Havi horoszkóp Kos március 2024

A március munka szempontjából azon Kosoknak kedvez majd leginkább, akik kellőképpen kötetlen munkakörben dolgoznak ahhoz, hogy szabadon kiélhessék a bennük rejlő kreativitás, persze, ettől függetlenül a kötött munkarendben dolgozó társaiknak sem lesz okuk a panaszra. Ami a szerelmet illeti, akár szingli, akár párban él, ez a hónap a megújulásról fog szólni, így nagy vízválasztó lehet a jövőre nézve! Havi horoszkóp Kos március 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos március 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az első tavaszi hónap olyan ciklus számodra, melyben megszabadulhatsz az önpusztító hajlamoktól, a mélyen gyökerező félelmektől és a bűntudattól (ha persze van ilyen esetedben). A bolygók állása és a márciusi horoszkóp szerint könnyebben kapcsolatba léphetsz a tudat alattival, amelynek köszönhetően fontos felismeréseket tehetsz magadban. A munka, amely magában foglalja mások szolgálatát, elkezdődhet és sok örömet okoz. Az is bizonyosnak látszik, hogy több meghívást kapsz a következő hetekben. Így ha még független vagy, találkozhatsz valakivel, aki mély érzéseket indít el benned, ám ezt az új szerelmet kezdetben próbatétel elé állíthatja a sors Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos március 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Tegyük fel, hogy a szenvedély és az óvatosság ötvözésével ésszerű marad az elvárásaiban. Ebben az esetben semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megvalósítsa álmait és ambícióit, csak tartsa meg az egyensúlyt a hasznos költekezés és a hiábavaló túlzások között. Csatornázza követeléseit, hogy elkerülje, hogy a hónap konfliktusba kerüljön mindenki mással. Új életirányt állítasz fel, a Jupiter pedig újra fókuszba helyezi az anyagi ambícióidat.

Havi horoszkóp Kos március 2024

A március sok érzelmi élményt hoz a Kos számára. Ebben az időszakban nagyon érzékeny lesz, és a hormonjai megőrülnek. Ha állandó párja van, akkor nagyon kellemes, szeretettel teli pillanatokat és nézeteltéréseket is megélhet, különösen a közös jövő tervezésében. De nem kell aggódnia, a kölcsönös ragaszkodásnak köszönhetően mindent megold, csak vigyázzon a felesleges ingerlékenységre. Ez idő alatt egy ragadós humorérzék is felébred Önben, így számíthat arra, hogy barátaid nem tudnak elszakadni Öntől.

Szeretet

Bonyolult szakasz előtt állsz, de idén márciusban végre a szemed előtt látod a probléma híres kulcsát, amely túl sokáig menekült! Az érzelmek és a lelkesedés, a szenvedély és a vágyak fokozatosan növekedni fognak, hogy végre csak a bizonyosság maradjon, mit akarsz, és amiről egyáltalán nem vagy hajlandó tárgyalni: ez a te boldogságod! És ez az ég sok mindent ígér, egy folyamatos crescendo-ban, amely nem ér véget márciusban, hanem sokkal tovább megy.

Munka

A március a munka szempontjából, rendkívüli lehetőségeket tartogat a Kos számára, amikoris nem kell komolyabb visszatartó erővel számolnia, ugyanakkor, ehhez nagyon fontos felismernie és kezelnie esetleges gyengeségeit. Mindenkinek vannak problémás területei, ahol nem igazán mozog otthonosan, azonban, a gyengeségekben az a jó, hogy, a kitartó embereket, amilyen ön is, kedves Kos, arra ösztönzik, hogy nagyobb energiát fektessen beléjük, s ez által fejlődjön, ami később, nem csak a kompenzálódáshoz vezethet, hanem egyenesen, kiemelkedő eredmények eléréséhez is. Így válik a gyengeségből, erősség, a hátrányból előny, s a problémákból kihívás, majd azokból eredmény! Most mindebben, nagyban segítheti kreativitása, mely ékesen kifejeződhet, különösen a hónap utolsó tíz napjában, így a legnagyobb eredményekre is ekkor lehet számítani. Ha most jól gazdálkodik mindemellett erejével, s lendülete egészen a hónap utolsó napjaiig kitart, akár még egy kis jutalomra, a munkájában való könnyebbségre, vagy akár egy előléptetésre is lehet számítani! Az egészségét illetően, időnként fejfájás gyötörheti, ami a gyakori, stresszes állapotnak, illetőleg időjárásnak lesz legfőként köszönhető. Ne mindig csak a tüneti kezelést válassz, helyezzen hangsúlyt a megelőzésre is, azaz, étkezzen rendszeresen és nyugodtan, ne idegeskedjen mindenen, s néha igyekezzen alaposan kipihenni magát, akkor jóvalta kevesebb panasza fog előfordulni.

Pénzügy

Ebben a hónapban lesz némi rálátásod a pénzügyeid kezelésére. Mindig összpontosítson a megtakarításra és a szükségletekre költeni a pénzt, nem pedig az igényekre.

Karrier

Kos: 25-ig szerencsés vagy! Kezdeményezései sikerre vezetnek. Ötletei gyorsan olyan dimenziót öltenek, amelyet mindenki csodál. Aztán a Mars elenged téged, mert más jelekkel foglalkozik. Ha úgy érzed, hogy a terveid összeomlanak, ne idegeskedj. Minden eszköz megvan ahhoz, hogy újrakezdjék őket. Hogyan? ‘Vagy mi? Ezekkel a kis változtatásokkal, amelyeknek tovább kell menniük. A pénzügyi oldalon nem a kiadásokat nézed. Ha 17-től táblák jelzik, hogy enyhülni kell, tedd meg. Bölcsebb lesz.

Szerencse

Márciusban a Kost erősen befolyásolja a Vénusz ereje. Főleg a hónap második felében lesz sikeres a karrierje során, még inkább, ha a pénzügyi szektorban dolgozik. Helyesen meg érteni az ügyfelek igényeit, és ennek köszönhetően kiemelkedő pozícióba kerül a felettese szemében. E bolygó hatása kihatással lesz a családtagjaival fenntartott kapcsolatokra is. Fontolja meg olyan rokonok felkeresését, akiket egy ideje nem látott. Nem csak a szeretet lehet sokkal erősebb a szokásosnál, hanem a múlt hibáit is kijavíthatja.

Asztrológus tanácsa

A stabil, tartós párkapcsolatban élő Kos párja érezni fogja rajta a pozitív gondolkodást, s gyakorta jó hangulatát, ami így, rá is ösztönzőleg hatva, fokozza majd a romantikát, szaporítja a meghitt pillanatokat, s így erősíti a kettejük közötti szálakat, ami akár most egy nagy és mindenképpen komoly előrelépést jelentő fordulóponthoz is vezethet! Amennyiben kapcsolatuk nem éppen harmonikus mostanában, akkor is enyhülni fognak az ide vezető, önökre nehezedő negatív hatások, így most csakis önökön múlik majd az, hogy helyre tudják-e állítani kapcsolatukat, s együtt folytatni tovább, vagy esetleg egy torz mosollyal, nem erőltetik tovább, ami, úgy tűnik, nem megy. Fontolják meg alaposan, hogyan döntenek!A jelenleg szingli Kos márciusban, számos új emberrel ismerkedhet meg, akik közül ráadásul nem egy, mindjárt potenciális partnerjelölté is avanzsálhat. Bár elsőre minden tökéletes lehet, s az is tény, hogy minden randin, találkozón, lesz egy kis izgalom, s várakozás, az igaz szerelem már nem jön olyan könnyen, hiszen a mélyebb érzések kialakulásához mindenképpen időre lesz szükség. Eme folyamatot most úgy gyorsíthatja leginkább, ha végre elfelejti a múlt összes fájdalmát és csalódását, s újra nyitott szívvel, egy új szerelemre készen állva várja az eljövendőket!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos november 2024

A Kos számára a november az újabb nagy gondolatok és álmok időszaka, mivel nagyon megihleti …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük