Havi horoszkóp Kos május 2024

A Kos jegy szülöttei májusban igazi kalandokra és munkahelyi megbecsülésre számíthatnak, amit csak hektikus érzékenységük árnyékolhat be időnként. Havi horoszkóp Kos május 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos május 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

A Vénusz és a Jupiter is a Kos jelében jár májusban, ami számodra különleges lehetőségeket sejtet. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően sokan felfigyelnek rád. Jól érzed magad a bőrödben, szívesen ismerkedsz, sőt utazást is jeleznek a bolygók számodra. Ha útra kelnél, mindenképpen nézd meg, hogy minden papírod rendben van-e, mert késéseket, akadályokat is jelez a májusi horoszkóp. A Skorpió telihold a hónap közepén a pénzügyeket támogatja Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos május 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Akár pénzt keresel, akár nem, határtalan energiádat cselekvésekbe fekteted. Ha fizetésemelést keresel, jó úton haladsz, de különösen aktívan megmutatod tehetségedet és érdemeidet. Igényei alátámasztásához támaszkodjon a színfalak mögötti támogatásra. Tegyük fel, hogy változtatni szeretne a tevékenységén, a munkáján, sőt az életén is. Ebben az esetben szeretné, ha ezt az új irányt a bevételeinek javulása kísérné. Ez az egyik célja.

Havi horoszkóp Kos május 2024

Májusban a Kosban felébred a vágy, hogy új emberekkel ismerkedjen meg. Ezért a munkaügyek kicsit a háttérbe fognak szorulni, és új tapasztalatok felé fog indulni. Nagyon sok új, különböző kultúrájú emberrel találkozhat, akik sok izgalmat és új világnézetet hoznak az életébe. Ahogy mondani szokás, a legjobbak a nem tervezettek dolgok, ez az időszak pedig igencsak spontán döntésekre sarkallja. Ezért hozza ki belőle a legtöbbet, és próbálja meg egy ideig azt tenni, amit az intuíciója sugall; így megtapasztalhat valami elképzelhetetlent.

Szeretet

Ez a hónap az egyik legérdekesebbnek bizonyulhat a szív számára. Bármilyen helyzetben is van, a májusi égbolt érzelmeket, szenvedélyt és élénkséget hirdet. Meg akarod majd nyitni magad a külvilág felé, közvetíteni reményeidet, egyre melegebb és vonzóbb érzéseket táplálni. Eddig amit akarsz. És hogyan reagál a külvilág? Győződjön meg arról, hogy bármilyen induló állapotot is kezd, most és a következő hónapok között szerelmet fog élni úgy, hogy a lábad a gázpedálon van. Szerelem és erotika benne van!

Munka

Kedves Kos, ez a hónap a nagyszerű időtöltések hava lehet az ön számára. Ismerőseivel, barátaival, családjával megannyi érdekes programon vehet részt, melyek mindegyike kellemes emlékként fog megmaradni gondolataiban. Ez a sok esemény remek alkalom lehet arra is, hogy olyan emberekkel találkozzon, akikkel közös érdeklődésük miatt később hosszan tartó barátságok szövődhetnek. Rengeteg energiájából nem csak családja részesül majd, hanem munkája is, ezáltal igen nagy teljesítmények leadására lehet képes. Az elvégzett nagyszerű munka eredményeként számíthat kollégái és felettesei megbecsülésére és dicséretére, ami igazán jót tesz majd önbecsülésének, ami lehet, hogy nem mindig van a maximumon. Sokszor bizonytalanodhat el dolgai tekintetében, hogy tényleg mindent jól csinál-e, hogy otthoni, munkahelyi dolgait legjobb tudása szerint végzi-e. Vigyázzon, ha gyakran érzi magát kellemetlenül emiatt, az előbb-utóbb egészségének sem tehet jót és akár depresszióhoz is vezethet. Ilyenkor a legjobb, amit tehet, hogy megkérdezi legjobb barátját, valóban olyan súlyos-e a helyzet, ahogy azt ön látja, vagy csak túlzott teljesítési kényszere mondatja önnel ezeket a negatív dolgokat? Ő biztosan tudni fogja a választ!

Pénzügy

Ebben a hónapban nem fog aggódni a pénzügyi folyamatok miatt. Az üzletemberek jelentős haszonra tesznek szert vállalkozásaikból.

Karrier

Kos: Itt az ideje, hogy kihasználd azokat a mesés lehetőségeket és energiákat, amelyek a Kosban lévő Jupiterből áradnak. Ha valamelyik különösen érdekli, írja be, és utána megszervezi magát. Ha azonban egy kicsit nagyobb gondot okoz az indulás, vagy ha úgy érzi, hogy elakadt a közepén, ne essen pánikba. Keressen kompromisszumot, és értékes idő pazarlása nélkül éri el célját. 17-től a Jupiter egy másik szektorban tevékenykedik: a pénzügyben. A szerencse ezen az oldalon mosolyog, de azzal a feltétellel, hogy a szokásosnál óvatosabb vagy.

Szerencse

E hónap beköszöntével a Kos energiája folyamatosan növekszik. A gyönyörű időjárásnak köszönhetően úgy érezheti, hogy elárasztja a munkában a demotiváltság, és inkább a szabadidejére koncentrál. Ne próbáljon meg küzdeni ellene, mert csak akkor érzi magát boldognak, ha kielégíti az igényeit. Ha továbbra is szeretne dolgozni a karrierjén, próbáljon meg kapcsolatba lépni egy olyan kollégával, akivel örömmel töltheti el az idejét.Május a szeretet hónapja is. Ha van párja, akkor kedve lesz több időt vele tölteni. Ha azonban egyedülálló, óvakodjon a várható depressziótól.

Asztrológus tanácsa

A párkapcsolatában, kedves Kos, májusban, igazán rendben lesznek a dolgok. A jövőt tekintő kérdésekben egy hullámhosszon vannak kedvesével és végre szabadidejüket sem civódással, hanem érdekes programokkal töltik meg. Most lehetőségük van megismerni egymás azon oldalait is, amikre eddig még nem került sor, s ez az újdonság pezsdítően hathat magánéletükre is. A néha-néha önre törő rossz kedv lelombozhatja párja libidóját, így ahelyett, hogy levezetné rajta negatív gondolatait, inkább beszélje meg vele őket és bízzon benne, hogy kedvese önről alkotott pozitív véleménye nem csak vigasztaló, hanem igaz is!Szingliként, kedves Kos, igen sokszínű hónapnak néz elébe, ami a párkeresést illeti. Májusban sok olyan emberrel találkozhat, akikkel szívesen el tudna képzelni folytatást, ám sajnos sokukról kiderülhet, hogy a máz szebb volt, mint a tartalom. Ne keseredjen el, hiszen így kizárt sok lehetséges társat, akik hosszú távon igazán nagy csalódást okoztak volna önnek. Nézze a dolog jó oldalát, mégpedig azt, hogy keresgélés közben is igencsak jól szórakozott.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos július 2024

A Kos jegy szülötteitől a július a munka terén hatalmas energiákat igényel, így a szerelem …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük