Havi horoszkóp Oroszlán április 2024

Nyitott, optimista és pozitív! E szavakkal lehet talán a legjobban jellemezni a dolgokhoz való hozzáállását áprilisban, ami természetesen, hamar meg is mutatkozik az elért eredményeiben is. Magánéletében az újjászületés korszakát élheti, amikor is, vagy sikerül megújítania jelenlegi kapcsolatát, vagy éppen, ha jelenleg szingli, sikerülhet végleg fátylat borítania a múltra, s elindulnia egy talán minden eddiginél izgalmasabb kaland irányába! Havi horoszkóp Oroszlán április 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán április 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán április 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Pénzügyi támogatást keres, vagy üzleti partnerségről tárgyal a megállapodás megkötéséhez. A megbeszélések vezetésében megkérdőjelezhetetlen tekintélyre számíthat. Ön pénzügyi segítséget, megállapodásokat és kötelezettségvállalásokat keres, amelyeket be kell tartani, és jó irányba tereli a tárgyalásokat. Kedvező helyzetre számíthat pénzügyei pozitív alakulása érdekében. Ha hitelre, örökségre vagy a befektetés megtérülésére várt, készüljön fel a kassza feltöltésére.

Havi horoszkóp Oroszlán április 2024

Április szexuális energiát és féktelen étvágyat ébreszt az Oroszlánban. Minden olyan téma, amely tabu volt számára, most megnyílik, és elkezdi felfedezni a szexualitás új területeit. Tervezzen meg egy egész hétvégét párjával, csak maguknak, hogy a nyugalmuk megzavarása nélkül élvezhessék a meghitt pillanatokat. A szex iránti vágya azonban olyan erős lesz, hogy megbabonázza a teljes szabadság gondolata, aminek az irányítása később kicsúszik a kezéből, és visszaüthet. Ne tévessze meg a mámor pillanata, így nem veszíti el azt, ami igazán számít.

Szeretet

Április nem lesz túl könnyű hónap. Jobb, ha azonnal tudod, anélkül, hogy becukroznád a tablettát, és arra számítasz, hogy a következő úton mindenesetre hullámvasútként fogsz felmenni a nagy asztrális szívesség csúcsa felé. Egy kis előzetes ajándék a sztároktól, hogy segítsen türelemmel és előrelátóan szembenézni ezzel a bonyolult fázissal. Gondold, hogy szülsz: küszöbök, fájdalom és erőfeszítés, de hamarosan tanúja leszel valami új, szenvedélyes és gyönyörű születésének! Ami természetesen rólad és a szerelemről fog szólni.

Munka

Az Oroszlán igazi, vezető személyiség, aki tudja, hogy miden nagy teljesítmény alapja a jól szervezett csapatmunka, aminek az állandósításában kulcsszerepe van az emberi kapcsolatoknak. Eme hitvallása most különösen kamatozó lehet, amit csak tovább fokozhat, ha sikerül megtartania pozitív hozzáállását a munkához, karrierjéhez, adódjék bármi probléma is a hónap során, melyek gyors és hatékony megoldásához most meg is adnak minden segítséget a csillagok. Az egyetlen, amire érdemes kiemelt figyelmet fordítani, nehogy keresztezze terveit, az saját maximalizmusa, ami most akár a teljes kimerülésig hathatja, s, ha ez megtörténik, hamar véget érhet a diadalmenet. Ne engedjen a kísértésnek, kedves Oroszlán, s csak annyi munkát vállaljon be mindig, amennyit még biztosan és száz százalékosan el tud majd látni, a többit pedig, felhasználva ragyogó diplomáciai érzékét, udvariasan utasítsa el, hisz az eredményesség azon is nagyban múlik, hogy az ember felismeri, mi az a mennyiség, ami mellett még biztosan csatát nyerhet, s hol vannak a határai birodalmának. Ha sikerül ehhez végig tartania magát, valósággal szárnyalhat az április folyamán! A jó eredményeknek, természetesen, a jó egészség is előfeltétele, így igyekezzen minél gyakrabban időt szentelni teste karbantartásának, beleértve a rendszeres testmozgást, és néha egy kis önkényeztetést is, hogy olajozott maradjon a gépezet!

Pénzügy

Legyen óvatos a pénzügyeivel. A 2024-es havi előrejelzések arra szólítják fel Önt, hogy több pénzét költse alapvető szükségletekre. A leginkább azokra a dolgokra koncentrálj, amelyekre szükséged van a túléléshez, nem pedig azokra, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy jól érezd magad.

Karrier

Oroszlán: Rád mosolyog a szerencse, és a semmiből jönnek a lehetőségek. Leo, az ég teljesíti kívánságodat! Tehát most nem arra kell koncentrálni, hogy mi a baj! Ehelyett tekintse meg az összes elérhető előnyt. Ami azokat az embereket illeti, akik idegesítenek téged az ötleteikkel, próbáld megérteni őket. Ha így tesz, rá fog jönni, hogy nem tévednek, és a nézőpontjuk izgalmas, és érdemes megvizsgálni. Pénzügyi oldalon ez a szektor jól áll. De lehetséges, hogy az elvárásaid nem teljesülnek. Tehát, mielőtt azt gondolná, hogy beszélgetőpartnere fukar, figyelmesen olvassa el az apró betűs részt.

Szerencse

Április a függetlenség és a változás hónapja lesz az Oroszlánok számára. Legyen szó magatartásának, életmódjának, munkahelyének vagy arculatának változásáról, ezt teljes mértékben élvezheti. Ez azonban negatívumokat is hoz. Szeretne megszabadulni jelenlegi kötelezettségeitől és élvezni a szabadságát. Később megbánhatja az ilyen változásokat.Ha vonzza az alternatív tudomány, ez a hónap remek alkalom, hogy belemerüljön, mivel a horoszkóp azt mutatja, hogy kivételes tehetségek fogják megvilágosítani, ami nem sokáig tarthat.

Asztrológus tanácsa

A tartós párkapcsolatban élő Oroszlán, mintegy megérezve a tavasz valódi üzenetét, valósággal újjá születhet a szerelem terén, olyannyira, hogy még párjának is néha sikerülhet nagy meglepetést okoznia, ez pedig a legjobb kapcsolatélénkítő, ami csak létezik kerek e világon! Arra azért ügyeljen, kedves Oroszlán, hogy a szerelem hevében, nehogy túlzásokba essen, mert néha a szenvedélyből is megárt a sok. Törekedjen a kedvesével való, teljes, tökéletes harmóniára, akkor rendkívül élvezetes hónapra számíthat!A jelenleg szingli Oroszlán, rendkívüli vehemenciával vetheti bele magát a párkeresésbe. Szíve megszabadulhat minden súlytól, amennyiben képes végleg búcsút inteni a múltnak, s rágódás helyett, kifeszíteni a vitorlát az új, az ismeretlen felé, s eközben, ne feledje a régi bölcsességet: ha valami nem sikerül, nem biztos, hogy ez azért van, mert rosszul kereste, amit akart, hanem azért, mert rossz helyen tette mindezt! Váltson vágányt, kedves oroszlán, s akkor már akár a hónap közepén nagy eséllyel meglelheti az igazit!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán szeptember 2024

Az Oroszlán szeptembere kissé zsúfoltan alakul, ami jórészt a nyári hónapok során fokozatosan el-elmaradozott, s …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük