Havi horoszkóp Mérleg július 2024

A Mérleg jegy szülöttei a július folyamán egyre nehezebben képesek teljesíteni célkitűzéseiket, aminek oka két egyszerű tényezőből fakadhat: egyrészt kissé túlzóan tűzték ki őket, másrészről nem igen tesznek bele e hónap során anyait-apait, hogy elérjék őket. Havi horoszkóp Mérleg július 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg július 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Júliusban vélhetően a lelkeddel foglalkozol sokat. Fontos lehet az önelemzés, górcső alá veszed a saját viselkedésedet, a motivációidat, egyúttal hatalmas lehetőséged nyílik a szellemi fejlődésre. Nagyon pozitív időszak lehet ez a múltbéli traumák feloldására is. A Bak telihold segítségével a családi életet és a karriert hozhatod egyensúlyba. A hónap vége felé lehetséges, hogy valamilyen folyamatban lévő jogi ügylet akad meg, vagy későbbre halasztod Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Horoszkóp Mérleg július 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Arra összpontosít, hogy sikeres legyen, és megnyissa a jövőt a kedvére. Ha némi anyagi haszonra tehet szert, a kilátás örömet okoz, de önmagában nem cél. Túl sok dolga van a munkájában és a bonyolult családi életben ahhoz, hogy a jövedelme növelésén aggódjon. Kivéve persze, ha a jelenlegi problémák pénzzel kapcsolatosak.

Havi horoszkóp Mérleg július 2024

Júliusban a Mérlegek kellemesen pihennek. Különösebb erőfeszítés nélkül sikerül a munkája, így több energiája és ideje marad a szabadidős tevékenységekre. Végre találkozhat olyan barátokkal, akiket rég nem látott, és újra elmélyítheti a kapcsolatukat. A helytelen testtartásból és stresszből fakadó hátfájás különös odafigyelést igényel, ezért az egészségügyi gyakorlatokra kell összpontosítania, és minden nap végezzen olyan gyakorlatokat, amelyek enyhítik a fájdalmat. Azonban a kinti kardió tevékenységek is hasznosak lehetnek, ezért kombináld ezeket.

Szeretet

Swing a láthatáron! Ne gondolj azonban a legrosszabbra, mert az ingadozások is egyszerűen és csak a hangulatodat érinthetik. Júliusban a mozgó tranzitok várnak rád, soha nem teljesen pozitívak és soha nem teljesen negatívak, könnyen elképzelhető, hogy a mosoly most ott lesz, most átadja helyét egy kis elégedetlenségnek. Az optimalizálásért azonban sokat tehet, például mindig előnyben részesíti a pozitív helyzeteket, elengedi azokat, akik nem érdemelnek meg téged, figyelmen kívül hagyva a provokációkat, és mindenben a derűt helyezi a középpontba.

Munka

Ami a munkát illeti, fáradékonyabbak valahogy a szokásosnál, figyelmük könnyebben elterelődik egy-egy adott problémáról, az idő meg csak repül, az eredmények pedig egyre inkább elmaradoznak. Mindezek intő jelek, amik arra utalnak, hogy itt a legfőbb ideje újra átgondolni, mi is az, mik is azok a célok, amik teljesítésének most van itt az ideje, s mik azok, amik reálisan jelenleg elérhetetlenek, így csak felesleges terhet jelentenek, s érdemes lenne végre elengedni őket, még, ha csak ideiglenesen is. Ha sikerül letisztázni magukban a helyzetet, feszültség mentesebben telhet ez a hónap, ha viszont nem, könnyen elveszettnek és melankolikusnak érezhetik magukat a sorozatos kudarcélményeknek köszönhetően.

Pénzügy

Ebben a hónapban pénzügyi problémákkal kell szembenéznie, de a házastársa ott lesz, hogy megadjon minden szükséges pénzügyi támogatást. Mindig örülj, ha házastársad hajlandó támogatni, amikor anyagilag rosszul vagy. A 2024-es havi előrejelzések azt mutatják, hogy a hónap vége felé kezdesz talpra állni, és a pénzügyi áramlás javulni fog.

Karrier

Mérleg: Bár a mindennapi életed nem könnyű, mindig a megfelelő emberrel találkozol a megfelelő időben. A nehézségeknek hirtelen megvan a megoldásuk. Az evolúciód is találkozik ezzel a lehetőséggel, ami egy kis lökést ad neki. Ebben a kedvező éghajlatban tehát nincs okod sorsa miatt siránkozni. Ha igen, végezzen egy kis általános önvizsgálatot. Visszaállítja azt az optimizmust, amelyet az út során elvesztett. Ami az anyagiakat illeti, ez nem legenda. Szeretsz szórakozni. Ebben a hónapban légy óvatos, mert ez a hobbi szegénységbe juttathatja.

Szerencse

Júliusban minden nyugodt lesz és simán fog menni, és úgy fogja érezni, mintha mindent jól megtervezett volna. A Hold hatása megsokszorozza érzelmeit. Azonban képes lesz teljes mértékben ellenőrizni az összes helyzetet, és megtalálni az abszolút egyensúlyt mindenkor.Hatásának köszönhetően a Mérleg akár valamilyen kreatív tevékenység létrehozására vagy részvételére is vágyhat. Ne becsülje le önmagát, és használja ki tisztességesen. Legyen szó például a ház feldíszítéséről vagy a festésről, megteheti, hogy önmaga végzi el, és ezért szerettei nagyon fogják csodálni.

Asztrológus tanácsa

A páros Mérlegek az elmúlt hetekhez képest most valahogy elvesztették a fonalat, s nem igazán találják az összhangot párjukkal az ágyban. Ennek az lehet az okozója, hogy kissé szélsőséges gondolkodásmódjuk mások számára időnként követhetetlenné teszi őket, így párjuk nem igazán tudja eltalálni, mikor mire is vágynak. Nagy segítség lehet most, ha a másik hibáztatása helyett próbálnak egy kicsit inkább ellazulni és átadni magukat annak, ami jó, elfogadva, hogy nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie.A jelenleg párkapcsolat nélkül élő Mérlegeknek, annak ellenére, hogy a nyár kellős közepén vagyunk, nincs túl nagy affinitásuk a párkeresésre, inkább csak egy kis nyugalomra vágynak, na meg egy kis izgalomra, már legalábbis, ami a fizikai megpróbáltatásokat illeti, így előbb törekednek most eljutni egy kalandparkba, mintsem vacsorázgatni, vagy mozizni vágynának valakivel. Ha közben meg valami jön, az meg úgyis kiforr majd magától, nincs sok értelme túlságosan lapátolni érte.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg május 2024

Kedves Mérleg, a május igazán jól alakulhat az ön számára, mely főként párkapcsolatában és munkájában …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük