Havi horoszkóp Bika október 2024

A Bika jegy szülötteinek az október a munka és karrierépítés területén sokat, míg a magánéletben meg nem értést hozhat. Havi horoszkóp Bika október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Bátran vállalj el még egy munkát! Az októberi bolygóállások szerint fogod bírni, és nagyon megéri anyagilag. Az sem kizárt, hogy a párhuzamos munkákból meglepő módon az megy jobban, amiről nem is gondoltad volna. Mindez jót tesz az önbizalmadnak, ami az utóbbi időben nem volt topon. A hónap vége felé közeledve egyre fontosabb lenne, hogy a párodra, vagy párkeresésre fókuszálj. Kivéve az október 25-ét, ami a részleges napfogyatkozás napja Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Októberben valószínűleg többet fog foglalkozni az igények kielégítésével, a munka elvégzésével (akár a családban, akár az irodában), mint a pénzkéréssel. Minden a maga idejében van, és jelenleg ez a hétköznapi, amivel először neked kell gazdálkodnod!

Havi horoszkóp Bika október 2024

Az október remek alkalom lesz a Bika számára új barátságok vagy akár szerelmi kapcsolatok létrehozására. Ebben az időszakban nagyon karizmatikus lesz, és az emberek kedvencévé válik. A kommunikáció lesz az erős oldala, és biztosan nem fog hiányozni az empátia sem, aminek köszönhetően mélyebb köteléket épít ki néhány baráttal. De ne vakuljon el, mert lesz Ön körül valaki, akinek az Ön személyes életében elért sikere igazán idegesítő lesz, és aki megpróbálja meghiúsítani azt.

Szeretet

Lehet, hogy más helyzetekre fog koncentrálni, esetleg hiányoznak a nyersanyagok, az ötletek, amelyek az érdekes szerelmi kapcsolatok vagy a szenvedélyes szerelmi élet megéléséhez szükségesek. Bárhogy is legyen, ez az október határozott előnyt jelenthet: lehetővé teszi, hogy nyugodtan elmélkedjen a kívánságain, a jövőn, a készülőben lévő projekteken. Éppen a hónap vége felé a szív váratlanul hevesebben kezdhet verni: valami új után vágyik? diszharmonikus érzelmek? Vagy szenvedély?

Munka

A munka októberben nem nő a Bikák fejére, így e területen viszonylagos kiegyensúlyozottság és nyugalom várható, bár a pénzügyek terén kisebb-nagyobb, előre nem várt kiadásokra lehet számítani, azonban ezeket sikerül majd érdemben és időben kezelni. Az egészséggel sem lesznek komolyabb gondok, amennyiben szakítanak elég időt a pihenésre, ám az egészségesebb és könnyebb étkezésre azért érdemes odafigyelni ehhez. Az emberi kapcsolatok azonban már keményebb diónak ígérkeznek e hónapban, s gyakran találhatja magát szembe a Bika feszültséggel és meg nem értéssel, melyeket nehezen tud majd hová tenni.

Pénzügy

Pénzügyei remekül alakulnak ebben a hónapban 2024 októberében. Kedvező időszakot fog élvezni ebben a hónapban. A dolgok a helyükre kerülnek, és vállalkozásai nagy nyereséget tudnak majd hozni. Ebben a hónapban konzultál egy pénzügyi tanácsadóval a megtakarításokról és az Ön számára előnyös befektetésekről.

Karrier

Bika: Jól néz ki az október, de hamar rémálommá változhat. A Bika természeténél fogva gondjai vannak a Skorpió energiáival. Irritálnak, és szinte a semmiért kimentek az eszedből. Ha ez megtörtént, nemkívánatos helyzetbe kerülsz, és nehezen tudsz kilábalni belőle. Tehát amint mondanak valamit, vegyen egy mély lélegzetet, mielőtt válaszolna. Ami az anyagiakat illeti, ha felesleges, de szórakoztató költekezésről van szó, kicsit fukar vagy. Szóval ne lepődj meg, ha kritizálnak.

Szerencse

Októberben a Bikák végre talpra állnak. A Vénusz hatása a Mérlegben különösen a nők számára varázst ad, amely a régi barátokat és az új ismerősöket egyaránt meghökkenti. És természetesen élvezni fogja ezt a rengeteg szépséget. Ezért ne habozzon színesebb ruhát viselni, vagy kiemelni vonalait.A szépség azonban negatívumokat is hozhat irigység és féltékenység formájában. Az intuíció figyelmeztet minden veszélyre, kövesse ezt az ösztönöt, és kezelje jól ezeket a helyzeteket.

Asztrológus tanácsa

Ami a magánéletet illeti, nos, akár párban él a Bika, akár egyedülálló, mindenképpen komoly fejtörésekkel teli hónap lesz az október. Ha párkapcsolatban van, akkor a romantika és a bensőségesség lesz az, ami igazán hiányozni fog a kapcsolatából, melyet hiába próbál orvosolni, folyton csak falakba ütközhet. Persze azért, ha nagyon igyekszik, lehet néhány jól sikerült, kellemes légyottra számítani, ám hol ezért, hol azért, de hamar múlhat még ekkor is az a bizonyos rózsaszín köd…Ha szingli Bikaként él jelenleg, akkor sem túl ígéretes az október, s így egy-két kisebb-nagyobb kalandot, flörtöt leszámítva nem számíthat nagy dolgokra. Ha sikerül is eljutni az ágyig, akkor sem számíthat a Bika szülött nagy durranásra partnerétől, ám legyen óvatos, hisz ez csalóka lehet, s nem feltétlenül biztos, hogy partnere hibájából alakul minden úgy, ahogy!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika április 2024

Az április a nagy számvetések, s az új stratégiák kidolgozásának a hónapja lehet, amikor nem …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük