Havi horoszkóp Bika szeptember 2024

A Bika munkahelyén könnyen azt tapasztalhatja a szeptember folyamán, hogy van valami a levegőben, de mégsem történik semmi, s, még sokszor azt is nehéz lehet megítélnie, hogy ez most jó, vagy rossz. Ami a szerelmet illeti, ott viszont igazán érzelem-gazdag, kiegyensúlyozott időszakra számíthat, így igazán érdekesnek, izgalmasnak ígérkezik az ősz első hónapja. Havi horoszkóp Bika szeptember 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Erős és makacs, de praktikus és határozott. Horoszkóp Bika szeptember 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az elmúlt időszak nagyon mozgalmas volt, és túl sok változással kellett szembenézned. Most végre egy kicsit fellélegezhetsz, a Szűz energiái nagyon is rezonálnak veled. Kreativitásod kiemelt lesz ebben a hónapban, és akár egy régi projektet is újrakezdhetsz. Szeptember 9-től a hátráló Merkúr téged is az életed újragondolására késztet. Próbálj meg pihenni és kikapcsolódni is ebben az időszakban, mert szeptember 22-től nagyon elfoglalt leszel – de persze sikeres is, és a pénzügyeid is fellendülnek. Magánéletben és munkában is szerencsét hoz neked a szeptember! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Bika szeptember 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Tartalék nélkül mozgósítasz, de nem feltétlenül támadod frontálisan azokat, akik anyagilag támogatni tudnak. Valószínűbb, hogy eltökéltségét hosszú távon támogatásra használja.

Havi horoszkóp Bika szeptember 2024

Szeptemberben a Bika bezárkózik, és elkezd gondolkodni az életén. Ami a magánéletet illeti, sokszor olyan helyzetbe kerül, amikor meghatározó döntéseket kell meghoznia. Fizikailag fáradtnak érezheti magát, de valójában ezt a túlzott gondolkodás, valamint a depresszióba és a bizonytalanságba süppedés okozza. Ezért hagyja, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, és ne hagyja, hogy a problémái bekebelezzék. Ez a hónap nem lesz könnyű időszak, de próbálja meg megerőltetni magát és túllépni rajta; jobb napok következnek majd.

Szeretet

A szeptember eleji égbolt enyhe disszonanciájától eltekintve, amely érzelmi ellentmondások múló pillanataihoz vezethet, pozitív és építő időszakot fog megélni. Lehet, hogy néhányan fontos döntéseket hoztok, de legtöbbetek számára ez egy lineáris fázis lesz, ahol egy pillanatra megpihenhettek a sok átélt felfordulás után. Mindenesetre boldog, kielégítő pillanatban lesz részed, amelyben élvezheted az életet és a szerelmet. És ez egyáltalán nem lesz kevés, amint azt jól tudod.

Munka

A Bika e hónap során a feladataival egy egyenletes, bár néha kissé túlhajszolt tempóban haladhat, így komolyabb lemaradással sem kell számolnia, legalább is, ami a szeptember elején kitűzött célokat illeti, ugyanis sok olyan pótlandó dolog is növelheti az elvégzendők számát, ami még a nyárról maradt vissza, s jó lenne már mihamarább végeznie vele. Mindezen, mondhatni szokásos szeptemberi körülmények ellenére valami nyugtalanító is van a levegőben, valami készülődik a háttérben, amiről csak ímmel-ámmal derülnek ki apróbb részletek, s ezt az igencsak szenzitív és éles látással rendelkező Bika ösztönösen megérzi. Ez pedig értelemszerűen fejtörést is okoz eme jegy szülötteinek, hiszen, ha valaki, hát a Bikák nem szeretnek a sötétben tapogatózni. Igaza is van, mert a bizonytalanságnál nincs is rosszabb, így igyekezzen minél előbb a végére járni a furcsaságoknak, de persze csak óvatosan!

Pénzügy

A pénzügyek ebben a hónapban jobban alakulnak. Olyan helyzetben lesz, hogy minden kiadását megerőltetés nélkül fedezze. Ön is képes lesz pénzt félretenni örömére. Ebben a hónapban időben befizeti a tandíjat. A dolgok jobbra fordulnak számodra, és boldognak kell lenned. A Pénzügyi Horoszkóp Bikának azt szeretné, ha Ön is hozna létre egy megtakarítási számlát, amely megtakarításra ösztönzi.

Karrier

Bika: Ez a szektor lassú ütemben mozog, és te is, de ez nem ok arra, hogy passzivitásba süllyedj. Bika, ha döntéseket kell hoznod, ne halogasd túl sokáig. Gondolj azokra az emberekre, akik a válaszodra várnak, és próbáld meg azt ésszerű időn belül tartani. Ha információra van szüksége, ne várjon örökké a kérdéssel. Röviden: ne halaszd holnapra, amit még aznap megtehetsz. Ami az anyagiakat illeti, egy számodra feleslegesnek tűnő kiadás konfliktust válthat ki valakivel. Tehát vagy felszáll a magas lovára, és magányosnak érzi magát, vagy megadja magát.

Szerencse

Szeptemberben a Bikák depressziósnak és motiválatlannak érezhetik magukat. Ez az év kimerítő volt, és úgy tűnik, január óta egy örökkévalóság telt el. Ezek a negatív érzések hatással lehetnek az élete minden aspektusára, ezért ne engedjen nekik, és inkább próbáljon meg segítséget kérni a partnerétől vagy egy baráttól.Nem szabad azonban elkerülni a negativitást, és inkább várja meg, amíg elmúlik. Még ha nem is akar igazán társaságot, akkor is nagyon hatékonyan tudja felhasználni az idejét, például tanulással, sporttevékenységének növelésével vagy képességeinek fejlesztésével.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Bika úgy érezheti, minden a lehető legnagyobb rendben van kapcsolatában, szerelme megértő és türelmes, akire minden körülmények között számíthat, ráadásul még romantikából sem lesz hiány az elkövetkezendő időszakban. A kép tehát szinte tökéletes, így hát érdemes is kiélvezniük e nyugodt, szerelmes heteket. Ne is hagyják, hogy esetleg valaki beleszóljon közös dolgaikba, mert ez az egyetlen tényező, ami most felboríthatja az idilli állapotokat! Legyen az jó barát, vagy ellenség, mindenki inkább aggódjon a saját dolgai miatt, mintsem az önök kapcsolatáért.A jelenleg pár nélkül élő Bika számára igazán pozitív élményeket tartogat a szeptember a szerelem terén! Könnyen felkeltheti érdeklődését, egy, a barátai körében, puszta véletlen folytán megismert, vagy éppen egy új munkatárs személyében érkező valaki, aki kissé túlságosan is hamar fontossá válhat életében, s ez megijesztheti. Érdemes lehet azonban eme tipikus, „beleesős” helyzetben ezúttal kivételt tennie, s hagyni a szokásosnál gyorsabban történni az eseményeket, mert, ha valaki ennyire nagy hatással tudott lenni önre, abban tényleg lehet valami, aminek érdemes a végére járnia! A csalódás az élet rész, de most a csillagok állása mégsem ezt irányozza elő!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Bika május 2024

A május nagyon lendületesen és pozitívan indul, kedves Bika, de a hónap vége felé belebonyolódhat …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük