Havi horoszkóp Kos október 2024

A Kos jegyűeknek igencsak meggyűlhet a baja a munkával és a kapcsolataikkal egyaránt októberben, amennyiben nem fogják kellően vissza temperamentumos természetüket, hiszen az ősz természeti változásokkal teli időszakában ezek különösen markánssá válhatnak náluk. Havi horoszkóp Kos október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Október nem indul túl fényesen a te szempontodból. Rögtön 1-jén egy Vénusz-Jupiter szembenállás összetűzést jelez. Sajnos lesz még hasonló a hónap során: 9-én és 12-én. Most te előzheted meg a bajt azzal, hogy elnéző leszel. Szerencsére nem csak erről szól az októbered! Több lehetőséged lesz kommunikációra, tanulásra, utazásra, vagy ezek megtervezésére. Október 25-én, részleges napfogyatkozás napján vigyázz a pénzedre és az értékeidre! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Karriertervének és jövedelmének növelése érdekében keresetemelés helyett inkább bónuszt vagy nyereségrészesedést kérjen ebben a hónapban! Nagyobb esélye lesz arra, hogy megkapja, amit akar!

Havi horoszkóp Kos október 2024

Októberben a Kos nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is kreatívvá válik. Használja ki teljes mértékben ezt a képességet, és ne féljen nagy változtatásokat végrehajtani. Vágjon bele egy régóta tervezett felújításba, vagy változtassa meg öltözködési stílusát. A munkahelyén is tele lesz eredeti ötletekkel, és ennek köszönhetően a figyelem középpontjába kerül. Nyitott elméje segít a szívére hallgatni, és végül tisztázódnak az érzései. Próbálja meg úgy csinálni a dolgokat, ahogy érzi, és ne azt kövesse, amit mások akarnak.

Szeretet

Annyi érzelem, annyi szenvedély. Nyüzsgő égbolt, ami napokban dinamikus és érdekes, máshol ellentmondásos és bizonytalan. Az biztos, hogy csak egy dolog lesz: hogy soha nem fog unatkozni, ha a különleges és intenzív érzések forgatagában olyannak veszi, amilyen lesz. Az érzékiség, az erotika és mindaz, ami a csábítás körül forog, egy nagyon izgalmas szakaszban lesz része. Minden másnál azonban jobb lesz, ha minden szenzációt a legteljesebb mértékben megélsz, de halaszd el az ítéletet olyan pillanatokra, amikor talán tisztább elképzeléseid lesznek.

Munka

A Kosok indulatos és célra törő, alapvetően motiválóan ható természete e hónapban könnyen ellenük fordulhat. Érdemes tehát egy kicsit kevesebbet foglalkozniuk munkával, s jobban koncentrálniuk emberi kapcsolataikra, hogy az előbbiből fakadó túlterheltség ne menjen az utóbbiak rovására. Fordítson több időt és figyelmet a körülötte élőkre, szánjon néha egy kis időt egy jó beszélgetésre, hogy ne távolodjon el októberben sem szeretteitől, párjától, mert annak a későbbiekben beláthatatlan következményei lehetnek.

Pénzügy

A Havi horoszkópok 2024-ben kiderül, hogy a pénzed nagy részét utazásokra költöd. Ebben a hónapban helyeket fog meglátogatni, és ehhez nagy összegektől kell megválnia. Jó, ha pénzt költesz magadra és szeretteidre, de vigyáznod kell, hogy mennyit költesz el.

Karrier

Kos: Ebben a hónapban, ha azt akarod, hogy minden gördülékenyen menjen, akkor magadra kell vállalnod, Kos! Mérsékelje lelkesedését és legendás türelmetlenségét. Hallgass meg másokat, és hallgasd meg a véleményüket. Ha mondanod kell valamit, légy kevésbé közvetlen. Ne hibáztasd az embereket. Összpontosítson tulajdonságaikra és elhivatottságukra. Ha így tesz, népszerűségi besorolása inkább az egekbe fog szökni, mint egy fokozattal csökkenni. Pénzügyi oldalon a Jupiter az Ön érdekeit szolgálja. Ahhoz, hogy a legjobbat nyújthassa neked, hallgass a tanácsára, még akkor is, ha túl óvatosnak találod. Legyen pragmatikus a döntéseiben.

Szerencse

A Kos számára az október a szeretet hónapja lesz. A csillagok kedvezni fognak Önnek, ezért itt a tökéletes alkalom, hogy új szintre lépjen. A Merkúrnak köszönhetően könnyű lesz elmélyülten elemeznie a kapcsolatokat, és elgondolkodhat azon, hogy mit akar valójában az élettől. A kapcsolatokban nem szabad a babérjain ülni, valójában cselekednie kell. Örüljön partnerének, és találjon ki egy meglepetést. Ha nem elégedett a dolgok állásával, akkor gyakran hajlandó érvényesíteni véleményét másokkal szemben, aminek akár ellenkező hatása is lehet. Ezért inkább azokat a helyzeteket részesítse előnyben, ahol nem lehet közvetlen konfrontáció.

Asztrológus tanácsa

Ha párkapcsolatban él, s megfogadja az előbbieket, akkor rendkívül sokat fejlődhet a kapcsolatuk mind érzelmileg, mind pedig szexuális értelemben egyaránt. Ha sikerül kellőképpen, mentálisan egymásra hangolódniuk, most jelentősen mélyíthetik szerelmüket!Amennyiben szingli Kosként éli életét, októberben sok új ismeretségre és nem várt fordulatra számíthat, azonban így az is könnyen előfordulhat, hogy a hirtelen jött bőség zavarában nem lesz képes elsőre felismerni az igaz szerelmet, legyen hát ebben a hónapban még a szokásosnál is éberebb, nehogy aztán elkerüljék egymást!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos május 2024

A Kos jegy szülöttei májusban igazi kalandokra és munkahelyi megbecsülésre számíthatnak, amit csak hektikus érzékenységük …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük