Havi horoszkóp Ikrek augusztus 2024

Az Ikrek számára az augusztus a munka terén hozhat egy-két kellemetlenséget, ami leginkább előre nem várt, s nem is szívesen végzett pluszfeladatok formájában jelentkezhet. Ami a szerelmet illeti, nos, elvárásainak néha nehéz megfelelni, s párjának/partnerének a hónap során nem is mindig sikerül, ami bizony frusztrációt okozhat kapcsolatukban. Havi horoszkóp Ikrek augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Kommunikatív és udvarias karakter humorral és kreativitással. Horoszkóp Ikrek augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. .Az Ikrek-szülöttekkel a nyaralás csupa változatosság, mellette nem lehet unatkozni. Szereti kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázik a vakáció alatt, szórakozik és szórakoztat, tapasztalatokat gyűjt. Nyugtalan természet, legszívesebben naponta más helységgel ismerkedne meg. Veleszületett kíváncsisága ösztönzi arra, hogy gyakran utazzon, lehetőleg külföldre .A városlátogató túrákat neki találták ki, miként a tengeri hajóutakat is. Van érzéke az idegen nyelvekhez, rövid id? alatt elsajátítja a legszükségesebb kifejezéseket, amelyekkel remekül boldogul bárhol. Az Ikrek nem tartja fontosnak a kényelmet, ahogy a pihenést sem. Kiváló kommunikációs készségének köszönhetően mindenhol könnyen szerez új barátokat, ezért az sem okoz gondot neki, ha egyedül kel útra. A szervezett utazásokat azonban nem neki találták ki Az Ikrek jegyhez tartozó országok: Belgium, USA, Észak-Olaszország, Nyugat-India, Wales, Szardínia, Alsó-Egyiptom, Palesztina részben, Örményország, Tunézia, Norvégia, Izrael Horoszkóp Ikrek augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Vénusz élezi a vágyaidat, és nem fogsz habozni, hogy felhasználd a varázsodat, hogy megkérd a hatalommal és pénzzel rendelkezőket, hogy fizessenek neked, amit megérdemelsz. Ha kilátásai indokolják, hogy anyagi támogatást keressenek, kéréseiben maradjon ésszerű, hogy ne riassza el azokat, akik hajlandóak segíteni, de nem minden áron. A Szaturnusz hátráltatja a gazdasági terjeszkedésedet, ezért nyugodtan fektess be személyes küldetésedbe.

Havi horoszkóp Ikrek augusztus 2024

Az augusztus sok kiszámíthatatlan fordulatot hoz az Ikrek számára, de ezek csak irracionális alapokon fognak állni. Ezért ne hagyja, hogy érzései elnyeljék, és jobb, ha mindent előre átgondol, és racionalizál. Ebben az időszakban hajlamos lesz az impulzív viselkedésre és ha nem vigyáz, az visszahathat Önre egy kellemetlen veszekedés formájában a párjával. Nagyon mozgalmas lesz az élete, de ne felejtsen el jól étkezni, hogy elkerülje azokat az emésztési problémákat, amelyekre ebben a hónapban hajlamos lesz.

Szeretet

Ne tévesszen meg az idei augusztus kissé tompa kezdete. Utógondolatok, megfoghatatlan gondolatok, talán csak elképzelt vagy félt szituációk tolonghatták a kis fejed. Elvárások, micsoda buktató! Tedd félre minden vágyat, és hagyd, hogy a véletlen, vagy ha úgy tetszik, a sors meghökkentsen. Valójában ez lesz a hónap utolsó része, amely érzelmeket, szenvedélyt és sok izgalmas meglepetést tartogat számodra, amelyek miatt más szemszögből éled át a szerelmet. És nagy valószínűséggel egészen más hozzáállással zárod a hónapot.

Munka

Az augusztus hónap általában nem az a „tipikus hajtós időszak” a munkák többsége tekintetében, mégis a nyaralás miatt kivett szabadságolások, valamint a sütögetések miatti gyomorrontások, s így munkaerő kiesések, e hónapban róhatnak a legnagyobb eséllyel és mennyiségben pluszfeladatokat az ügyeletes kollégáknak. Ez nem egyszer azzal is jár, hogy néha olyan feladatok ellátására is kényszerül az ember, melyek igencsak nincsenek ínyére, mégis kénytelen elvégezni őket. Mivel az Ikrek nem szereti, ha olyasmivel kell fogalakozni, ami nincs ínyére, nem is bírja sokáig az ilyesmit, s bizony ez feszültségekhez vezethet a főnökséggel. Ha ilyen szituációba kerülne, itt az ideje elővenni diplomáciai érzékét és rámenős kedvességét, s kellőképpen kezelni a dolgokat, hogy ne okozhassanak eme kis összezörrenések hosszútávon problémákat. Ami az egészséget illeti, most a csillagok állása pozitív visszacsatolásokat jelez eme területen, így eme nyárvégi hónap különösen alkalmasnak ígérkezik egy kis önkényeztetésre, regenerálódásra. Használjuk ki!

Pénzügy

Pénzügyei ebben a hónapban rendben lesznek. 2024 augusztusában még soha nem látott pénzügyi stabilitást érhet el. Ez azért van, mert rendben van az életed, és tudod, mit akarsz, ha pénzügyi szabadságról van szó. A 2024-es havi horoszkóp előrejelzései azt mutatják, hogy ha nagyot akarsz tenni az életben, tudnod kell, hogyan kereshetsz plusz pénzt, hogy hosszú ideig fenntartsd magad és szeretteid.

Karrier

Rák: Nyugodt szívvel mehetsz nyaralni. Bár a légkör pihenésre ösztönöz, nem veszi fel teljesen. A tanévkezdésre gondolsz, mert készen akarsz állni. Így, miközben kedvenc nyugágyán fekszel, megismerkedhet iparágával és annak jövőjével. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ez a szektor úgy működik, mint egy bűbáj. Bejön a pénz, és nem nézed a kiadásokat. Bár megengedheti magának, a legenda szerint amikor a Vénusz retrográdban van, jobb, ha elhalasztja a drága vásárlásokat! Egy szó a bölcsekhez!

Szerencse

Augusztusban az Ikrek nagyon féltékenyek lesznek. Bár azt gondolja, hogy téved, és inkább az egót kérdezi, az érzései nem hagyják aludni, és mindenen napokig fog rágódni. Ebben az esetben azonban nem szabad ösztönösen cselekednie, és a konfrontációt bizonyítékokra alapoznia. Számos pozitív tulajdonsága lesz, különösen a fizikai állapot szempontjából. Kitartó, kompromisszumoktól mentes lesz, és mindenáron meg akarja valósítani a kitűzött célokat.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párban élő Ikrek számára az augusztus épp úgy tartogat mesés, szerelmes éjszakákat, mint konfliktusokat, így igen szeszélyes időszaknak ígérkezik. A problémákat, az ideális körülmények ellenére, jobbára az okozhatja, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élet mellett bizony hajlamosak az ember igényei megnövekedni, s így már nem biztos, hogy ami nem rég még az volt, az most is kielégítő. Fontos tehát felismerni, hogy bizonyos esetekben, az esetleges kielégületlenségünkért, nem feltétlenül párunk a felelős, hanem talán mi is néha túl sokat várunk, hajlamosak vagyunk túlidealizálni mindent. Legyünk tehát türelmesebbek a másikkal, ha esetleg nem úgy sülnek el a dolgok, mint terveztük, s akkor talán hamarabb is tudja majd követni kedvesünk vágyaink alakulását!A nyár utolsó hónapját szingliként kezdő Ikrek igényei is megnőnek, így egyre válogatósabbakká, s egyúttal kritikusabbakká is válnak másokkal szemben. Ez nem feltétlenül gond, hisz eme hozzáállás nagyban csökkentheti a mellényúlás, azaz a csalódás lehetőségét, s növeli annak a valakinek a megtalálásának az esélyét, aki tényleg akar minket, s hajlandó ezért leküzdeni minden akadályt. A néha felelőtlenül, forrófejű döntések meghozatalára is képes, amúgy elbűvölő Ikreknek tehát kifejezetten jót tesz ez az a már-már túlzó igényszint növekedés, hisz remek önismereti és önképző tréning is egyben!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Ikrek május 2024

Kedves Ikrek, májusban hajlamos lehet kissé túlreagálni a dolgokat, amiből kifolyólag sokkal több feladata lehet, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük