Havi horoszkóp Nyilas augusztus 2024

A Nyilas jegyben születettek számára az augusztus egy kifejezetten tökéletes hónapnak ígérkezik, ami nagy elégedettséggel töltheti el őket. Ami esetleg bezavarhat az idilli képbe, az a szerelem (mi más), ahol ugyebár a „nyugi” nem feltétlenül jelent jót. Havi horoszkóp Nyilas augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

céltudatos, energikus és tele van vággyal és erőfeszítéssel. Horoszkóp Nyilas augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Nyilas XI. 22. – XII. 21 A hónap egy feszült Mars-Uránusz együttállással kezdődik a születési képlet hatodik sorsterületén, de ez pozitív katalizátor lehet, segít a munka és a magánélet jobb egyensúlyának megteremtésében. Amikor augusztus 4-én a Merkúr jegyet vált, kommunikációs készségeid valószínűleg jelentős lendületet adnak a munkában. Kiváló időszak ez az állásinterjúkra. A mozgalmas és energikus telihold augusztus 12-én segít lerendezni a befejezetlen ügyeket, hogy végre új dolgokba kezdhess. A Vénusz előző napon költözik a kalandozás területére, ezért tervezz valami izgalmas és adrenalin-dús nyaralást vagy kiruccanást. Augusztus 20-án a Mars vált jegyet, ez szenvedélyt hoz szerelmi életedbe – de légy óvatos, mert ez a kozmikus hatás növeli a haragot és az ingerlékenységet is. Az ambíciók a középpontban vannak, amikor a Nap jegyet vált augusztus 22-én, és mivel az Uránusz retrográdba fordul, biztos lehetsz benne, hogy meglepetések érnek a munkában. Az újhold kialakul a karrier területen, ami újrakezdést ígér a munkában, és rengeteg ragyogó lehetőség előtt állsz Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Horoszkóp Nyilas augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter kiemeli tehetségét, és felhívja rád a figyelmet. Használja ki ezt az érdemeiért járó jutalom megszerzésére, de ne legyen túl ragaszkodó. Mindennapi életében úgy cselekszik, hogy az Önnek megfelelő módon kezelje. Ha anyagi érdekek forognak kockán, ne próbálja meg erőltetni senki kezét.

Havi horoszkóp Nyilas augusztus 2024

Augusztus némi szexuális energiát és szenvedélyt hoz a Nyilasoknak, amit ki kell adniuk magukból. A legjobb, amit tehet, ha külföldön nyaral, ahol kikapcsolódhat, és hagyhatja, hogy vágyai vezessék. Hihetetlen erotikus élmények elé nézhet, mert vágyni fog szexualitásában az új területeinek felfedezésére, amelyek megnyílnak Ön előtt ebben a hónapban. Ezt a szenvedélyes energiát más területeken is felhasználhatja, mert ez is kreatív energia. Esetleg próbáljon kerámia- vagy rajzleckét keresni, és valóra váltsa a fantáziáját.

Szeretet

Az égbolt nagyon érdekes lesz augusztus 15-e előtt. Előtte még lesz lehetőséged szórakozni, de ez inkább az intellektuális elterelésekről szól majd, úgymond, mint az erős érzelmekről. A hónap közepétől tehát a Vénusz támogatásával érzései testet, intenzitást és illatot kapnak. Pozitív, kellemes és szórakoztató pillanatok várnak rád, de vigyázz a félreértésekre és a szavakra, és mindenekelőtt vedd figyelembe az ösztöneidet és az érzéseidet. Jobban fognak vezetni, mint sok gondolat és sok beszéd.

Munka

A Nyilasok a munkahelyükön a megfelelően haladnak dolgaikkal, sőt, adott esetben sikerülhet egy-egy nagyobb munkafolyamatnak a végére érniük, így elégedetten könyvelhetik el, végre minden a helyére került. Mindez persze nem mondható el kollégáikról, akik lemaradozásaikkal átmenetileg hátráltathatják munkáját, ám ez az állapot nem lesz tartós. Ami a szakmai előrejutást és esetleges előremenetelt illeti, ott sajnos most nem lehet nagyobb eredménnyel számolni, viszont ez most így tökéletes, hisz a pluszfelelősség és feladatok helyett az embernek nyáron mégiscsak jobban esik inkább egy-egy plusz szabadnap, vagy kiruccanás, amit pihenéssel tölthet, mintsem az emelt munkaóraszám. A többi meg majd ráér később, ahogy múlik a nyár, s mindenki újra elfoglalja megszokott helyét a munka gépezetében.

Pénzügy

A 2024. augusztusi előrejelzések szerint ebben a hónapban csak a nyereségről fog beszélni. Vállalkozásai jól fognak menni, és lesz elég pénze adósságainak kiegyenlítésére, sőt igényeinek és szükségleteinek kielégítésére is. Győződjön meg arról, hogy törlesztette minden adósságát, hogy kiváló kapcsolatot alakítson ki az emberekkel. A Nyilas 2024-es asztrológiai előrejelzése azt mutatja, hogy az eddigiekhez hasonlóan minden nehézség nélkül fizetheti majd a tandíjat. Ebben a hónapban a csillagok az Ön javára állnak, és ezt értékelnie kell.

Karrier

Nyilas: Elszállt az előző hónapok lelkesedése. Tehát a munkája és a mindennapi élete korlátozónak tűnik. A legrosszabb napokon mereven unatkozol! A meghozott döntések unalmasnak tűnnek számodra. A szakmai környezeted túl igényes. Nyilas, mielőtt éles fordulatot vesz, gondolja át! Ne hagyd magad rossz okok miatt elragadtatni, mivel ezek a kis gondok csak átmenetiek. Tehát, amíg jobbra vár, változtassa meg elképzeléseit munka után. Ami a pénzügyi oldalt illeti, az egyensúly biztosított, de azzal a feltétellel, hogy számláit nagy körültekintéssel vezeti. Ezért kerülje a véletlenszerű megközelítést, és legyen pontos.

Szerencse

Augusztusban a Nyilasok nem lesznek képesek abbahagyni a szabadságon és az utazáson gondolkodását. Élvezni fogja mind az egynapos kirándulásokat, mind a külföldi tartózkodást. Ezúttal azonban meg kell próbálnia kijutni a szálloda komfortzónájából és a strandról, és ismeretlen helyeket kell felfedeznie. Kétségtelen, hogy nem fogja megbánni.Ez a hónap jó alkalom lesz arra, hogy elgondolkodjon az életmódján. Biztosan sokat kell még javítani. Próbáljon meg több zöldséget és gyümölcsöt bevinni étrendjébe, és csökkenteni az édességfogyasztást.

Asztrológus tanácsa

Az augusztust párosan kezdő Nyilasok a hónap előrehaladtával kissé ellaposodónak ítélhetik meg jelen kapcsolatukat, melyből hiányolják a kalandokat és sziporkázó nyáresti beszélgetéseket. Nos, amennyiben ez lenne a probléma, annyi baj legyen, itt az ideje egy kis „lengyel szenet dobni a parázsra”, bevásárolni néhány palack finom bort, s kirángatni elnyűtt kedvesünket egy közeli domboldalba bámulni a csillagokat! Mindez olyan jól sikerülhet, hogy mire legurulnak összeölelkezve a domb aljáig, már újra nem is lesz kétséges, miért is szerettek egykoron egymásba!Ami a pár nélkül élő Nyilasokat illeti, nos, a csillagok az augusztus során mindvégig segíteni fogják a magány leküzdésére irányuló munkálkodásukat. A legfontosabb most, hogy akkor találhatják meg nagyobb eséllyel az igazit, ha nem csaponganak napról-napra, hétről-hétre a lehetséges partnerek között, hanem szilárd döntést hoznak egyvalaki mellett, akivel tényleg el tudnák képzelni hosszútávon, s kitartóan harcolni kezdenek azért, hogy minden úgy süljön el a végére, ahogy szeretnék. Bízni a sikerben, már fél győzelem!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Nyilas október 2024

A Nyilasok számára az október nem éppen egy kellemes hónap, ugyan is amellett, hogy szüntelenül …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük