Havi horoszkóp Halak szeptember 2024

A Halak, míg szakmailag úgy érzi, egy egészen új időszámítás kezdődött, s hatalmas energiákat megmozgatva vág bele dolgaiba, addig a szerelem terén némi megingást, bizalmatlanságot hozhat a szeptember, kérdés, van-e mindennek alapja? Havi horoszkóp Halak szeptember 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Szerény és érzékeny jegy, erős belső felfogásuk és inspirációjuk van. Horoszkóp Halak szeptember 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Bolygója a Neptunusz és a Jupiter Szeptemberben számodra a kapcsolatok állnak a középpontban. A munkakapcsolatokban és a szerelemben is megtalálod az egyensúlyt, a harmóniát. Szeptember 23. és október 2. között a Merkúr visszafelé halad, és arra késztet, hogy ügyesen meghúzd a határaidat, anélkül, hogy megbántanád a másikat. A szeptember 10-i teliholddal elérkezik számodra a csúcspont, ami kellemes meglepetéseket és egy mély átalakulás végét hozza el. Amint a Nap belép a Mérlegbe, megkezdődik egy komoly önvizsgálat, amikor a spirituális érdeklődésed hasznosnak bizonyulhat Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Horoszkóp Halak szeptember 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ez az a téma, ami szeptemberben ragadt. Ha a tárgyalások jól haladnak a hónap elején, fennáll annak a veszélye, hogy lelassítják a bankárok és az adósok, akik kissé túl kapzsinak találják.

Havi horoszkóp Halak szeptember 2024

Az időjárás változásai és a feladatok száma negatívan befolyásolja Önt, és stresszesnek érzi magát; még hajlamos lehet bizonyos depressziós állapotokra is. A Halak feladata ebben a hónapban a lelki harmónia elérése, valamint az egészségükkel és a jó minőségű étrenddel való foglalkozás. Ez megakadályozhatja bizonyos emésztési problémákat, amelyekre ebben a hónapban különösen hajlamos lehet Azok számára is, akik fogyni szeretnének, ez egy tökéletes alkalom, hogy elkezdjék a diétát. Az egészséges táplálkozásra és a testmozgásra való összpontosítás kicsit leterheli Önt, ez pedig szintén jót tesz a mentális állapotának.

Szeretet

A Mars az Ikrekben és a Vénusz a Szűzben a hónap nagy részében meglehetősen viharos hónapot jelez. Lehet, hogy egyszerűen te vagy az, aki rossz hangulatban van, esetleg súlyosbíthatja azokat a helyzeteket, amelyek objektíve, ha távolságtartóan értékeljük, nem lehetnek olyan vészesek. Bizonyos esetekben azonban valóban meg kell küzdenie valamivel vagy valakivel, aki megzavarja a szív nyugalmát. Utóbbi esetben a sztárok arra invitálnak, hogy ne engedd el, mert happy end vár rád (nem túl gyors).

Munka

A Halak a szeptember folyamán azon kevesek közé tartozhat, akik szívesen járnak be dolgozni, s, ha kell, néha még plusz munkát is lelkesen vállalnak. Ezen lendületes hozzáállásnak az lehet az oka, hogy eme amúgy is szorgalmas jegy képviselői nagy áttörést, vagy legalábbis mindenképpen pozitív fejleményeket várnak a szeptembertől, amikor is általában a legtöbb helyen vége a nagy szabadságolásoknak, s minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba, tehát lehet érdemben haladni a munkával. Ez most azért is jó megközelítés lehet a Halak részéről, mert, ha idővel alább is hagy a lelkesedés, az addig felmutatott eredmények könnyen felkelthetik olyanok figyelmét munkájukra, akik ezt követően már egészen másképpen állhatnak majd hozzájuk, s ezt jó értelemben kell érteni. Az egyetlen, ami meglehetősen kedvét szegheti a Halaknak, az lehet, ha elmarad a „nagy durranás”, ugyanakkor eme érdektelenség nem lesz tartós, hiszen e jegy szülötte alapvetően olyan helyen dolgozik tartósan, ahol élvezi is valamelyest, amit csinál, ráadásul, mivel valóságos „szorgalomfüggő”, így akkor is képes becsülettel hajtani, amikor másoknak még munkába menni sincs jóformán kedve. Ez azonban nem rossz tulajdonság, így igazán büszke lehet rá, hogy így gondolkodik!

Pénzügy

Ebben a hónapban, 2024 szeptemberében, sok pénzt fog költeni utazásra. Egy ideje spóroltál új helyek látogatására, és ebben a hónapban erre fordítod pénzügyeidet. Több időt tölthet majd szeretteivel, és új embereket ismerhet meg.

Karrier

Halak: Ez a szektor továbbra is profitál a Jupiter jótékony és kényelmes beáramlásából a Bikába. Minden rendben. A Merkúr disszonanciáival azonban meg kell küzdened a Szűzben, ami bónuszként 15-ig retrográdban van. Halak, válogatós elmék ellenzik a módszeredet. A legrosszabb napokon hemzsegnek a kritikusok. Ha ezt figyelembe veszed, rosszul döntesz, főleg 15. körül. Ehelyett tarts ki a hónap végéig. Ami az anyagiakat illeti, ha vásárolni szeretne valamit, hagyja figyelmen kívül mások ízlését.

Szerencse

Ez a hónap általában sok feladatot jelent a lakosság többsége számára, és ezáltal depressziót is. A Halak tökéletes állapotban lesznek egy ilyen hangulat elleni küzdelemhez. Próbáljon megadni magának és családjának néhány további szabadnapot, hogy pótolja azt, ami a nyár folyamán kimaradt.Szeptemberben itt az ideje a kert télire való felkészítésének is. Ha nem rendelkezik ilyennel, ne habozzon segíteni barátainak vagy szomszédainak. Kétségtelenül vissza fognak segíteni, ha szüksége lesz rájuk, és emellett a kézimunka segít átrágni a gondolatait.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Halak kapcsolatában a szeptember folyamán felütheti fejét egy bizonyos fokú bizalmatlanság, aminek többnyire önmaga, valamint párja megváltozott időbeosztása, s hirtelen el-eltűnögetései lehet a fő okozója. Azonban mint mindig, most is érvényes, hogy nem szabad mindjárt ítélkezni, inkább meg kell próbálni megbeszélni a dolgokat, s kideríteni, mi állhat a háttérben. A hosszú távú gyanakvás amúgy is csak degradál egy kapcsolatot, így mielőbb érdemes tiszta vizet önteni a pohárba, s, ha párja nem partner ebben, akkor valahogy mindenképpen érdemes valahogy mégis csak rábírni a lelkizésre, mintsem hagyja, hogy még a végén teljesen megszűnjön önök között az érdemi kommunikáció!A jelenleg tartós párkapcsolaton kívül élő Halak a szeptembertől nagyon sokat várhatnak a magánéletüket illetően. Mivel ez a szeszélyes őszi hónap a nagy változások és újrakezdések ideje, nem is csoda, hogy eme jegy magányos képviselőit is áthatja eme kellemes, izgalmakkal teli időszak hangulata. Jól is van ez így, hiszen az efféle gondolatok nyitottá és kíváncsivá teszik az embert, ami megkönnyíti az ismerkedést. Ha valóban sikerül legyőznie óvatosságát kíváncsi természetének, akkor hamarabb célt érhet, mit gondolná, olyannyira, hogy még az októbert is ŐktŐbernek olvassa majd!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Halak június 2024

Júniusban a Halak jegy szülötteit a munkában a megfontoltság és a nyugalom, míg a szerelemben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük