Havi horoszkóp Bika november 2024

A Bika számára a november a meglepetések és a nagy változások hónapja, sajnos nem mindig jó értelemben, mégis valahogy általában jól sülnek el neki a dolgok. Havi horoszkóp Bika november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

November komoly nyomokat hagy benned. Felkavarhatja az életedet a szerelem. Akkor is, ha van, és akkor is, ha még nincs párod. Előbbi esetben a féltékenységet mindenáron zárd ki! Szakítás veszélyt mutatnak a bolygók 5-én, 8-án, 9-én és 29-én. Ám ha még nincs párod, szabad a pálya. Bár az új szerelem frusztráló lehet 5-én, 8-án, 9-én és 29-én. A másik hangja és beszéd stílusa ezeken a napokon nem lesz kellemes. De nem csak párkapcsolati vonatkozásban… Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Fogadjunk, hogy arra ösztönzi majd azokat, akiknek megvan a hatalmuk és a pénzük, hogy megadják, amit kérnek! Számítson a Vénuszra (16. és 24. között) és a Napra (22.-től), hogy segítse kezdeményezéseit!

Havi horoszkóp Bika november 2024

A november rengeteg motivációt hoz a Bikák számára, hogy megváltoztassák életüket. Az egészségére helyezze a legnagyobb hangsúlyt, hiszen ebben az időszakban enyhe testi problémákkal is szembesül majd. Ezért próbáljon meg változtatni az étrendjén, hogy egészségesnek és energiával telinek érezze magát. Ugyanakkor ez az időszak ideális kisebb otthoni fejlesztésekre, hiszen tele lesz kreatív ötletekkel. Azonban ne kezdjen bele hatalmas rekonstrukcióba; az nagyobb koncentrációt igényel, ami ebben a hónapban nem áll rendelkezésére.

Szeretet

Túl sok gondolat jár az elmédben, és sok érzés a szívedben: érték, ha úgy akarod, de a zavar és a figyelemelterelés lehetséges forrása is. Ezért novemberben, de beszéljünk az első részről, nagyon valószínű a kezdeti idegesség, a bizonytalanság és a félelem vagy a harag és féltékenység okozta feszültség fázisa. Attól függ! Jobb higgadt maradni, azért is, mert a hónap második felében a legtöbb feszültség megszűnik. Ez a további szakasz egy nagyon pozitív időszak felé történő átmenetről beszél.

Munka

Míg munkahelyén időnkénti túlzott őszintesége miatt könnyen intrikák kereszttüzébe kerülhet, addig karrierje és pénzügyei, az apróbb-cseprőbb kiadásoktól eltekintve, viszonylag stabilan alakulnak. Ami igazán fejtörést okozhat, az a családi és baráti körében bekövetkezett változások lehetnek, ugyanis merő jókedvében mondhat, tehet olyan a maga számára pozitív dolgokat, lépéseket, melyeket mások könnyen félreérthetnek, vagy éppen nem tudnak hova tenni és akarata ellenére kellemetlen helyzetekbe sodorhatják. Ne aggódja túl a történteket, nem feltétlenül az ön hibája!

Pénzügy

Ebben a hónapban kihívásokkal kell szembenéznie a pénzügyeivel kapcsolatban, mivel vállalkozásai nem állnak jól. A fizetése a járvány hatásai miatt a gazdaságot érintő hullámvölgyek miatt is késni fog.

Karrier

Bika: Jupiter visszatérésével a Halak jegyében újra mosolyognod kellene! Sajnos ezt a kegyelmi állapotot veszélyeztetheti a bolygók jelenléte a Skorpióban. Bika! Ne fordulj az ellen, amire nem számítottál! Üdvözöl néhány embert kedvességgel. Ezzel kellemesen meg fog lepődni a jó szándékukon és az Önnel kapcsolatos terveiken, és ez jobbá teheti vállalkozását. Ami az anyagiakat illeti, bár természeténél fogva takarékos vagy, ebben a hónapban megtörheti a szabályt azzal, hogy különféle vásárlásokba kezd. Mivel ez a jelenség ritka, fiókjainak gond nélkül kell kezelniük őket.

Szerencse

Novemberben a Bikák hajlamosak elkerülni kötelességeiket és megváltoztatni életmódjukat. Ennek automatikusan nem kell negatívnak vagy pozitívnak lennie. Vegye figyelembe az összes előnyét és hátrányát, valamint az érintetteket. Ha megpróbál kibújni a bajból, gondoljon arra, hogy a menekülés valóban segít-e, vagy csak elhárítja-e a problémát.Ebben a hónapban a telihold a Bika jegyébe ér, ezért legyen különösen óvatos annak egészségére gyakorolt hatásával kapcsolatban. Kerülnie kell a műtéteket és a megerőltetést, és pihenéssel kell tölteni ezt az időszakot.

Asztrológus tanácsa

Amennyiben párkapcsolatban él, úgy érezheti novemberben, valami nincs rendjén, bár próbálja elbagatellizálni a végsőkig a gondokat, mégis a hónap derekára könnyen kiborulhat a bili, mely esemény erősen megrengetheti párja melletti biztonságérzetét. Amennyiben sikerül higgadtan megbeszélnie a dolgokat kedvesével (afféle szokásos éves kiborulásként tekintve rá), ahogy jött, úgy múlhat is ez az időszak, s jobb korszak kezdődhet, kérdés, akarja-e?Az egyedül élő Bikáknak novemberben beléphet az életébe valaki, akire, bár egyáltalán nem számítottak, mégis meglehetősen örülnek majd neki. Az egyetlen problémát az jelentheti a rózsaszín ködben röpködve, hogy vajon az a valaki is így gondolja-e ezt a dolgot, vagy csak egy szép álom marad ez az egész…

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika május 2024

A május nagyon lendületesen és pozitívan indul, kedves Bika, de a hónap vége felé belebonyolódhat …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük