Havi horoszkóp Mérleg december 2024

A Mérleg számára a december sok munkával kecsegtet, s, példás önfeláldozása révén, néha még mások munkáját is magára vállalhatja, ennek következtében, kissé hajlamos lehet elhanyagolni kapcsolatait. Havi horoszkóp Mérleg december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Ilyen szerető: .Számára a szerelem művészet. Szenvedélye túláradó. Szívesen kalandozik idegen ágyakban akkor is, ha otthon ideális feleség várja, ugyanis érzéseinek másfajta kielégülésre is szüksége van. Ezzel együtt nem ?rohamozó? típus, élvezi, ha őt akarják elcsábítani. Horoszkóp Mérleg december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha Jupiter korábban (május 10. és október 28. között) nem járult hozzá vagyonához, akkor december 20. és február 20. között segíteni fog a jövedelmének javításában.

Havi horoszkóp Mérleg december 2024

Decemberben a Mérleg szeretetteljes és vendégszerető lesz. Élvezni fogja, hogy boldoggá tehet valakit, így boldogulni fog a karácsonyi ajándékvásárlás és az ünnepi készülődés alatt is. Ön is belekóstolhat a romantikába, amire párja már régóta vár, ezért hívja el wellnessre vagy vacsorára, és szánjon egy percet csak magára. Ebben az időszakban néhány meglepetés várhat Önre, ezért tartsa nyitva a szemét és legyen nyitott. Az egészség az Ön szolgálatában áll, így teljes mértékben élvezheti a karácsonyi ünnepeket.

Szeretet

Azzal a keménységgel és eltökéltséggel, amelyet ebben a hónapban tapasztalni fog, elméletileg jó vagy rossz időt készíthet. A gyakorlatban ez az energia építő és pozitív lesz mindaddig, amíg a Merkúr és a Vénusz jó szemmel néz rád. De aztán megváltozik az ég, a duett ellened megy, és karácsony előtt a Mars is ugratni fog. Ez elsősorban az ön vehemenciája, egy szó túl sok, lelkesedése miatt vezethet problémákhoz, amellyel kér vagy visszautasít. Röviden, egy kicsit több toleranciára és körültekintésre lesz szükség.

Munka

Fontos megértenie, kedves Mérleg, hogy családjának nem csak a jólétre, hanem bizony önre is hatalmas szüksége van, méghozzá rendszeresen és nem kimerült, fáradt és egyszerűen használhatatlan állapotban. Decemberben, vezérelje e gondolat, s igyekezzen a kínálkozó pluszjövedelmek megszerzése helyett mindinkább szeretteire koncentrálni. A legjobb az lenne, ha a minimálisra tudná csökkenteni a munkát és egyben maximalizálni a szórakozást, kikapcsolódást. Annál is inkább érdemes lenne erre törekednie, mivel a jövő év eleje sem ígérkezik valami könnyűnek, így jó lenne, ha kipihenten és feltöltődve, szerettei teljes körű támogatását a továbbiakban is élvezve vághatna neki az újévnek, ez pedig csakis önön múlik! Beszélgessen családtagjaival, barátaival, játsszon gyermekeivel, egyen, igyon és vegye ki részét az ünneplésből is. Helyezze magát oda, ahol méltán kiérdemelt a helye! A többi majd ráér jövőre…

Pénzügy

Tanulmányozza a kamatlábakat, amikor megtakarítási számlák nyitásáról vagy hitelfelvételről van szó. A 2024. decemberi asztrológia arra biztat, hogy nyisson megtakarítási számlát a legjobb kamattal. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja, hogy a legmagasabb kamattal kezdje el fizetni a hitelt. Ha ismeri a kamatlábak működését, tudni fogja, hogy milyen adósságokra és megtakarítási kötelezettségekre kell összpontosítania.

Karrier

Mérleg: A légkör továbbra is rutinszerű. Ha véletlenül egy lehetőség kínálkozik, annak hátrányai meghaladják az előnyeit. Ilyen körülmények között előfordulhat, hogy rágja a fékeket. A legrosszabb napokon eluralkodhat rajtad a csüggedés. Mérleg! Ahelyett, hogy arra összpontosítana, hogy mi a baja, nézze meg, milyen előnyökkel jár a mindennapi munkája. Ha így tesz, megérti, hogy fejlődése jó úton halad. Pénzügyi oldalon a helyzet kényelmesen tart. A bölcsesség azonban arra ösztönöz, hogy ügyeljen a kiadásaira, ha gond nélkül szeretné befejezni a hónapot.

Szerencse

A hónap eleje óta elnyeli a karácsonyi hangulat. Semmire nem gondol, csak a közelgő ünnepekre, amelyeket a családi körben tölt. Bizonyos aggályai lehetnek a felmerülő veszekedésekkel kapcsolatban. Még ha történnek is, megpróbál pozitív maradni és megoldani őket diplomáciai megközelítésével.December végén úgy érezheti, hogy elönti a melankólia és az a gondolat, hogy újabb év telt el. Ne aggódjon. A Hold hatása erős lesz, és a jobb lábával lép az új évbe, ezért felejtse el kétségeit, és élvezze a lehető legjobban a szilvesztert.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párkapcsolatban élő Mérleg kapcsolata kissé ellaposodott lehet, legalábbis párjában könnyen ébredhet elhanyagoltsági érzés. Legyen toleráns és megértő aggályaival szemben, mert nem titok, hogy jórészt bizony igaza van. Sosem késő azonban változtatni, ráadásul egy ilyen érzelmekben, gazdag időszakban, mint a december, meg is éri. Vannak bizonyos dolgok, amik újra melegítve a legfinomabbak!A jelenleg pár nélkül élő Mérlegeken az év végének közeledtével, könnyen elhatalmasodhat a magányosság és az hanyagoltság érzése. Ennek következtében érzelmileg leépülve, munkába ölhetik idejüket. Bármennyire is rossz ingadozzon most hangulata, ne hagyja, hogy leverjék és életunttá tegyék a negatív gondolatai! Szedje össze magát és pattanjon újra nyeregbe! Olyan ez, mint a biciklizés: sohasem lehet elfelejteni és mindig élvezetes!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg május 2024

Kedves Mérleg, a május igazán jól alakulhat az ön számára, mely főként párkapcsolatában és munkájában …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük