Havi horoszkóp Kos január 2024

A Kos hatalmas lendülettel és elhivatottsággal kezdheti az újévet, amikor is úgy érzi, semmi sem állhatja útját terveinek! A szerelem terén ugyanakkor kiemelten fontos lehet a január folyamán a szexualitás, melyben most a harmonikus fejlődés állapotának elérése lehet a fő cél, elhagyva az ingadozó teljesítményt. Havi horoszkóp Kos január 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos január 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Csodálatosan kezdődik az éved, hiszen a Bak újhold a karrieredben, a munkádban jelez új lehetőségeket. A januári horoszkóp szerint bármilyen célt tűzöl magad elé, biztosan sikerül megvalósítanod. Ne lepődj meg, ha akadnak majd körülötted olyan emberek, akik egyszerűen nem tudják felvenni veled a lépést, olyan iramot diktálsz, hogy valójában ezt nem is nagyon lehetséges. A Rák jelében lesz telihold januárban, amely feszültséget hozhat a pénzügyekben, de ha okosan sáfárkodsz, nagyon jól jöhetsz ki a nehézségekből. Sőt, ami eddig akadozott, végre újult energiát kap, és meglepően jóra fordul. A hónap második felétől uralkodó bolygód, a Mars is a karrieredet lendíti előre. Élj a lehetőségekkel, érdemes! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos január 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Az év eleje anyagilag viszonylag semleges, hiszen nagyon elfoglalt a társadalmi pozíciójának kialakítása, vagyonának stabilizálása. Néhány frusztráció azonban a láthatáron (késések, elakadások). Lehet, hogy kísértést érezhet, hogy impulzív és hiábavaló vásárlásokkal kompenzálja őket. Ne hagyja magát túlzottan stresszesnek lenni, és vásároljon bármit, hogy jobban érezze magát. Ha túlzásba viszi, kellemetlen meglepetésekkel találkozhat, és elveszítheti az elmúlt hónapok előnyeit.

Havi horoszkóp Kos január 2024

Januárban a Kosban felébred az alapvető változás vágya életével kapcsolatban, ezért elsősorban önmagára koncentrál. Tartózkodónak vagy akár önközpontúnak tűnhet a környezetében, ami ösztönözheti az önző magatartásra való hajlamát. Ezért kerülje a saját életéről szóló hosszas monológokat, és próbáljon meg érdeklődni szeretteid élete iránt is. Ami viszont a kapcsolatokat illeti, ennek a temperamentumos jegynek a szenvedélyessége maximálisan megnyilvánul, ezért a Kos megfelelő érzelmi és erotikus töltetű élmények előtt állhat.

Szeretet

Sok szenvedély, sok merészség és markáns érzékiség. Íme, annak a hónapnak a jellegzetességei, amelynek azonban mellékhatásai között az is lehet, hogy nem garantál érzelmi bizonyosságot, talán csak egy szívroham miatt, amelynek legalább egyszer nem lesz világos elképzelése. Ha általában azt javasolják, hogy kövesse a szívét, januárban jobb lesz a fejét követni, és megfontoltabbnak lenni a szokásosnál. Röviden: jobb habozni, különösen, ha kétségei vannak, vagy kerülnie kell a szigorú kötelezettségvállalásokat.

Munka

Januárban a munka és az anyagiak terén hatalmas lendülettel és ambíciókkal telve indulhat meg a Kos, amikor is az egyetlen banánhéj, amin elcsúszhat, az pont a túlzott reflektációja a területre, ha ugyanis csakis a teljesítményre és a karrierépítésre koncentrál, akkor akarva, akaratlanul, de sok embert megbánthat, vagy sokaknak keresztezheti az útját, s így idővel, egyre több követ gördíthetnek majd az ön útjába is. Az adódó nehézségek miatt így megtörhet lendülete, tehát e hónap során a fő célkitűzése, tervei mellett, mindenképpen a fentiek elkerülése legyen. Ne akarjon mindent, minden áron, vagy túl hamar, törekedjen az egyességekre és inkább szövetségek kötésével erősítse haladását, mintsem egymás után aratva a győzelmeket. Ha túl sok halat fog ki egyszerre, most biztosan el fog szakadni a háló, ha viszont sikerül a legyőzés helyett, a maga mellé állításban gondolkodnia, akkor páratlanul nagy fogással érhet véget a január! Az év első hónapjában mindemellett feléledhet önben a vágy egészsége megreformálására is, ennek kapcsán új mozgásformába, vagy étrendváltoztatásba kezdhet, esetleg erősen elgondolkodik, hogy elhagyja egy káros szenvedélyét. Bármelyikről is legyen szó, ne hirtelen, hanem fokozatosan próbáljon meg áttérni az új életmódra, mert a változás csakis így stabilizálódhat hosszútávon. Sok sikert és kitartást, kedves Kos, jó úton halad!

Pénzügy

A 2024. januári előrejelzések további bevételi forrást mutatnak a Kos emberek számára. Online vállalkozása ebben a hónapban fellendül. Ki kell dolgoznia egy szemet gyönyörködtető hirdetést, amely eléri az összes potenciális ügyfelet az interneten. Ez a 2024-es állatöv azt jelzi, hogy a technológia használatában való készséged óriási szerepet fog játszani vállalkozásod marketingjében.

Karrier

Kos: Idővel és kitartással fogja elérni, amit akar. Tehát ne hagyd abba az ajtó becsapásával vagy nyomásgyakorlással, hogy elfogadtasd a magasztos elképzeléseidet. Ne feledd, hogy nem mindenki olyan, mint te. A főnöködnek, a kollégáidnak vagy az ügyfeleidnek időre van szükségük az új technikák elsajátításához. Szóval légy kedves, és adj nekik időt. Ami a pénzügyi oldalt illeti, semmi sem akadályozza meg, hogy vásároljon magának egy lenyűgöző, új szerkentyűt, de azzal a feltétellel, hogy nem vásárol egynél többet.

Szerencse

Január meglehetősen eseménydús lesz a Kos számára. A Mars átveszi az irányítást, és így ezek az egyének rengeteg ellenőrizhetetlen energiát kapnak. Mivel megnő az akaraterő nem okozhat problémát az újévi fogadalmak teljesítése. Sőt, ennek a bolygónak köszönhetően a szexuális energia sokkal erősebb lesz. Ha komoly kapcsolatban áll, legyen óvatos, mert az felforgathatja a világot. A munkahelyen elég egocentrikus lesz, és csak magával törődik. Annak ellenére, hogy úgy érezheti, senki sem tud Önnel lépést tartani, legalább próbáljon együttműködni a csapatával és segíteni kollégáinak.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párkapcsolatban élő Kos magánéletének alakulásában kulcsszerepet kap most a szexualitás. Tény, hogy a szexuális együttlétek kölcsönösen kielégítő megélése legalább annyira fontos szerepet játszik egy kapcsolat stabilitásában, mint az őszinte párbeszéd, vagy egymás elfogadása, így nem szabad fél várról venni vele kapcsolatban sem a dolgokat. Ha valami nem működik, legyenek magukhoz és egymáshoz is őszinték, mondják ki és beszéljék meg, hogyan is lehetne jobb. Ha a szándék már megvan, az eredmény sem várat soká magára!A jelenleg pár nélkül élő Kos a január folyamán egészen új energiákkal telítődhet, melyek hatására lángra kaphat benne a szenvedély, s az erotikában gazdag nappalok és éjszakák iránti vágy, ennek megfelelően, hihetetlenül erős kisugárzás és minden eddiginél csábítóbb intellektus jellemezheti e tüzes jegy képviselőit. Használja ezt az erőt, kedves Kos, flörtöljön, csábítson, de ne hagyja, hogy elhomályosítsa túlfűtött szenvedélye, s inkább minőségben gondolkodjon, mint mennyiségben, hiszen, természetéből fakadóan, a pillanatnyi boldogság sosem lehet tartós, az csupán röpke illúzió…

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos július 2024

A Kos jegy szülötteitől a július a munka terén hatalmas energiákat igényel, így a szerelem …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük