Havi horoszkóp Kos november 2024

A Kos számára a november az újabb nagy gondolatok és álmok időszaka, mivel nagyon megihleti őket az egyre hűvösebb, őszi időjárás jelenségei. Havi horoszkóp Kos november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Nem a november lesz a kedvenc hónapod. Valamiről vagy valakiről le kell mondanod. Ezt veszteségként, illetve gyászként éled meg. Noha nem biztos, hogy „halálra van ítélve” az adott dolog. Kritikus napok: november 5, 8, 9 és 29. A hónap vége felé közeledve egyre jobb passzba kerülsz. 16-án Vénusz, 17-én Merkúr, 22-én Nap vált jegyet, és te végre meglátod az alagút végén a fényt. A bizakodásod erősödik, és már nem hiszed, hogy csődbe mész… Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha a céljaid pénzügyiek, a Jupiter segített a távlatok megnyitásában május 10. és október 28. között! 22-től számítson növekvő ambícióira, hogy előnyösen érvényesítse ügyét!

Havi horoszkóp Kos november 2024

A november sok akadályt hoz a Kos számára, amellyel ennek a tüzes jegynek meg kell küzdenie. Munkahelyi nézeteltérések adódhatnak, és meg kell védenie véleményét. Az is előfordulhat, hogy valaki közel áll hozzád, aki megpróbál majd elárulni. Mivel ebben az időszakban a szokásosnál intuitívabban fog viselkedni, felismerni fogja, ki a hűséges barátja, és ki az, aki csak játszik veled. Ezt a hónapot azonban felhasználhatod olvasásra és tanulásra, hiszen a tanulás gördülékenyen fog menni.

Szeretet

A november szinte lábujjhegyen kezdődik, mint a finom ellipszisek, amelyek minden lehetőséget nyitva hagynak. De ahogy telnek a napok, az érzelmek egyre érthetőbbé válnak, egészen a forró végső kizsákmányolásig, a szenvedélyt hangsúlyozni képes felkiáltójelek hangjáig. Tehát bármilyen jelenlegi állapotod is legyen, ez a hónap rengeteg esélyt ad arra, hogy boldog légy, és megpróbálj megvalósítani egy-két álmod. Tegyél bele finomságot, iróniát, kiábrándultságot és könnyedséget, de édességet és sok-sok jövőbe vetett bizalom képességét is!

Munka

Míg kívül a természetben a hideg kezdi átvenni az uralmat, addig a Kosokban egyre inkább ébredezik az őszi levertség után, újra meg újra szenvedélyes természetük. Ez természetesen jócskán érezteti hatását az élet minden területén, s míg a munkájában inkább hátráltatóan hatnak újdonsült gondolatai, s kissé lemarad megszokott, jó teljesítményétől, addig otthonában és szerettei társaságában kifejezetten inspirálóan hat környezetére. A november tehát remek időszak arra, hogy megerősítse emberi kapcsolatait, továbbá, hogy nekilásson már régóta csak halogatott tervei megvalósításához, legyenek azok bármily nagyszabásúak is!

Pénzügy

A Pénzügyi Asztrológia 2024-re vonatkozó előrejelzései azt mutatják, hogy ebben a hónapban egészséges pénzügyekkel fog rendelkezni. Semmi sem fog rajtad múlni, ha pénzt keresel. Elég bölcs vagy ahhoz, hogy tudja, melyik befektetést érdemes végrehajtani, és melyeket nem.

Karrier

Kos: A gyönyörű impulzus, amely megelevenített, úgy esik, mint egy szufla. A legrosszabb napokon azt gondolhatod, hogy a szerencse gyáván elhagyott. Kos! Ez nem erről szól! Tehát ahelyett, hogy a sorsodon siránkoznál, használja ki ezt a pillanatnyi szünetet, hogy számba vegye előrehaladását. Amíg itt van, gondolja át, milyen innovatív módszereket használhatna egy óriási előrelépéshez! Pénzügyi oldalon egy projekt megvalósítása alárendelhető az Ön anyagi lehetőségeinek. Ha túl magasra célzol, visszautasítanak. Tehát csökkentse az elvárásait, és elégedett lesz.

Szerencse

Novemberben a Kos a pénzügyekre összpontosít. Megpróbálja kidolgozni a magasabb jövedelem elérésének és a pénz elkülönítésének módjait. Alábecsülheti a helyzetet és elhamarkodottan cselekszik, ezért ne habozzon tanácsot kérni valakitől, akiben megbízik. Az ősz az egészség szempontjából is kritikus. A test lassan hozzászokik az évszakok közötti átmenethez, de nem árt segíteni neki. Vigyázzon magára, és ne fektessen túl sokat a dolgokba. November közepén megnő a migrén és a fogfájás esélye.

Asztrológus tanácsa

Ha valamiben, akkor a magánéletében biztosan nem fognak komolyabb problémák jelentkezni a párban élő Kosnak, hiszen novemberi kreativitása és lehengerlő természete teljesen áthatja majd párkapcsolatát. Érdemes ezért akár több, romantikus randevút is szervezniük párjukkal e hónapban, melyek aztán egész biztosan tüzes ágyjelenetekig fajulnak majd!A szingli Kosok novemberben meglehetősen a végletek embereivé válhatnak. Vagy hatalmas vehemenciával, virágról-virágra szállva, aktív párkeresésbe kezdenek, vagy éppen pont ellenkezőleg, meglehetősen hajlamosak lesznek teljesen magukba fordulni. Bármelyik táborba is tartozzunk, érdemes erősen elgondolkodni azon, hogy a szélsőségek csak nagyon ritkán vezetnek el a hőn áhított boldogsághoz!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos október 2024

A Kos jegyűeknek igencsak meggyűlhet a baja a munkával és a kapcsolataikkal egyaránt októberben, amennyiben …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük