Havi horoszkóp Mérleg október 2024

Az október sok feladatot, s egyben új lehetőségek tárházát nyitja meg a Mérleg előtt, azonban érdemes a jó szelet gyorsan kihasználni, különben az időhúzással sokat veszíthet! Havi horoszkóp Mérleg október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem. Horoszkóp Mérleg október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Nem lesz okod panaszra addig, amíg a bolygók a Mérleg jegyében járnak: Nap és Vénusz október 22-ig, Merkúr október 11 és 28 között. Fókuszálj magadra és a saját dolgaidra! És fogadd el azt a segítséget, amit kínálnak neked! Lesznek feszült napjaid: 1, 9, 12. Ám több lesz a kedvező nap: 12, 14, 18, 19, 23, 27. Jól látod: október 12-én lesz nehéz és szerencsés fényszög is egyszerre az égen. Az egyensúly megteremtése a te feladatod Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a mérlegek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kalandvágyó mérleg Horoszkóp Mérleg október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Nincs okod aggódni a pénzügyeidet illetően. Használja ki jó minősítését a boldogulás érdekében (ha még nem tette meg)! Ha promócióra vár, aktuális népszerűségét kihasználva azonnal megszerezheti azt!

Havi horoszkóp Mérleg október 2024

Az október békét hoz a Mérlegek számára. Ebben a hónapban introvertáltabb lesz, ezért a barátaid, ismerőseid félrevonulnak. Elmerülhet a prioritások meghatározásában. A művészlélek is felébred Önben, így ez az időszak közvetlenül ösztönöz olyan tevékenységekre, mint a természetben való festés, zenélés vagy tánc. Hasznos lesz a jó mozgás a friss levegőn is, de vigyázzon, nehogy megfázzon; jobb, ha rendesen felöltözik, mielőtt kimész.

Szeretet

A Vénusz és a Mars javára a szerelem végső ereje. Az első a hónap jó részében, a második egész októberben veled marad. Így egy mesebeli időszakot élhet át, amely tele van gyengédséggel, romantikával, szenvedéllyel és érzékiséggel. Ha mindez nem érint téged, talán át kell gondolnod néhány dolgot, ami miatt megkérdőjelezhetsz bizonyos helyzeteket, amelyekről úgy gondolod, hogy igazak. Maradj kevesebbet a közösségi médiában: a gyűlölködők és a billentyűkritikusok között mérgező hellyé vált, amely ellopja az örömet és az időt a való életből.

Munka

A munka terén e hónap telis-tele lesz kihívásokkal, lehetőségekkel, melyek megoldása nem kevés energiát fog igényelni, ugyanakkor a jutalom bőséges lesz, ha sikerül érdemben helytállni. Különösen a hónap közepe táján lehetnek igencsak komoly kihívások. Az október ugyanakkor jó néhány kellemes meglepetést is tartogat a Mérlegeknek, melyek némelyike igencsak váratlan helyről érkezhet. Érdemes továbbá októberben néhány napot kitűznie, amikor barátaival kikapcsolódhat, szórakozhat kicsit, hogy ne csak hajtson, pihenjen is egy keveset, igazán jól fog esni.

Pénzügy

Az októberi horoszkóp jóslatai 2024-re azt mutatják, hogy ez a hónap anyagilag kedvező lesz számodra. A gazdaság jól megy, ami az Ön vállalkozása nagy részének kedvez, és a pénzügyi áramlás növekedni fog.

Karrier

Mérleg: A legendás árnyalatok érzéke sikeres lesz. Eljutsz oda, ahova szeretnél, anélkül, hogy megsértenéd a rosszindulatát. Ha véletlenül úgy érzi, hogy ellenállnak, a varázsa átveszi a hatalmat, és íme. Ha vándorlása során olyan személlyel találja szemben magát, aki hermetikusan tartja ezeket a tulajdonságokat, váltson taktikát. Legyen profi. Biztonságosabb lesz, és bónuszként váratlan ajánlatot fog okozni. Ami a pénzügyi oldalt illeti, és minden ellentmondás ellenére, ebben a szektorban védekezik a legjobban, és ezt ebben a hónapban bizonyítja is. Hogyan? ‘Vagy mi? Azáltal, hogy rendkívüli stratégiát mutat be eszközei kezelésére.

Szerencse

A Mérleg ebben a hónapba meg fogja találni benső egyensúlyát. Október kiváló hónap lesz az önmegvalósításra, és a legjobb, ha időt szán erre, és élvezheti az egyedül elköltött időt. Át kell gondolnia a gondolatait, és ehhez magánéletre van szüksége. Ha a természetben tartózkodik, jól érzi magát, és kiváló hatással lesz mentális egészségére.Ezenkívül vigyáznia kell testi egészségére, különösen a vesére. Öltözzön fel jól és ne maradjon túl sokáig odakint. A teste a legrosszabbat kaphatja el.

Asztrológus tanácsa

Amennyiben párkapcsolatban él élvezetes hónapra számíthat a Mérleg, azonban érdemes a külső behatásokra kiemelt figyelmet fordítani, nehogy egy nem várt harmadik személy lépjen színre a kapcsolatában, mert ez komoly problémákhoz vezethet!Ha pillanatnyilag szingliként éli a Mérleg életét, akkor is alaposan érdemes nyitva tartania a szemét, ugyan is egy meglehetősen közeli ismerőse/barátja gyengédebb érzelmeket fűz iránta, mint ahogy képzelni, s, ha sikerül kinyitni Pandora szelencéjét, elképesztő szerelem lobbanhat lángra!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Mérleg május 2024

Kedves Mérleg, a május igazán jól alakulhat az ön számára, mely főként párkapcsolatában és munkájában …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük