Havi horoszkóp Kos december 2024

A bolygók állása decemberre rendkívüli munkabírással ruházhatja fel, melynek köszönhetően, a szokásosnál is gördülékenyebben haladhat feladataival, látványos eredményeket mutatva fel. Talán pont ebből fakadóan viszont, mintha kissé háttérbe szorítaná a családi és magánéletét, ami viszont átmeneti feszültségeket szülhet a hónap során. Havi horoszkóp Kos december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Kos december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Jupiter irányítása alatt nem okoz nehézséget, hogy a legtöbbet hozza ki tehetségéből és érdemeiből, és megkapja a megfelelő jutalmat. Óvakodjunk azonban a túlzott igényektől, amelyeket 22-én nem fogadnak jól.

Havi horoszkóp Kos december 2024

Decemberben felszínre törnek az egész évben felhalmozódott gondolatok, érzések, ezért a Kost erős fejfájás vagy migrén gyötörheti. Hagyja, hogy gondolatai szabadon folyjanak, próbálja ki a jógát vagy a masszázst, és lazítson. Az egész éves nyüzsgés után otthonában keres majd menedéket partnerénél. Ahogy felébred Önben egy romantikus lélek, sok gyengédséget akar majd adni magénak és párjának. Próbáljon meg egy gyönyörű hétvégét megtervezni egy wellnessben, és kényeztesse magát egy kis kikapcsolódással.

Szeretet

Mindig kavicsos, de talán még lendületesebb! Erre vágyik majd az adott decemberi égbolt, de különleges ajándékokat tartogat azoknak, akiknek extra kis lökésre volt szükségük. Valójában a Jupiter érkezése a Kosban, közvetlenül karácsony előtt, egy olyan időszakot jelenthet, amelyben lazább lesz, hajlamosabb lesz a hedonizmusra és élvezni az élet örömeit. Tehát itt elsimítod azt a lendületes csipetnyit, ami néha félreértéseket vagy haragot szül. Ez egy nagyon izgalmas szakasz kezdete lehet: tiéd a szó!

Munka

Az elhivatottság és a karrierépítés, valamint a minél jobb anyagi körülmények megteremtésére való törekvés a saját és a családja részére, igazán dicséretes dolog, azonban érdemes mégis meghúzni egy határt atekintetben, hogy mi az a munkamennyiség, ami még belefér, s mi az, ami már kifejezetten károsan hat az ember szociális kapcsolatira. A december nagy kihívása a Kos számára ez lehet, azaz, hogy sikerül-e megtalálnia a harmonikus egyensúlyt az év végi hajtás során való helytállás és a szeretteivel való kapcsolatápolás között. Ha máshogy nem megy, dolgozzon ki egy időtervet, amibe kellő mennyiségű, családi együttlétet, közös bevásárlást, ünneplést és forraltborozgatást is beiktat a temérdek tennivaló mellet, s amelyhez aztán szigorúan is tartja magát az egész hónapban. A pihenőidőszakokban iktasson ki minden kísértést, hagyja otthon, vagy kapcsolja ki üzleti telefonját, ne üljön gép elé, egyszerűen váljék elérhetetlenné kollégái, akár még barátai számára is, megteremtve ezzel az ideális körülményeket, hogy csakis szeretteire koncentrálhasson, hisz a velük eltöltött idő mindennél többet ér!

Pénzügy

Érted, mennyit ér a munkád a piacon? A 2024. decemberi asztrológia arra ösztönöz, hogy értékelje készségeit, munkafeladatait, termelékenységét és azt, amit a vállalatért tesz. A 2024-es pénzügyi horoszkóp szeretné tudni, hogy ha többet költ, mint amennyit keres, az visszahozza a karrierjét.

Karrier

Kos: Ebben a hónapban a dolgok nem haladnak olyan gyorsan, mint szeretnéd. De ez nem ok a továbblépésre. Kos! Ez a várakozás csak átmeneti. A hónap végén a helyzet az Ön javára rendeződik. Tehát használja ki ezt a szünetet, hogy bővítse tevékenységi körét. Tökéletesítse ötleteit vagy projektjeit. Hozd el nekik azt, ami hiányzik, hogy tökéletesek legyenek. Ennek során támadásba lendülsz, amikor a Jupiter visszatér a jegyedbe. Ami az anyagiakat illeti, ha nem olyan, mint amire számítottál, engedd le a szárnyaidat, és minden rendben lesz.

Szerencse

December nem csak a karácsonyi ünnepek, hanem a stressz hónapja is. Ideges lesz a karácsonyi vásárlás miatt, de leginkább a rokonokkal való találkozás miatt, amiken nincs miről beszélnie. Nem szabad elkerülni ezeket, éppen ellenkezőleg. A Jupiter állásának köszönhetően képes lesz figyelmen kívül hagyni az összes gúnyolódást és nagyszerű benyomást gyakorol mindenkire. Vigyázzon az egészségére decemberben is, és ne vigye túlzásba az alkoholt. Bár elég jól fogja tolerálni, ez megoldhatatlan kérdéseket szülhet. Ez nemcsak az Ön számára, hanem a szeretteinek is tönkreteheti az ünnepeket.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párkapcsolatban élő Kos magánéletében is a december folyamán, mindenképpen az egyetlen problémát a munkából, vagy más egyéb elfoglaltságból fakadó, krónikus időhiány okozhatja, ami most kifejezetten erős ellentétek kialakulásához vezethet, ha nem vigyáz! Ezért is nagyon fontos, hogy itt is alkalmazva jobb híján a direkt megoldásokat, mindenáron igyekezzen minél több, érdemben, csak egymásra és szerelmükre koncentrálva eltöltött időt tölteni kedvesével! Ne szalasszák el az együtt tölthető, meghitt perceket!A jelenleg szingli életmódot folytató Kos életében már jóval kevesebb befolyással bírhat a munka, sőt! Meglehet, hogy pont egy hosszas túlórának köszönhetően hozza közelebb a sors valakihez, akivel már kézen fogva köszönthetik az újévet! Ha tehát elszánta magát, hogy véget vet a magánynak, most nem is kell mást tennie, mint nyitva tartani a szemét, s hagynia, hogy elcsábítsák. Ne feledje, a szilveszter éjfél előtti órái is még részei az óévnek, így most még akkor is bármi megtörténhet!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos május 2024

A Kos jegy szülöttei májusban igazi kalandokra és munkahelyi megbecsülésre számíthatnak, amit csak hektikus érzékenységük …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük