Havi horoszkóp Mérleg augusztus 2024

A Mérlegeknek augusztusban a munka terén eredményes időszak következhet, amikor is élvezik legújabb feladataikat, mondhatni, valósággal lubickolnak teendőikben. A szerelem terén adódhatnak gondjaik, mivel kissé mostanában túlérzékennyé válhattak bizonyos dolgokra. Havi horoszkóp Mérleg augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az augusztus 1-jei ingatag Mars-Uránusz együttállás hatalmi harcot jelez. A Merkúr augusztus 4-én viszont segít összerakni az ezzel kapcsolatos gondolataidat. Az augusztus 12-i telihold fordulópont lehet egy szerelmi kapcsolatban. Ez az energia egyrészt örömöt, gyönyört, boldogságot tud okozni – de másrészt rávilágít a kockázatvállaló magatartásra, a flörtölésre, a hűtlenségre is. A hónap sokkal pozitívabb fordulatot vesz augusztus 20-tól, amikor a Mars jegyet vált, és látóköröd bővítésére sarkall. Augusztus 24-én az Uránusz retrográdra fordul, ekkortól a körülötted zajló hatalmi harcok egyre nyilvánvalóbbá válnak, ami megkönnyebbüléshez és megértéshez vezet. A Merkúr augusztus 25-én beköltözik a Mérlegbe, bemutatva diplomáciádnak és lágy készségeidnek legjavát – ez egy kedves, társasági hangulat, amely elsöpri a hónap elején érzett szorongást. Eközben az újhold augusztus 27-én is azt ígéri, hogy újból megérted életed célját Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Horoszkóp Mérleg augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Lendületes éghajlaton vagy. Számítson rá, hogy jutalmat kap ötleteiért és projektjeiért. De ne rontsa el az esélyeit azzal, hogy ráerőlteti kódjait másokra. Ha pénzre van szüksége, használhatja félelmetes meggyőző erejét, és elérheti a kívánt célt. Azonban ne éljen vissza a hatalmával. A nagyobb jólét elérése érdekében tett esetleges kezdeményezései kifizetődnek. Ennek ellenére a Szaturnusz visszafogja képzeleted, és korlátozza lehetőségeidet.

Havi horoszkóp Mérleg augusztus 2024

Augusztusban a Mérleg nagyon társaságkedvelő lesz. Az empátia felébred Önben, és ennek köszönhetően barátaid kedvenc mentora lesz. Ebben a hónapban mindent megtenne másokért, így kiteljesedő lesz az Ön számára, ha a barátaid megbíznak Önben, és tud majd tanácsot adni nekik és támogatni őket. De ez még nem minden; erős oldala lesz a főzés. Kiváló kulináris kísérletezéseivel ámulatba ejti barátait és családját, és elnyeri a legjobb házigazda státuszt.

Szeretet

Az augusztus rossz lábbal indulhat. Féltékenység, elégedetlenség, talán félelmek vagy talán csak a hőség és az unalom. Ki tudja mit, hogyan és miért, de a szív nem lesz jó formában. Ha magával a kapcsolattal kapcsolatos kérdésekről van szó, és nem külső, például a család és a munka miatt), folytasson párbeszédet és beszéljen róla. Az augusztus közepi szünet beköszöntével érezni fogod, hogy feloldódnak bizonyos szürke felhők, amelyek fátyolozták az örömödet, és végre vissza fogsz mosolyogni az életre, a szerelem és a szenvedély vágyára. Egy biztos, ez a hónap jól fog végződni!

Munka

A munka terén augusztusban a Mérlegek hatalmas lelkesedést mutatnak a feladataik iránt, így nagy energiákat lesznek képesek mozgósítani, hogy időben és rendre mindennel elvégezzenek. Ez a pozitív hozzáállás főnökeik figyelmét is felkelti majd, akik ennek hatására egyre komolyabban vehetik eme jegy velük megosztott, kreatív és jó gondolatait, az egyes munkafolyamatokkal kapcsolatos ötleteit. Mindez azonban csak akkor teljesül, ha nem hagyja, hogy pesszimistább kollégái vissza rángassák a Földre, s ezzel akadályozzák gondolatai szárnyalását. Egyszerűen tehát ügyet se vessen a kishitű szavakra, hiszen most az egyszer, kivételesen száz százalékig megéri, ha csakis a saját feje után megy!

Pénzügy

Lenyűgöző haszonra tehet szert azokkal a vállalkozásokkal, amelyekben vállalkozik. Eltelik egy kis idő, mielőtt bármilyen pénzügyi problémával kell szembenéznie, amely visszatarthatja. A Libra 2024 Astrology Forecast azt szeretné, ha továbbra is plusz pénzt kereshetsz azzal, amit szeretsz. Soha nem lesz unalmas nap, ha tudod, hogyan kell pénzt keresni.

Karrier

Mérleg: Komor a légkör ebben a szektorban. Az az érzésed, hogy minden nap egyforma. Erőfeszítéseket kell tennie, hogy megtartsa a helyét. Egyszóval unatkozol! Augusztusban fontolóra veheti, hogy véget vet ennek a bénító helyzetnek. Mérleg, mielőtt elküldené lemondását, gondolja át alaposan! Bár a munkája nem izgató, érezhető biztonságot nyújt. Ami az anyagiakat illeti, ha nagy összegre vár, az késhet. Tehát várjon, és ha szükséges, próbálja újra, hogy az idő ne húzódjon el.

Szerencse

A Mérleg augusztusban határozatlan és tétova lesz. A Vénusz hatással lesz rá, különösen a partnerük és általában a kapcsolataik tekintetében. A partnere iránt érzelmei hatalmasnak; azonban kissé kontrollálnia kell önmagát, hogy ne fárassza szerelmét a szeretet állandó bizonyítékaival.Augusztus végén sok előrelépést figyelhet meg kommunikációs képességeiben. Hihetetlenül sikeres lesz a munkahelyén, elsősorban beszédkészségének köszönhetően. Mindazonáltal arra kell figyelnie, hogy ne legyen túl lelkes és ne rontsa el az esélyeit.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Mérlegek augusztus derekán a szokásosnál is kissé érzékenyebben reagálhatnak bizonyos kijelentésekre, s ez, ha hagyják eluralkodni magukon sértődöttségüket, nagyban megnehezítheti a párjukkal való kommunikációt, ami viszont megkeserítheti, az amúgy egészen kellemes mindennapjaikat. A legfontosabb talán most az, hogy tudjanak mindent a helyén kezelni, s ne többet belelátni egy adott szituációba, mint ami!A jelenleg kapcsolat nélkül élő Mérlegek figyelmét több potenciális partner is lekötheti a hónap során, aminek oka nem feltétlenül a szokásosnál nagyobb mennyiségű jelentkező, hanem inkább e jegy szülötteinek válogatóssága, ami, mondhatni csúcsot dönt a hónap során. Ez persze alapvetően érthető, hiszen érdemes eleinte minden szupernek tűnő dolgot némi fenntartással kezelni, különösen, a mai, felgyorsult „instant” világban, de bizonyos esetekben azért érdemes félretenni a gyanakvást, nehogy kiessen a rostán egy olyas valaki is, akivel hosszútávon boldog lehetne, ha elfogadná apróbb hibáit.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg április 2024

Az április folyamán a Mérleg, sok új kapcsolatra tehet szert, s, bár alapvetően vidám napjai …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük