Havi horoszkóp Halak augusztus 2024

A Halak jegy szülötteinek az augusztus egy igazán eredményes hónap, már legalább is, ami a munkájukat illeti, s még egészségük is rendben levőnek látszik, addig a szerelem terén, minden próbálkozásuk ellenére, kissé ellaposodhat a helyzet. Lássuk, mit tehetnek tehát, hogy kihozzák a legjobbat e forró, nyárvégi hónapból! Havi horoszkóp Halak augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Szerény és érzékeny jegy, erős belső felfogásuk és inspirációjuk van. Horoszkóp Halak augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Bolygója a Neptunusz és a Jupiter Az ingatag Mars-Uránusz együttállás augusztus 1-jén arra figyelmeztet, hogy minél erősebben próbálsz minden embernek megfelelni, annál nagyobb a valószínűsége a kudarcnak. Ehelyett csak egy dologra koncentrálj, és azt az egy dolgot csináld hibátlanul. A Merkúr jegyet vált augusztus 4-én, segítve ezzel, hogy nyíltabban fejezd ki szeretetedet. Augusztus 12-én a Telihold jelzi, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni, hogy rendezhesd a gondolataidat. Tökéletes alkalom lenne elvonulni, vagy eltölteni néhány napot egyedül. 11-én a Vénusz jegyet vált, és arra biztat, hogy légy kíméletesebb önmagaddal. Kerüld az extrém edzéseket vagy a túl szigorú diétákat, helyette inkább holisztikusan közelítsd meg a jóllétet. Amikor augusztus 20-án a Mars jegyet vált, akkor esélyt teremt az ingatlannal kapcsolatos problémák rendezésére. Ez a befolyás azonban növelheti a családon belüli ingerlékenységet, ezért adj mindenkinek sok esélyt a gőz kiengedésére. A Merkúr jegyváltása augusztus 25-én a kulcs a szerelem megéléséhez.  Ugyanezen a napon az újhold gyönyörű alkalom a fogadalmak megújítására, az elkötelezettség erősítésére vagy szingliként az új partner megtalálására Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Horoszkóp Halak augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Augusztusban eredményesen intézheti pénzügyeit. Csak ügyeljen arra, hogy szeszélyes természete ne kényszerítsen arra, hogy kidobja a pénzét. A mindennapi élet és a hangulatok kezelése túl sok gondot okoz ahhoz, hogy vagyonszerzésre gondoljon.

Havi horoszkóp Halak augusztus 2024

Ebben a hónapban biztosan nem lesz Önben vágy a társasági életre. A Halak minden szabad pillanatukat valamilyen közös tevékenységgel szeretnék eltölteni barátaikkal vagy partnerükkel. Élvezni fogja a játékosságot, kényelmesen és magabiztosan érzi magát, ha több emberrel beszélget; akik meghallgatnak mindent, amit Ön mond. Hagyja, hogy minden folyjon a maga medrében, nem fog stresszelni semmin, és teljes mértékben élvezni fogja minden pillanatát.

Szeretet

A hónap jó részében a szerelem és a szenvedély legjobb szívességeit tartogatja számodra. Valójában az égboltja csodálatosnak tűnik, olyan kiváló állapotban, mint a vágyai és a szeretetnyújtási képessége. Pozitív időszak várható tehát, amelyben a megszokottnál hevesebb érzelmek felé nyithatja meg szívét. Minden rendben lesz mindaddig, amíg nem akarod kitartani, hogy minden szempontból kommunikálj: sőt, a párbeszéd nem biztos, hogy gördülékeny. A verbális kommunikációt nem kedvelik a sztárok, de mindig ott van az érzelmek néma nyelve és a kedves gesztusok.

Munka

A munkát illetően a Halak augusztusban helytállásáról és minőségi munkavégzéséről tesz tanúbizonyságot, amivel hamar kollégái és főnökei, esetleges üzletfelei elismerését vívja ki. Ha igazán oda is teszi magát, akkor könnyen úgy érezheti, mostanában, egy-két apróbb-cseprőbb kivétellel, egyszerűen összejönnek a dolgok, ami sok lendületet adhat, és jelentős motivációt jelenthet a jövőbeni szakmai előrehaladást, s a nehezebb periódusok átvészelését illetően. Van is miért elégedettnek lennie, hiszen szorgalma és megbízhatósága mindig is hasznos tagjává tette munkahelyi csapatának, s ezért jól is esik az embernek az, ha mindezt időnként el is ismerik, s most ez egy ilyen időszaknak ígérkezik. Ami most még inkább boldoggá teheti, hogy élvezze a nyarat, azaz, hogy még egészségi problémákkal sem kell számolni a hónap során, hacsak nem egy óhatatlan pillanatban, figyelmetlenségből, kisebb sebet nem ejt magán, úgyhogy azért legyen óvatos!

Pénzügy

Ebben a hónapban sokat fog elaludni, mert pénzügyei zűrzavarban vannak. Az előző hónapokban kidobtad a pénzt, és most még az alapvető szükségleteidről sem tudsz gondoskodni. A Halak asztrológiai előrejelzése felfedi, hogy gondoskodnod kell arról, hogy a dolgokat még azelőtt kezdd el rendbe hozni, hogy azok rosszabbodnának. Tanítsd meg magadnak, hogyan rendelkezzen és érjen el egészséges pénzügyeket.

Karrier

Halak: A jótékony beáramlások megőrzik ezt a szektort. Nyugodtan lehetsz. Másrészt a reakcióidra és a döntéseidre kell vigyáznod. Ebben a hónapban külső események zavarnak, és nem kívánt döntések meghozatalához vezethetnek. Tehát, ha el akarja kerülni a szerencsétlen döntés meghozatalát, tegyen egy lépést mások véleményétől. Bízzon megérzéseiben, és használja tapasztalatait. Pénzügyi oldalról ugyanaz a harc! Ne mások ízlését kövesse, hanem a sajátját. Ezzel azt veszed, ami neked megfelel és ami tetszik, nem pedig fordítva.

Szerencse

Augusztus lesz a Halak számára a szeretet igazi hónapja, és erősen érezni fogják a Vénusz hatását. A párkapcsolatban élő egyének romantikusak és odaadóak lesznek, míg az egyedülállók flörtölnek, és lehet, hogy nem is tudnak választani a potenciális partnerek között. Szexualitása virágozni fog, és gyakran elfelejti minden felelősségét.További plusz lesz az újonnan megszerzett türelem. Rájön, hogy a legtöbb dolog nem olyan sürgős, mint gondolta, és azt sem bánja, ha a piros lámpánál vár, még akkor is, ha késésben van a munkából.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Halak magánélete most félresikeredett éjszakákba torkollhat, annak ellenére, hogy mind ő, mind pedig párja igyekeznek odatenni magukat az együttlétek során. Nem érdemes azonban ebből túl nagy ügyet csinálni, hiszen minden kapcsolatban vannak jobb, és kevésbé jó időszakok. Különben is, ha az ember nem görcsöl rá egy adott problémára, az hamarabb megoldódik, mint hinné, s így nagy eséllyel lehet, hogy még e hónap utolsó két hetében minden újra a megszokott kerékvágásba tér vissza.A jelenleg pár nélkül élő Halak hasonló cipőben járhatnak augusztusban a nyári égbolt csillagainak állása szerint, mint a párban élők. Náluk mindez úgy manifesztálódhat, hogy akármennyire is próbálkoznak minél több programon részt venni, s igent mondani a kínálkozó lehetőségekre, valahogy mégsem akar minden úgy alakulni, ahogy szeretnék, így lehet, hogy nem sikerül most megtalálniuk azt a partnert, akire igazán vágynak. Persze, a csillagokban sincs minden előre megírva, így, ez csak egy jelzés az esélycsökkenésre, nem pedig tényállás. Lehet, ha így fogjuk fel a dolgot, pont az augusztus lesz az a hónap, amikor a régi sebek végre behegednek és megleljük életünk párját, de legalábbis egy izgalmas, új kapcsolat veszi kezdetét.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Halak június 2024

Júniusban a Halak jegy szülötteit a munkában a megfontoltság és a nyugalom, míg a szerelemben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük