Havi horoszkóp Nyilas december 2024

A Nyilas számára meglehetősen nehézkesen kezdődhet a december, azonban a hónap előrehaladtával egyre inkább fogyatkozni látszanak a tennivalók és szaporodni a meghitt, szeretteivel, barátaival töltött, kellemes percek. Havi horoszkóp Nyilas december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

céltudatos, energikus és tele van vággyal és erőfeszítéssel. Horoszkóp Nyilas december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a nyilasok Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével!Kísérletező nyilas Ilyen szerető: .Úgy tartja, a szerelem játék, tehát a szexben kalandot keres.Mindent ki akar próbálni. Semmi kivetnivalót nem talál a megszokottól eltérő kapcsolatokban. Számára a minőség épp olyan fontos, mint a mennyiség: büszke arra, hogy sok szeretője volt, s még inkább arra, hogy mindegyiket boldoggá tette az ágyban Horoszkóp Nyilas december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A nagy kék háttér által horganyzott, elfelejti a gravitáció törvényeit és a határok érzékelését. Főleg 22. környékén lesz nehéz megindokolni a kiadásait.

Havi horoszkóp Nyilas december 2024

Decemberben a Nyilasok szuperaktívak és nyugtalanok lesznek. Nem lesz kedve a családi összejövetelekhez, és úgy érzi, hogy el kell utaznia a hegyekbe, és ki kell engednie az energiákat. Ebben a hónapban kerülje el a stresszt, mert hajlamos lesz a fejfájásra és hátfájdalmakra. Próbáljon meg tehát nem törődni semmivel, és élvezze ki minden pillanatát ennek a hónapnak. Esetleg gondolkodjon el azon, hogy a párjával wellnessbe vagy gyógyfürdőbe menjen; a közösen eltöltött pihenőidő igazán elmélyítheti a kapcsolatot.

Szeretet

Sok szenvedély vagy sok harag? Nehéz eleve megmondani, hogy a Mars az Ikrekben hogyan fog a szívedre fordítani. Annyi biztos, hogy nagyon készséges leszel, vágyódsz a szerelemre, az izgalmas hírekre, a szenvedélyes helyzetekre. Mindent megtesz, hogy megtapasztald azokat a helyzeteket, amelyekre vágysz, és valószínűleg nagyon közel kerülsz hozzá. De ügyeljen arra, hogy minden helyzetet reálisan értékeljen: a Neptun mindig kiábrándultságot kelt ellene, különösen, ha a család és a rokonok avatkoznak be. Ez marad a szív gyenge pontja…

Munka

Ami a munkát illeti, legyen az hivatalos, vagy otthoni, december első egy-két hetében igencsak meggyűlhet vele a baja, arról nem is szólva, hogy most, mintha mindenki önnek próbálná lepasszolni teendőit, ilyen, vagy olyan „halaszthatatlan”, vagy „fontos” ügyekre hivatkozva. Álljon ellent és ne engedje, hogy szociális érzékenységét kihasználva, baleknak nézzék egyesek. Aki nem tartja be önnel szemben a játékszabályokat és túlzásba viszi a „segítség kérést”, mondjon neki nyugodtan nemet, még akkor is, ha ettől átmenetileg csökkeni is látszik népszerűsége, hisz valahol megálljt kell parancsolnia a dolgoknak, ha ön is szeretné kiélvezni valamelyest az ünnepi készülődés varázsát! Annál is inkább, mivel családjának és barátainak nagyon is fontos most a társasága, hiszen rendkívül szeretik önt, humorát, társaságát, személyiségét. Ne feledje, a szeretet az, amiből sohasem lehet eleget adni és kapni! Legyen bőkezű mindenben.

Pénzügy

Ne függjön egyetlen jövedelemtől az élete fenntartásához. A 2024. decemberi asztrológia arra biztat, hogy fektesse be pénzét egy olyan projektbe, amely újabb bevételi forrást biztosít. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja, hogy szabályozza kiadásait úgy, hogy kerülje olyan dolgok megvásárlását, amelyekre nincs szüksége. Fegyelmezd magad, és kezdd el költeni azt, ami a megtakarítás után megmarad.

Karrier

Nyilas: Még mindig bonyolult ez a hónap, de nyugodj meg, nem fog tartani. Egy kis türelemmel és kitartással visszatérhet az utazósebességhez. Tehát ne gondolja, hogy máshol kell keresnie, ha kollégái, főnöke vagy ügyfelei nem túl együttműködőek. Várd meg, amíg elmúlik a vihar. 21-től a szél az Ön javára fordul. A nehézségek eltűnnek. A létesítmények visszatértek a szakmai életébe. Ami a pénzügyi oldalt illeti, ezt a szektort előrelátó bolygók védik. Ennek eredményeként védve lesz az előre nem látható kiadásoktól. Nyugodtan nézhet a jövő elé.

Szerencse

Bár szívesen segít az előkészületekben, a családtalálkozók egyszerűen nem lesznek ínyére. A Mars hatása alatt gyorsan fel tud idegeskedni a rokonai ugratása miatt. Ezenkívül nagy nyomást fog érezni az idősebb családtagok elvárásainak való megfelelés érdekében. Közülük sokan szeretnék máskor is látni Önt, bár úgy érzi, hogy nem ez az az út, amelyen járnia kellene.Ha egy fürdőben vagy vidéken tartózkodik, ahol teljesen megszökhet a civilizáció elől, ez segíthet a Nyilasoknak abban, hogy ellenálljanak ennek a nehéz időszaknak.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párban élő Nyilas kapcsolata nem igazán fog a december folyamán arról szólni, amiről kéne, ám ez nem azért feltételezhető, mert nem szeretnék már egymást párjával, vagy bármilyen komoly gond is lenne önökkel, hanem csupán azért, mert a sok munka, tennivaló és „kötelező kör” teljesen elveheti önöktől az időt, vagy agyoncsaphatja a hangulatot, hogy e hónapban valahogy mindenki megtalálhatja önöket. Ne zsörtölődjenek ezen, s végkép ne egymást hibáztassák az elmaradt romantikáért és pásztorórákért, inkább igyekezzenek egy kis átszervezéssel olyan alkalmakat biztosítani, amikor egyszerűen (ha más nem a fizikai akadályok miatt) nem jöhet közbe semmi!A pillanatnyilag szingli életmódot folytató Nyilas ünnepi időszaka igen jól kezdődik, ugyanis kifejezetten élvezheti a helyzetet, hogy a munkájában, teendőiben való teljesítésben senki sem tartja fel, senki sem zavarja. Ennek ellenére, ahogy egyre inkább közeleg a december vége, mindinkább érezheti, hogy jó lenne végre valakivel összebújni, szeretni egymást, szerelmeskedni. Nos, ha így érezné is, ne keseredjen el, kedves Nyilas, hisz miden jó, ha jó a vége, s ennek az évnek bizony fantasztikus vége lehet!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Nyilas április 2024

Az április igencsak izgalmasan alakulhat a Nyilas számára, ugyanis, most szinte minden csakis azon múlhat, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük