Havi horoszkóp Halak október 2024

A napsütést, s a nyugodt, nyári estéket kedvelő Halakra nincsenek túl jó hatással a hűvösebb nappalok és az egyre inkább hosszabbodó éjszakák. A munka fárasztóbbnak, az idő nyomasztóbbnak, a szerelem pedig unalmasabbnak tűnhet, persze azért sokat tehet mindez ellen! Havi horoszkóp Halak október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Szerény és érzékeny jegy, erős belső felfogásuk és inspirációjuk van. Horoszkóp Halak október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Bolygója a Neptunusz és a Jupiter Fokozódó türelmetlenséget érezhetsz októberben. A Kosban járó Jupiter miatt sürgetnéd a folyamatokat. Nem érted, hogy miért nem jön a siker. Te folyamatosan teszed bele az energiát, de nem látod az eredményt. Ennek egyik oka lehet az, hogy Jupiter még hátrál. Vagyis visszahúz. Olyannyira, hogy 28-án visszalép a Halakba. Ez egyfajta kárpótlás számodra: olyan dolgok jöhetnek össze, amelyek anno nem. Ettől nem szabad elbíznod magad… Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Horoszkóp Halak október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Októberben nem igazán akarok spórolni. Sokat keresett, növelte a bevételét? Nincs ok arra, hogy elpazarolja a pénzét! Még akkor is, ha december végén (20-tól) újra felbukkan néhány lehetőség a fiókok feltöltésére!

Havi horoszkóp Halak október 2024

Októberben a Halak túl sokat vállalnak magukra, és egyáltalán nem lesznek csúcsponton. Ugyanakkor túl sokat vár el magától, ami tovább ront az egész helyzeten, és kétségbeesést érezhet emiatt. Álljon meg és vegye észre, hogy nem kell annyira sietnie, és hogy nem produktív sok dolgot egyszerre csinálni. Értékelje újra a prioritásait, és döntse el, mire szeretne teljes mértékben összpontosítani, a többit pedig halassza el. Fontos ebben a hónapban eleget pihenni; különben migrénje lehet.

Szeretet

Október nehéz hónap lehet a szerelem számára. Eközben a Mars által ígért idegesség, amelyet az Ikrek egész októberben ellenzett, a szíven kívül más szektorokat is érinthet. Ha azonban ideges, aggódik vagy valami más zavarja, ez a hozzáállás természetesen csak a szerelemre hathat. Sok esetben azonban éppen ez a terület fog bizonytalanságot okozni számodra. Tartsa szorosan, mert október vége felé javul az égbolt, és lineárisabb ejtőernyős érzelmeket küld.

Munka

Az október egy tipikusan olyan hónap a Halak számára, melyet szíve szerint inkább bevackolódva, édes semmittevésbe vészelne át. Próbálja meg azonban kedvetlenségét leküzdeni, s inkább összeszedetten, jobban odakoncentrálni mind munkájára, mind pedig szeretteire, hogy figyelmének lekötésével is gyorsabban teljenek ezek a változékony időjárású őszi napok. Természetesen azért néha nyugodt szívvel engedjen teret fáradalmainak, s igyekezzen hetente legalább egy nap alaposan kipihenni magát, hogy feltöltődhessen kicsit.

Pénzügy

Karrierje lehetővé teszi, hogy olyan gazdag vagyonra tegyen szert, amire soha nem számított. Munkahelyi előléptetést kapsz, és ugyanez jár a fizetésemeléssel. A Finances Astrology 2024 arra szólít fel, hogy örülj az eredményednek.

Karrier

Halak: Ez a szektor úgy működik, mint egy bűbáj. Sajnos ezt a boldog és jótékony klímát meghiúsítják a Szűzből származó disszonanciák. Halak, ha valaki olyan ajánlatot tesz neked, ami érdekli, ne hallgass mások véleményére. Fedezze fel újra legendás belátását, és bízzon megérzéseiben. Ha kétségei vannak, várjon 23-ig. A Skorpió Merkúrnak köszönhetően pontosan tudni fogod, mit kell tenned, és lelkiismeret-furdalás és megbánás nélkül fogod meghozni a döntésedet. Ami az anyagiakat illeti, ne hagyatkozzon mások tanácsaira, mert azok olyan vásárlásra késztethetnek, amely nem megfelel Önnek.

Szerencse

Ez a hónap elég durva lesz a Halak számára. A Mars hatása növeli képtelenségét a céljainak. Gyakran reménytelennek érzi magát, ami valószínűleg haraggá fog válni, és ki kell adnia valakire. Mielőtt rá fog jönni, mi folyik körülötte, már sok ember megszenvedte Önt. Ehelyett próbálja ki például a kocogást vagy más intenzív testmozgást.Októberben azonban elhatározása fontosabb lesz. Nem lesz kedve beszélgetni senkivel, ezért nagyon jó lesz, ha egy kis időt fordít az önfejlesztésre.

Asztrológus tanácsa

Amennyiben párkapcsolatban él, nem igazán számíthat sok jóra októberben, kapcsolata kissé laposnak, párja pedig unalmasnak tűnhet, ám nem érdemes hinnie a látszatnak! Ha bensőségesebb, izgatóbb dolgokra vágyik, rázza meg magát, vegyen egy forró fürdőt és gyújtson hangulatgyertyát, megteremtve ezzel a hangulatot és légkört egy kellemes estéhez párjával. Higgye el, mindez megéri majd a fáradságot!Ha jelenleg egyedülálló, remek időszak ígérkezik, különösen október első harmadában, arra, hogy kicsit rendezze sorait, összeszedje gondolatait, s új lendületet vegyen magánéletében. Ha már van kiszemeltje, bátran menjen bele egy kis flörtbe, ha nincs, hát vegye kezébe a dolgokat, s tegyen arról, hogy legyen!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Halak március 2024

A Halak jegy szülöttei számára a legfontosabb márciusban, hogy semmiképpen se hagyják, hogy eltántorítsa bármi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük