Havi horoszkóp Halak december 2024

A Halak decemberét a szenvedély fogja jellemezni, kezdjen bármibe is, vagy úgy is mondhatnánk: így érdemes most minél több mindenhez nyúlni, mert bizony az arannyá válik! E téli hónap során központi szerephez juthat a teljes családi béke megteremtése is, amellyel kapcsolatos fáradozásai meghozzák a gyümölcsüket, s mindezek által igazán eredményesen zárhatja az óévet. Havi horoszkóp Halak december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Szerény és érzékeny jegy, erős belső felfogásuk és inspirációjuk van. Horoszkóp Halak december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a halak Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Halak december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

20-tól visszatér a Jupiter, aki május 10. és október 28. között valószínűleg hozzájárult az Ön pénzügyi bevételeinek növeléséhez. Ha még nem kapta meg a tiszteletadást, most és február 20-ig megteheti.

Havi horoszkóp Halak december 2024

Decemberben a Halak jó egészségnek örvendenek, ami a jó hangulatának eredménye lesz. Használja, tartsa tisztán a gondolatait, és rendezze a prioritásait. Nem kell sietnie; szánjon rá egy kis időt, és közelítse meg az idei év összefoglalójaként, és fontolja meg, milyen utat válasszon a következő évben. Ebben az időszakban szívesebben tölti az idejét egyedül, mert hajlamos lesz átvállalni mások negatív energiáit és problémáit. Próbáljon meg távolságot tartani és magadra koncentrálni.

Szeretet

A december nem indul túl jól néhány pillanatnyi idegeskedés miatt, ami talán a szívvel kapcsolatos, esetleg más dolgokkal kapcsolatos. Bárhogy is legyen, ez a lelkiállapot a szenvedélyre való hajlamodat is befolyásolja, váratlan és tartós fagyként lehűt. A jégkocka, amely a szíved helyett van, felolvad az ünnepek alatt, amikor visszanyeri az édességet, a rendelkezésre állást és a vágyat, hogy a szerelemre összpontosíts. Pozitív lezárás, különösen az év utolsó napján, izgalmas és meglepő.

Munka

A munkahelyén, de még az otthoni teendői kapcsán is, sokan úgy érezhetik környezetében, mintha egyszerűen megtáltosodott volna. Tény, hogy a szorgalom eddig is erénye volt, de most olyan játszi könnyedséggel lesz képes produkálni, mintha a dupla munka a világ legtermészetesebb dolga lenne. Áldozatkészsége és pozitív hozzáállása busásan meghozhatja gyümölcsét, így, nem csak, hogy idejében végezhet mindennel, amivel szeretett volna, de még némi pluszbevételre, vagy év végi prémiumra is számíthat, mellyel nem csak mostani, hanem az egész éves, példamutató helytállását is honorálhatják. Családi körben ugyanakkor, különösen a december első tíz napjában, számolhat némi ellenségeskedéssel, amelyben külső és első tényezők együttesen szerepet játszhatnak. A legjobb, ha türelmével és jó kommunikációs képességével operál a direkt megoldások helyett, akkor hamarabb célt érhet, és nagyobb eséllyel sikerülhet elsimítania az ellentéteket. Ha ügyes, mindez olyan jól sikerülhet, hogy végül otthona melegében, meghitt körülmények között töltheti el élete egyik legszebb, és főleg, legszeretetteljesebb karácsonyát, amire mindig is vágyott! Tegyen róla, hogy így legyen, kedves Halak!

Pénzügy

Ha feledékeny a számlák befizetése, akkor pénzügyi naptárral kell rendelkeznie. Ez segít az éves adók, havi bérleti díjak és egyéb közüzemi számlák kifizetésében. A 2024. decemberi asztrológia arra biztat, hogy állítson be emlékeztetőket mobiltelefonján, hogy ne essen számlatartozásba. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja, hogy vegye figyelembe a költségvetésében felmerülő fontos pénzigényeket.

Karrier

Halak: Ebben a hónapban azok az emberek, akik értékelik tehetségedet és képességeidet, megújítják támogatásukat és bókukat. Mivel a boldogság soha nem jár egyedül, javaslatot tehetnek, amely felgyorsíthatja az evolúciót. Halak! Ne hallgass a rosszkedvű szellemekre. Egyszer gondolj magadra, a pénzügyeidre és a karrieredre. Ebben a lelkiállapotban megkapod azt a helyet, amelyről álmodtál. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ne aggódjon, ha lassan érkezik a pénz, vagy ha a múlt hónap óta egy kicsit hiányzik. 21-től ez a szektor visszanyeri dinamizmusát.

Szerencse

A téli ünnepek kiváló alkalmak lesznek a Halak számára, hogy terveket készítsen a következő évre. Próbálja meg elképzelni, hol látná magát szívesen egy év múlva, és gondolja át alaposan, hogyan érheti azt el. Az ilyen tervezés nehéz lehet, de a Merkúrnak köszönhetően könnyebb lesz.Gondoljon a kapcsolataira és alaposan elemezze ki azokat decemberben. Lehetséges, hogy a barátai között talál valakit, aki meglehetősen negatívan hat Önre, és elveszi az energiáját. Igyekezzen minél jobban elmenekülni az ilyen emberektől az ünnepek alatt.

Asztrológus tanácsa

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Halak decembere egyszerűen álomszerűen alakulhat, amennyiben nem hagyja, hogy féltékenység mérgezze meg az együtt töltött, boldog perceket. Ez ellen a legjobb védekezés, ha egy kijelölt időpontban, egy kellemes vacsora mellett, szigorúan kettesben, őszintén átbeszélik a kapcsolatuk esetleges érzékeny pontjait, aztán többet egy szót se róla! Örüljenek, hogy boldogok, hogy együtt vannak, s hogy szép az élet, kedves Halak. Kár ezt túlbonyolítani!A pillanatnyilag egyedül álló Halak számára a december meglehetősen izgalmasan alakulhat, különösen a két ünnep között, amikor is könnyen összehozhatja a sors egy olyas valakivel, akivel esetleg már régóta kerülgették egymást, de valahogy eddig mégsem ismerték fel, hogy lehetne közös jövőjük. Ha ebben az emelkedett hangulatú hónapban megtörne a jég, kiderülhet, hogy bizony eddig egy egész vulkán szunnyadt alatt, ami most annál elsöprőbb erővel törhet a felszínre!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Halak június 2024

Júniusban a Halak jegy szülötteit a munkában a megfontoltság és a nyugalom, míg a szerelemben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük