Havi horoszkóp Kos szeptember 2024

A Kos számára a szeptember tartogathat egy-két kellemetlen pillanatot, legalább is szakmai téren, míg a szerelemben a fásultság elleni fellépésnek jöhet el az ideje, így izgalmas utak elé nézhetnek párjukkal, ha aktívan tesznek a pozitív változások bekövetkezéséért. Havi horoszkóp Kos szeptember 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Belső erő, spontán energia, önbizalom. Horoszkóp Kos szeptember 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Erős benned a törekvés, hogy az életed minden területe jobban működjön. Nagy elszántságod, kitartásod most a Szűz alaposságával ötvöződik. Amikor a Merkúr hátrálni kezd, érhetnek ugyan bosszúságok, de lehetővé válik az is, hogy végbemenjen a terveidben a „finomhangolás”, és sokkal megalapozottabbá váljanak a törekvéseid. A kapcsolataidat is felülbírálod. Most nagyon objektíven tudod mérlegelni, vajon minden viszonyodban működik-e a kölcsönösség. Szeptember 25-én újhold lesz, ami megkoronázza számodra ezt a periódust Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a kosok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Kos szeptember 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha augusztus vége óta érdemi tárgyalásokba bonyolódsz, akkor el kell fogadnod, hogy 10-től enni kell egy kicsit a szavaidból. Ha a viták elakadnak, használja ki ezt az időszakot, amikor a kevésbé hatékony érveit élesíti.

Havi horoszkóp Kos szeptember 2024

A szeptember sok bátorságot és energiát hoz a Kos életébe. Mivel ebben az időszakban nem fog aggódni semmiért, minden simán fog menni. Még a munkahelyi konfliktusok sem fogják zavarni; ellenkezőleg, legalább gyakorolhatja a diplomatikus problémamegoldást. A kapcsolatok erősítésében is nagyon sikeres lesz ebben az időszakban, ezért ne félj nyitni régi barátok felé, hívja meg őket vacsorára, és elevenítse fel a barátságot. Ha még mindig keresi a lelki társát, talán végre bevonzza a szerelmet az életébe, köszönhetően a pozitív energiájának és a hozzáállásának.

Szeretet

Ebben a hónapban nagy valószínűséggel a szenvedélyeddel fogsz kitűnni. Bármilyen állapotú is legyen, ki fog tűnni meleg és megnyerő modorával, amely képes felkelteni a lelkesedést, a vágyat vagy az érdeklődést. Vagy elhallgattatni mindenkit, akinek elleneznie kellene, persze mindig ugyanazzal a háttérszenvedéllyel. Röviden, a jelszó a cselekvés lesz: tegyen lépéseket egy adott projekt előkészítése érdekében, szentelje magát különleges kezdeményezéseknek és hozzon összetett döntéseket. Nyilvánvalóan a szenvedély erotikát és érzékiséget is jelent majd! Sok elszántság és jó elhatározás, hogy döntésekkel nézzünk szembe a kötelezettségekkel és kötelezettségekkel. És a szenvedélynek szentelni magát, elfelejtve a haragot és a civakodást. Sajnos, ha könnyű lesz a hónap elején, a napok előrehaladtával egyre kevésbé lesz. egy olyan égbolt miatt, amely egyáltalán nem támogatja a kommunikációt, és ezért félreértésekkel és félreértésekkel telivé teheti a párbeszédet. És ha a szakszervezete már nem friss, akkor tudja, hogy a legkisebb ürügy is elég ahhoz, hogy élénk beszélgetésbe keveredjen. Legyen óvatos, és hozzon megfelelő döntéseket! A szenvedéllyel és merészséggel teli szeptemberi égbolt ideális lehet egyedülállóknak és azoknak, akik különleges érzelmeket szeretnének átélni. A rád váró kalandok változatosak lehetnek, és nem mindenkinek lesz garantált a nagybetűs szerelem. De az is igaz, hogy nem mindenkit érdekel a stabil kapcsolat és a hosszú távú elkötelezettség, legalábbis egyelőre. Ezért egy kicsit odafigyelve, alaposan belenézve annak szívébe, aki előtted áll, tisztelni téged és az érintett személyt is,

Munka

A Kos munkahelyén valaki a hónap során babérjaira, sőt, akár egyenesen pozíciójára törhet, amit, jogosan, nehezen tolerálhat, s ez a feszült légkör akár komolyabb konfliktusok kialakulásához is vezethet, ha nem sikerül uralkodnia kitörő, intenzív érzelmein. A forrófejűség most azonban nem lehet a legjobb út a helyzet kezelésére, mert azzal csak alapot szolgáltathat a további támadásoknak. Legyen inkább mindig kimért és diplomatikus, őrizze meg a hidegvérét, bármilyen vulgáris is a helyzet, akkor hamarabb győzelmet arathat riválisa felett, s végül még az is megeshet, hogy ellenlábasát el is marasztalják majd a kollégáihoz való méltatlan hozzáállásáért. Gondoljon arra, hogy ön helyzeti előnyben van-e téren, hiszen végül is eredetileg öné a pozíció! Ami az egészségét illeti, ott kisebb, apróbb-cseprőbb megbetegedésekkel lehet maximum számolnia, melyek eredete inkább mostanában kissé eleresztett életviteléből fakadhat, amin nem lesz nehéz változtatni. A legjobb, ha odafigyel étkezési szokásaira, mert főként emésztőrendszere sínylődhette meg a nyári kiruccanásokat, s most ez kezdhet önön kiütközni.

Pénzügy

A 2024-es horoszkóp jóslatai azt akarják, hogy jól vigyázzon pénzügyeire. Köztudott, hogy olyan dolgokra pazarolja pénzügyeit, amelyek nem számítanak. El kell kezdened a változtatásokat, különben soha nem fogod élvezni a pénzügyi stabilitást és szabadságot.

Karrier

Kos: Jaj, Kos! Ha továbbra is ideges leszel az első késésnél, össze fogsz törni. Bónuszként rontja a márka imázsát. Bár ez nem felel meg neked, lassíts. Ne légy türelmetlen azokkal az emberekkel szemben, akiknek időre van szükségük a dolgok elvégzéséhez. Amíg ezzel foglalkozol, ne cselekszel szeszély szerint. Mielőtt cselekszik, gondolja át a szerződésszegés következményeit. Pénzügyi oldalról óvatosság javasolt ebben a hónapban. Szóval hangolódj össze, és térj a lényegre. Ezzel elkerülheti a rossz választást.

Szerencse

A Kos gyakran úgy gondolja, hogy a szeptember új és friss kezdetnek számít. Általában szeretik a változásokat, és ez a hónap megadja azt nekik. Azok a problémák, amelyeket az új tanév és az ünnepek vége hozhat, nem riasztják. Éppen ellenkezőleg, a Nap helyzetének köszönhetően rettenthetetlenül szembe kell néznie az összes kihívással, és még mindig sok energiája marad a hobbiknak és a családnak. Ez az energia pozitív hatással lesz a körülötted élő emberekre is. Gondolja át alaposan, hogyan befolyásolja az egyes embereket. Segíthet egyeseknek a depresszió és a stressz elkerülésében, másokat azonban felháboríthat a siker.

Asztrológus tanácsa

A tartós párkapcsolatban élő Kos általában igen mélyen képes érezni, így magánélete is igen aktív, amelynek köszönhetően ritkán nevezhető kapcsolata ellaposodónak, most azonban mégis kissé annak érezheti a mindennapokat. Nem érdemes azonban ennek nagyobb feneket kerekítenie, mint amekkora az ügy, ugyanakkor tenni azért, hogy ez az állapot ne állandósuljon, szinte kötelező! Ez persze a Kosnak nem okozhat gondot, hisz, ha valakit, hát őt élénk fantáziával áldotta meg az ég, különösen, ha szexről, szerelemről van szó! A hónap során a szokásosnál is gyakrabban dobja be magát, s garantáltan meglesz az izgalom!A jelenleg szingli életmódot folytató Kos meglehetősen hajlamos lehet túlságosan is karrierjére, aktuális teendőinek elvégzésére koncentrálni, ami könnyen azt eredményezheti, hogy még az olyan egyértelmű helyzetek is elkerülhetik a figyelmét, amelyekre máskor szinte azonnal ugrani szokott. Mindenképpen próbáljon meg hát ügyelni arra, hogy ne ássa bele magát a napi kötelezőkbe a kelleténél jobban, s, nyissa tágra szemét, mert lehet, hogy most egy igazi gyémántra lelhet a kőrakás közepén, még, ha csiszolatlan is!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Kos április 2024

A Kos számára áprilisban, remek befektetési lehetőségek adódhatnak, melyek kiaknázása időszerű is lenne, ugyanis, pénzügyi …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük