Havi horoszkóp Mérleg március 2024

Márciusban a Mérleg fejében, komolyan megfordulhat a gondolat, hogy hosszútávon, milyen kedvezőtlen hatásokkal bírhat, akár mentálisan, akár fizikailag, ha továbbra is jelenlegi munkahelyén dolgozik. Szerelmi téren is elemző természete kerülhet előtérbe, melynek segítségével, sokat javíthat most magánéletén, így e tavaszi hónap, kifejezetten a fejlődés és gyarapodás jegyében telhet. Havi horoszkóp Mérleg március 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg március 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Márciusban a munka és az egészség, valamint a napi rutinok terén remélhetően szerencsével jársz. Sok örömet találsz a munkádban, az önfejlesztési törekvéseidben, de az is nagyon fontos, hogy tudatosan figyelj az egészségedre. Az előnyök a munkatársakon vagy az alkalmazottakon keresztül származhatnak ebben a ciklusban. Bármilyen szolgáltatás, amit nyújtasz, kfiejezetten gyümölcsöző lesz. Akár új állásajánlatot is kaphatsz, vagy jelentősen javíthatsz a meglévő munkafeltételeken. Uralkodó bolygód, a Vénusz a Vízöntőben áll ismét együtt a Marssal, s bizony új szerelmet jelez számodra. Ha pedig már házasságban élsz, gyermeket vállalhatsz, amennyiben ez aktuális nálad Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Horoszkóp Mérleg március 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Mindenhez vonzódik, ami a hónap elején csillog, és olyan előnyre tesz szert (emelés), amely méltósággal jutalmazza tehetségét. Ne félj dicsekedni az érdemeiddel. A Jupiter az anyagi terjeszkedésednek kedvez. Számítson a jótékony bolygóra, hogy javítsa a hétköznapokat, és új utakat találjon a boldoguláshoz. De ne követelj túl sokat. Maradj összhangban az anyagi életeddel. Addig a belső világodra és a családi egységedre koncentrálsz.

Havi horoszkóp Mérleg március 2024

A március mozgalmas hónap lesz a Mérleg számára. Készüljön fel a nagy változásokra a magánéletében. Ha úgy érzi, hogy már régóta nem költözött, itt az ideje, hogy tegyen ez ellen. Ha gondolkodott a költözésen, ne aggódjon, és tegye meg. Ha munkahelyváltáson gondolkodik, nagy valószínűséggel talál valamit, ami igazán tetszeni fog Önnek. Igyekezzen lelkileg is rendben tartani magát ebben az időszakban, mert mindent személyesen magára vesz és könnyen kiborulhat. A meditáció tud ebben segíteni.

Szeretet

A „Szeretkezz, ne háborúzz” egy olyan kifejezés, amelyet minden bizonnyal a Mérlegre gondoltak. Azok, akik ebben a jegyben születtek, szeretnek beszélgetni, és egyetértésre jutni partnerükkel, ahelyett, hogy olyan vitákkal szembesülnének, amelyek ellenségeskedéshez vezethetnek. Az ilyen emberek iránti szenvedély gyakran egyfajta szexi csata lehet, amikor a Mérleg közel enged valakit, de nem túl közel.

Munka

Van az a pénz!, ahogy szokták mondani, azonban a Mérleg jegy szülötte e hónap során komolyan elgondolkodhat azon, vajon, egyrészt megéri-e továbbra is azon a munkahelyen kamatoztatni tehetségét, ahol jelenleg is dolgozik, másrészt pedig, csaknem új aspektusként kerülhet szemléletébe az, vajon hosszútávon, mennyire van káros hatással egészségére munkája. Ez utóbbi, különösen lényeges egy ember életében, hiszen, ha teljesen kikészít valakit idegileg a napi robot, az természetesen, családi, baráti és egyéb emberi kapcsolataira is kihat, s előbb utóbb teljesen tönkre is teheti az embert. Ugyanez természetesen igaz a fizikai túlterheltségre is, melynek komoly egészségügyi következményei lehetnek, s kinek is hiányzik, hogy korosabb napjaira, fájdalmakról szóljon az élete, s kórházról-kórházra, műtőasztalról-műtőasztalra járva élje a mindennapjait. Addig érdemes változtatnia, amíg nem késő, kedves Mérleg, így gondolkodjon el ezen nagyon komolyan, s hozza meg a helyes döntést, hogy jobbá, szebbé tehesse életét! Az is terítékre kerülhet mindezen kívül most, hogy vajon, mennyire tud kiteljesedni szakmailag jelenlegi helyén. Ez szintén fontos és jogosan felmerülő kérdés, melyet szintúgy nem érdemes félvállról venni. Legyen jövőbelátó és rugalmas, kedves Mérleg, s tegye meg, amit meg kell tennie ahhoz, hogy minél teljesebb és kiegyensúlyozottabb legyen az élete!

Pénzügy

Kényeztesse magát több vállalkozással, amelyek lehetővé teszik, hogy stabil jövedelmet szerezzen. Ne csak a fizetésére hagyatkozzon a túlélés érdekében. A 2024. márciusi asztrológiai előrejelzések arra szólítanak fel, hogy dolgozzon ki egy tervet arra vonatkozóan, hogyan kereshet több pénzt a birtokában lévő készségek és tehetségek felhasználásával. Eljött az ideje annak, hogy kamatoztatni tudja készségeit és tehetségét. Így pénzügyi stabilitást érhet el az életében.

Karrier

Mérleg: 25-ig, és bár nem minden nap könnyű, továbbra is kibontakozod tehetséged. Céljait könnyedén eléri. A hónap végén a dolgok bonyolulttá válnak. Csalódhat. Ez azért van, mert úgy érzi, hogy erőfeszítései nem hozzák meg a kívánt eredményt? Talán. Ha igen, ne zavarjon meg egy szigorú ember váratlan érkezése. Jók a szándékaik. Csak meg kell ismerniük. A pénzügyi oldalon, ha nagy vásárlást kell végrehajtania, válassza azt, ami elengedhetetlen. Ezzel nem érnek kellemetlen meglepetések.

Szerencse

A Mars hatása a Mérlegekre döntő fontosságú lesz márciusban. Vigyázni kell a hirtelen hangulatváltozásokra és a szorongás érzésére, mivel ez nem tesz jót a munkahelyen. Éppen ellenkezőleg, ez tönkreteheti a kollégákkal való jó kapcsolatát, amely eddig volt. Gyorsan elvonja a figyelmét, és a legkisebb probléma is provokálhatja.Szerencsére, amikor hazaér, akkor képes pihenni és beszélgetni a partnerével. Az egyedülállóknak azonban másképp kell megpróbálniuk megszabadulni a negatívumaiktól. Ne habozzon használni a testét: kocogjon, ússzon vagy kardiózzon.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Mérleg e hónap során, kifejezetten elemző szemmel tekinthet kapcsolatára, így, a szokásosnál is érzékenyebb lehet magánéletük gyenge pontjaira, melyeken még esetleg lenne mit javítani. A felismerés az első lépés, ahogy mondani szokás, de ahhoz, hogy jó irányba változzon is valami, tenni kell, bármilyen jellegű és legyen a probléma, s bármennyi energiát és időt is igényeljen a megoldás. Dolgozzanak aktívan szerelmükön, kedves Mérleg, s meglátják, rövidesen nem marad el az eredmény sem!A jelenleg pár nélkül élő Mérleg márciusban, rendkívül sokat fejlődhet érzelmileg, s ez nagyban elősegítheti a pártalálást is. Ha sikerül harmóniába hoznia lelkivilágát a racionalitással, azzal nagyon megnövelheti annak az esélyét, hogy, a tudatos választás által, végre egy olyan párt találjon magának, akivel tényleg összhangba tudnak élni egymással, nem pedig olyat, akivel csak az erőteljes testi vonzalom, a kalandvágy, vagy éppen alapszemélyiségük egyezésére alapoznak, s ez nagy távlatokat nyithat meg az esetlegesen most kialakuló szerelem előtt!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg szeptember 2024

A Mérleg a szeptember folyamán kissé kezdi unalmasnak, monotonnak érezni mindennapjait, ami meglehetősen depresszív hatással …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük