saját és társatok rejtett motivációit, önmagatok lenni, és küzdeni hitelességetek megerősítéséért. Ez az a vörös szál, amely e fázis ellenére az elégedettség felé vezet.

Munka

E jegy szülöttei meglehetősen konzervatívak, s igencsak ragaszkodnak a dolgaikhoz, elképzeléseikhez, s így nem igazán szeretnek kilépni a komfortzónájukból sem, ám most mégis ildomos lenne kicsit befogadóbbnak lenniük, s jobban nyitniuk mások és a világ felé, ha fejlődni akarnak, vagy nagyobb eredményeket, esetleg pozitív változást szeretnének elérni szakmai, vagy éppen családi életükben. Annál is inkább, mivel környezetükben e hónap során, lehet egy nagyobb változásra, átszervezésre is számítani, amihez sokkal könnyebben alkalmazkodhatnak, ha nem zárkóznak el bizonyos lehetőségek elől kategorikusan. Március idusán egy komolyabb döntés meghozatalára kerülhet sor, amivel nem csak önmaguk, hanem mások életére is jelentős hatással lehetnek. Igyekezzenek elkövetni azért mindent, hogy kellő mennyiségű információ birtokába jussanak ahhoz, hogy nagy valószínűséggel objektív és logikus döntést tudjanak végül hozni. Ami az egészséget illeti, mindig tájékozódjon az aktuális hőmérsékleti és egyéb időjárási viszonyokról, mielőtt útra kelne, kedves Bika, mert, ha nem elég körültekintő e téren, hamar meghűlhet, vagy felfázhat, aminek bizony kellemetlen következményei lehetnek.

Pénzügy

Márciusban kihívásokkal kell szembenéznie a vállalkozásában. Lehet, hogy kevés nyereséget érhet el, de nem kell aggódnia, mert az év előrehaladtával a dolgok javulni fognak. Mindig emlékeztesd magad, hogy spórolj az esős napokra.

Karrier

Bika: A Szaturnusz érkezése a Halak jegyében fellendíti kapcsolatát és tapasztalatait. Ennek eredményeként és a szerencsés körülményeknek köszönhetően olyan embereket talál, akikkel elvesztette a kapcsolatot. Kényelmesebben érzi magát, és mindenekelőtt visszanyeri a munkaképességét. Ebben a hónapban sokkal sugárzóbb fényben mutatkozik meg, amiről úgy tűnt, hogy veszélybe került. Eltűnik az érzés, hogy minden tönkrement. Ilyen körülmények között jó esély van arra, hogy újra befektessen abba, amit csinál. Ami az anyagiakat illeti, minden rendben van, mert kivételes ragyogással csinálod, amit kell.

Szerencse

A március egy új élményekkel teli hónap lesz a Bikák számára, különösen, ha az önfejlesztésről van szó. Végül megszabadul a tavalyi negatív gondolatoktól, és úgy dönt, hogy elkezd valami újat építeni. Legyen szó szellemi fejlődésről vagy valami anyagi felépítéséről, óriási haladást fog elérni.Ez a hónap kiváló alkalom lesz a családi kapcsolatok elmélyítésére, ezért próbálja minél jobban bevonni szeretteit tevékenységeibe, és mutasson érdeklődést problémáik iránt. Kétségtelen, hogy ezek a beszélgetések segítenek jobban megérteni őket.

Asztrológus tanácsa

A tartós párkapcsolatban élő Bika számára a március tartogat egy-két kihívást, amikor is komolyan próbára teheti kapcsolatát. Bizonyos külső nyomás, esetleg némi belső feszültség is kialakulhat, amelyek elhárítása és orvoslása szintén nagy odafigyelést, nyitottságot és kompromisszumkészséget igényelhet. Legyen megértő, türelmes és szerető párjával szemben, akkor biztosan és könnyebben túl lehetnek a nehézségeken. Most szexuális téren is zavaró körülmények léphetnek fel, aminek folytán, gyakran érezheti magát elhanyagoltnak, kielégületlennek e téren, ami még inkább nagy tűrőképességet igényelhet. Tartson ki, kedves Bika és meglesz az eredménye!A jelenleg egyedül élő Bika márciusban kissé nehezen lehet képes ráhangolódni bárkire is, sőt, még akár egy-két kellemetlen, talán szexuális élmény is érheti, ami még inkább elveheti kedvét a pártalálástól és a szerelemtől. Ne az efféle emberekből induljon ki, kedves Bika, és semmiképpen se általánosítson miattuk, mert meglehet, hogy egyazon hónapban hozza össze az élet a legpozitívabb példával is, mint amikor a legnegatívabbal. Ha érzi a különbséget, felejtsen gyorsan és adjon egy lehetőséget az életnek a javításra!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika április 2024

Az április a nagy számvetések, s az új stratégiák kidolgozásának a hónapja lehet, amikor nem …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük