Havi horoszkóp Kos augusztus 2024

A Kos jegyben születettek, míg nyár elején tele voltak energiákkal, most, augusztusban inkább a pihenés felé kell, hogy orientálódjanak. Magánéletüknek is jobbat tesz, ha a kemény, hajtós időszak után így tesznek, s egy újabb munkafolyamaton való gondolkodás helyett inkább egy összebújós, simogatós estét választanak. Havi horoszkóp Kos augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Uralkodj impulzív természeteden! A Mars és az Uránusz fényszöge a hónap elején erre hajlamosít, de ezzel pénzügyi problémákat okozhatsz magadnak. Augusztus 4-én a Merkúr jegyet vált, és mutatja, hogy a következő időszakban kiváló csapatmunkát végzel. Minél hamarabb végezz el annyi munkát, amennyit csak tudsz, mert amikor augusztus 12-én telihold lesz, a hangsúly az élet örömeire, a szórakozásra, szerelemre helyeződik.  A Vénusz jegyváltása is ezt hangsúlyozza, a munka lesz az utolsó, ami eszedbe jut! A társasági élet újabb lendületet kap augusztus 20-án, amikor a Mars jegyet vált, és megnő benned a beszélgetés, kapcsolatteremtés és ötletek megosztása iránti vágy. Augusztus 27-én az újhold jelzi, hogy ismét a munkára kell összpontosítanod. Ez kiváló alkalom arra, hogy előre haladj a karrieredben Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Tagadhatatlan karizmád és sikeresen kiaknázott tehetséged pénzt hoz. Mégis mindenekelőtt szeretetre és elismerésre szomjazol. Légy óvatos. Hajlamos vagy impulzívan cselekedni. Ne dobja ki, ha pénzt költ az életminőségének javítására. Számítson rá, hogy a Mars megvédi érdekeit, és legyőzi az ellenállást, amely megakadályozza, hogy a jövőt a maga kedvére tárja.

Havi horoszkóp Kos augusztus 2024

Augusztusban a Kosok álmodozni fognak egy ideig, és behódolnak a tökéletes életről alkotott elképzeléseiknek. Ebben az időszakban bizonyos, régóta fennálló akadályok is felszínre kerülnek, sőt enyhe egészségügyi problémák is megjelennek a hátával kapcsolatban. Ezért kell önmagára összpontosítania, és elkezdenie megoldani a problémáit; ez a hónap a tökéletes idő ezekre. Mivel a szokásosnál fogékonyabb és nyitottabb lesz, örömét leli majd a személyes fejlődésről szóló könyvek olvasásában, ami egy kicsit előrébb is viszi.

Szeretet

A szíved különböző fázisokon mehet keresztül. Eleinte határozatlannak, féltékenynek vagy elégedetlennek érezheti magát. Röviden, az első fázis bizonytalan tempóval. De hamarosan határozottan testesebb, intenzívebb, élénkebb érzések lépnek közbe. És ha augusztus elején hideg volt a szenvedély, a fizikai vonzalom, az érzékiség, akkor az ötletek, vágyak és erők lázadásában zárja majd a hónapot. Röviden: pozitív egyenleg, amely mindannyiótok számára különböző, de egyformán jelentős helyzetekhez vezethet.

Munka

Bár a nyár során a munkába, tanulásba, fejlődésbe fektetett, azaz az előrejutást szolgáló energiák kezdenek megtérülni, ennek ellenére egyre többször érezheti elégedetlennek, kimerültnek magát, pedig mindent megtesz. Ennek oka nem az, hogy vesztett volna sikerességéből, hanem, inkább, hogy ambíciói olyannyira hajtották előre, hogy akkumulátorai kezdenek teljesen lemerülni. Egy kicsit itt az ideje, hogy lassítson, élvezze az életet, pihenjen, szórakozzon, szerelmeskedjen, vagy ami tetszik, mert a szeptemberi hajtás kezdetekor újra százszázalékos, tökéletes állapotban kell lennie, hogy megmutathassa mindenkinek, mi mindenre képes. Néha megéri lassítani, hogy aztán hatékonyabb, s ez által eredményesebb legyen az ember, hiszen hosszútávon így lehet csak bárki képes tartani az iramot, bármi is legyen a foglalkozása, az egészség megóvásáról nem is szólva, hiszen az az ember legnagyobb kincse a világon!

Pénzügy

Fontos, hogy legyen pénz a zsebében. Nagyszerű terveid vannak, amelyeket meg kell valósítanod, de ezt csak akkor tudod megtenni, ha van pénzed. Ebben a hónapban megtanulod a megtakarítás művészetét, hogy felemelje életed. Az Astrology 2024 előrejelzés a megvalósítás és a pénzügyi szabadság hónapját jósolja. Vedd kezedbe az életed, és minden rendben lesz.

Karrier

Kos: Bár ez az időszak kedvez a nyaralásnak és a pihenésnek, a csillagok megkövetelik, hogy fokozottan figyeld az aktivitásodat. A legrosszabb napokon késleltetheti a vidám és az utolsó pillanatra szóló programot! Mivel a bosszúságok soha nem jönnek maguktól, a pénzügyi eshetőségek arra kényszeríthetik Önt, hogy megfeleljen a projektek elhalasztásával. Bár ez a program nem túl kellemes, segít megoldani egy kényes problémát. Pénzügyi oldalon ez a szektor aggályokat okozhat. De megnyugodhat, akkor rendeződnek, ha megérted, honnan származnak.

Szerencse

Mivel a Kos proaktív és nyugtalan, sokan már azon gondolkodnak, hogy mit hoz az ősz. Elkezdi tervezni, hogy mit szeretne elérni az év végéig. Az ünnepek alapvetően elmúltak az Ön számára, és elkezd visszatérni a munka életébe. De nem szabad túl sokat rohanni. Ez a hónap az utolsó lehetőségek egyike, amellyel utazhat és időt tölthet szeretteivel. A dolgokat menet közben is megtervezheti, és lehetővé teheti, hogy teljes mértékben élvezze az időt.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Kosok az augusztusi hőség hevében most mindennél jobban vágyhatnak párjuk szerelmére és törődésére. Ez nem is csoda, hiszen az ember akkor érzi igazán kiegyensúlyozottnak magát, ha otthon is minden rendben van, ennek pedig az a záloga, hogy bizony kellő energiát kell fordítani egy kapcsolat folyamatos fenntartására, ápolására, fejlődésére. Ráadásul most mindennek kedvez is az augusztus, így aztán nincs mire várni, mint belevetni magunkat a szerelembe, s élvezni a boldogságot!A jelenleg pár nélkül élő Kos számára a nyár utolsó hónapja vegyes érzelmekkel telinek ígérkezik. Egyrészről sokat komolyodhat egy-egy alakulóban lévő kapcsolata egy számára kedves személlyel, másrészről sok, „fura” illetővel találkozhat egy-egy kiruccanás során, akik vagy így, vagy úgy, de hatással lesznek rá. Ettől függetlenül augusztusban nem lehet a csillagok állása szerint komolyabb csalódásra számítani, így meglehetős magabiztossággal vághatnak bele az éjszakába eme jegy nagy vonerővel bíró szülöttei!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos május 2024

A Kos jegy szülöttei májusban igazi kalandokra és munkahelyi megbecsülésre számíthatnak, amit csak hektikus érzékenységük …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük