Havi horoszkóp Mérleg november 2024

A Mérleg novemberben egy igazán kiegyensúlyozott hónapra számíthat, nem lesznek sem komolyabb anyagi, sem pedig munkahelyi nehézségei. Havi horoszkóp Mérleg november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

„Pénz beszél, kutya ugat” , tartja a mondás. Neked novemberben a legnagyobb kihívás a pénz bevétel-kiadás egyensúlyának megteremtése és megtartása. Biztos lehetsz benne, hogy sok kísértés jön. Csak lemondás árán tudod megoldani, hogy ne menj mínuszba. Különösen nehéz napok: november 5., 8., 9. és 29. De nem kell megijedned, mert lesznek kedvező napok is: 10, 12, 15, 16 és 21. Látod itt is megvan az egyensúly. Sőt a több a kedvező nap, mint a nehéz Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Horoszkóp Mérleg november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter május 10. és október 28. között az Ön oldalán állt, és segített javítani állapotát és jövedelmét. Ha vannak még véglegesítésre váró megállapodások, használd bátorságodat, hogy előnyödre zárja azokat!

Havi horoszkóp Mérleg november 2024

A november felébreszti a Mérlegben az igazságérzetet és a környezet befolyásolásának képességét. Ebben a hónapban hideg fejjel és racionálisan kezelendő helyzetekbe kerül, ami Önnek és a főnökének is kedvez, a kollégák pedig értékelni fogják. Ami a szerelmi életét illeti, ebben az időszakban teljesen őszinte lesz a párjával, ami pozitívan hat a kapcsolatára, és ismét egy lépéssel előrébb lép. Csak ügyeljen a megfogalmazásra, hogy tudtán kívül se sértse meg környezetét.

Szeretet

Mivé lesz november ereje és energiája a szerelemben? Ha a szenvedélyre és az erotikára gondol, jól tette; kitaláltad. Tehát ez a hónap varázslatosnak bizonyulhat az érzékiség szempontjából, és ez bármilyen induló körülmény is legyen. Természetesen magának kell meghoznia a döntéseit, de tudd, hogy november közepétől a Vénusz cselekedni fog, és gondoskodni fog az érzéseidről. Ezért igazán biztató kép lesz, ami rád vár: biztató és nagyon kedvező!

Munka

Sőt! A munkahelyén és pénztárcájában olyan kedvezően alakulhatnak e hónapban a dolgok, hogy egy-két olyasmit is megengedhet most magának, amit általában nem, esetleg bőségesebben költhet például hobbijára, szórakozásra, vagy akár egy utazásra anélkül, hogy emiatt szűkösebbre kellene venni a mindennapokat. Mindez természetesen növeli biztonságérzetét és jókedvét, így alapvetően jó hangulatban telhet a november. A jó közérzet egészségére is pozitívan hat, így e területen sem kell problémákra számítania. Az egyetlen, ami belerondíthat az idilli képbe, egy kisebb csalódás valakiben, de ez sem fogja tartósan kedvét szegni.

Pénzügy

A havi horoszkóp előrejelzései 2024-re kedvező hónapot jósolnak a pénzügyeidet illetően. Kap egy fizetésemelést, amely lehetővé teszi néhány olyan projekt kezelését, amelyeket mindig is szeretett volna finanszírozni. Használja okosan pénzügyeit ebben a hónapban, és gondoskodjon arról, hogy spóroljon az esős napokra. Először gondoskodjon szükségleteiről, mielőtt pénzt különítene el szükségleteinek kielégítésére.

Karrier

Mérleg: Az eufória időszaka után ismét leüleped a rutin. Eleinte megnyugtatónak találhatod, de hosszú távon unalmassá válhat. Ne hidd, hogy az edző tökös lett, mert nem erről van szó. A kínálkozó lehetőségek nem délibábok voltak. Ebben a hónapban visszatérnek hozzád. Kevésbé feltűnő módon igen, de így is kiélheted tehetséged, és megmutathatod, mire vagy képes. Ami a pénzügyi oldalt illeti, bár ez a szektor nem érdekli Önt jobban, de amikor belekerül, nagyon jónak bizonyul a felhalmozásban.

Szerencse

A Mérlegeket a Merkúr fogja leginkább befolyásolni ebben a hónapban, hogy teljesen nyugodtnak és békésnek érezzék magukat. Minden konfliktust könnyedén elrendez majd, és ezért mindenki hálás lesz. Ennek köszönhetően a tekintélye erősebb lesz, és sokan mentorként néznek önre, aki mindig tanácsot adhat nekik.Ezen felül szükségét fogja érezni az elismerésnek. A főnöke értékeli a tulajdonságait; egyszerűen időre van szüksége. Ötletei biztosan meglepik, és a végén tudni fogja, hogy érdemes volt türelmesnek lennie.

Asztrológus tanácsa

A párkapcsolatban élő Mérleg számára a legnagyobb kihívást a magánéletében a megszokás jelenti. Hajlamos ugyanis elkényelmesedni kapcsolatában, ám e túlzott magabiztossága kissé unalmassá teheti párja számára. Bár nem súlyos a gond, tegyen arról, hogy ne is legyen, színesítse kapcsolatát, okozzon meglepetést, legyen nagyvonalú, s lepje meg néha egy-egy tüzes éjszakával is szerelmét. A kapcsolatukba fektetett energia meg fogja hozni a gyümölcsét!A jelenleg párnélküli Mérlegnek a legnagyobb kérdés az novemberben: el tudja-e engedni a múltat, s hajlandó-e belevágni egy új, minden eddiginél izgalmasabb kalandba. Ha igen, akkor nagy eredményeket érhet el novemberben a párkeresés terén, ha viszont nem, csak tovább őrli magát, ráadásul nagy valószínűséggel már megint feleslegesen…

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg április 2024

Az április folyamán a Mérleg, sok új kapcsolatra tehet szert, s, bár alapvetően vidám napjai …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük