Havi horoszkóp Kos július 2024

A Kos jegy szülötteitől a július a munka terén hatalmas energiákat igényel, így a szerelem esetükben kissé háttérbe szorulhat majd a karrierépítéssel szemben, ám azért néhány izgalmas éjszakára mégis csak számítani lehet, melyekhez pont a kemény munka által elért sikerek hozzák meg a kedvet! Havi horoszkóp Kos július 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos július 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Uralkodód a Mars július elején belép a Bika jelébe, s innentől az anyagi helyzetedben váratsz javulást, változást. Érdemes megfontoltan és átgondoltan befektetni, illetve a meglévő a megtakarítások is komoly hasznot hozhatnak. Lehetséges, hogy ingatlant vásárolsz vagy eladsz, amely számodra mindenképpen értéknövelő és sikeres ügylet lehet. A hónap végén a Jupiter a jeledben fordul retrográdba, ezért várhatóan ezen a nyáron mindezt még nem tudod teljes mértékben végrehajtani Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos július 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Mohó, szeretnél elismerni és jutalmat kapni tehetségedért és befektetéseidért. Követeled, amivel tartozol, de ne kérj túl sokat, és ne költs túl sokat. Kérje, hogy annyi fizetést kapjon, amennyit ér, és bizonyítsa magát, hogy meggyőzze beszélgetőpartnereit a követeléseinek jogosságáról. A pénzügyi problémáknál sokkal inkább az erővel kapcsolatos problémák tartják az élen. Javasoljuk, hogy kerülje a konfrontációt, hogy ne veszítsen.

Havi horoszkóp Kos július 2024

Júliusban a Kosok karizmatikus vezetőkké válnak, akik minden társasági eseményen szó szerint kitűnnek a tömegből. Az önbizalomtól és pozitív energiától ragyogni fog, környezetében mindenki példaképének tekinti, és jól érzi majd magát jelenlétében. Ezért ez a hónap a kapcsolatépítés jegyében telik majd, legyen szó szerelemről vagy akár munkáról. Ebben az időszakban azonban nem csak a kommunikációs képesség lesz az előnye, hanem az otthoni gyakorlatias tevékenységekben is jeleskedni fog, amit főleg párja vagy idősebb szülei fognak értékelni.

Szeretet

Varázslatos debütálás, érzelmek és vágyak között, kiváló formában! Bármilyen állapotod is legyen a hónap első felében, világos elképzeléseid lesznek arról, hogy mit szeretnél, és sok önbizalomra lesz szükséged, hogy elérd. Azonban ahogy telnek a napok, kevésbé lineáris érzelmek jelenhetnek meg, talán a kevésbé lineáris gondolkodás miatt. Mi történik? lehetnek félreértések, második gondolatok, zavartság vagy egyszerűen rossz gondolatok, például kétségek vagy véletlenül hallott vagy olvasott szavak. Mindenesetre hagyd megnyugodni. Ez egy múló szakasz, és hamarosan megtalálja a teret.

Munka

Nem csoda, hogy a kiváló képességekkel megáldott Kosok gyakran vezetők, de legalább is nem egyszer kulcsfontosságú személyek egy munkahelyen, ahol sokszor mások helyett is töretlenül dolgoznak, hogy megvalósuljon a cél. Ezen csodálatra méltó tulajdonságukból fakadóan nem egyszer túl sokat is dolgoznak, amikor másoknak már a nyaraláson, pihenésen jár az eszük, így a nyár középső hónapjában kissé túlterheltek és fáradékonyak lehetnek, a nagy meleg okozta panaszaikról nem is szólva. Ez bizony egy jel, hogy, még ha sikerük kulcsa kitartásuk is, most kicsit lazítsanak, s örüljenek az eddig elérteknek. Jusson eszükbe, ha minden nap hulla fáradtan esnek haza, s ez által nem tudják hosszútávon élvezni a mindennapokat, ugyan mi értelme a hajtásnak?

Pénzügy

A 2024-es júliusi horoszkóp arra szólít fel, hogy bölcsen költse el a pénzét. Az elmúlt hónapokban rengeteg pénzt pazarolt el, és ezen változtatni kell. Válasszon pénzügyi tanácsadót, aki segít a pénzügyek rendezésében.

Karrier

Kos: Bár vannak más izgalmasabb projektjei is, események sora késztet arra, hogy folyamatosan figyelje aktuális üzletét. Kos, máshol jár a fejed! Hirtelen lemaradsz ezekről a részletekről, ami sokba kerülhet! Tehát, ha nem akarja, hogy kötöttségben találja magát, gondolkodjon mélyen. Ezáltal a tűzben lévő projektek előnyére válnak. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ez a szektor visszavezeti az észhez. Jaj, lehet, hogy nem felel meg neked. Másrészt, ha realista vagy, akkor nagyon gyorsan visszapattansz.

Szerencse

Július tökéletes alkalom arra, hogy a Kos közelebb kerüljön ismerőseihez, elsősorban az oroszlán helyzetben lévő Vénusznak köszönhetően, ami rengeteg bizalmat fog nekik adni. Ne féljen közeledni valakihez, akivel nem régen találkozott. Végül is akár a jövőbeli partnere is lehet. Még ha nem is válik élete szerelmévé, legalább izgalmas élményben lesz része.Ebben a hónapban lesz az egész évben a legjobb fizikai állapotban, ezért ne habozzon minden szabad pillanatot sportra vagy más tevékenységre fordítani, például kertészkedésre vagy túrázásra.

Asztrológus tanácsa

A párban élő, a szerelemben igencsak heves Kosoknak mindig is jót tett a szakmai elismerés és a siker okozta plusz mámor az ágyban! Mivel e hónapra a csillagok állása kedvez is az ilyesminek, érdemes kihasználni az alkalmat, s egy-egy fárasztó nap szellemi terheit egy kis lepedőakrobatikával levezetnie szerelmével. Higgye el, egy ilyen élménydús este után kipihentebben fog ébredni, mint gondolná!A jelenleg szingli vizeken evező Kosok kecsegtető szakmai sikerei éppúgy meghozzák kedvüket, ha más nem, egy nagy kalandra valakivel, akivel már egy ideje kerülgetik egymást, miközben mindketten érzik, ha találkoznak, izzik önök körül a levegő! Az élet rövid, kár elpazarolni, s, ha nincs különösebb morális akadálya, irány az ágy. Ki tudja, ha minden jól megy, még a végén akár rendszeressé is válhatnak e pillanatok az újdonsült kedvessel!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos május 2024

A Kos jegy szülöttei májusban igazi kalandokra és munkahelyi megbecsülésre számíthatnak, amit csak hektikus érzékenységük …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük