Havi horoszkóp Oroszlán augusztus 2024

Az Oroszlánok augusztusa meglehetősen jól alakul, mind munkájuk során, mind pedig a szerelem terén kedvezőek lesznek a körülmények, bár mindkét területen van esély némi súrlódásra, hiszen nem mindenki éli meg ugyanezt az időszakot ilyen jól, s ezért könnyen célkeresztbe kerülhet az, akiből sugárzik, nála minden a lehető legnagyobb rendben van. Havi horoszkóp Oroszlán augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha nagy lehetőségeid vannak a lehetséges határok feszegetésére, ügyelj arra, hogy ne élj vissza befolyásoddal, és ne követeld meg másoktól, hogy teljesítsék követeléseidet. Szakítani akarsz a múlttal, és fizetni kell a különbségért. Próbálj reális maradni kéréseidben, hogy ne keltsd fel azok bizalmatlanságát, akik kapzsinak találnak téged.

Havi horoszkóp Oroszlán augusztus 2024

Az augusztus sikeres hónap lesz Oroszlán számára. Nemcsak a munkában fog jól boldogulni, hanem a magánéletében is. Pozitív energiával fog ragyogni, ezért pozitívan befolyásolja a környezetet, és nagyon érdekes meghívókra számíthat VIP társasági eseményekre. Bárhová lép be, szívesen látott vendég lesz, akivel mindenki szívesen beszélget majd. Csak ne hagyja, hogy a hírnév a fejébe szálljon. Természetesen a párja is büszke lesz Önre, de próbálja megmutatni neki, hogy jobban törődik vele, mint a népszerűséggel.

Szeretet

Nem vagytok langyos jellemű emberek. Általánosságban elmondható, hogy hajlamos vagy merész színekben megélni a szerelmet, teljes szíved, tested, elméd és néha még a lelked is odaadva. Tehát egy ilyen nagy érzelmi befektetéssel szemben könnyen elképzelhető, hogy amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy kellene, az ellenkező reakció is ugyanolyan heves lehet. Augusztusban soha semmi sem lesz meleg. Nem szeret, szeret, vágyak, kérések és megjelenések, minden maximális intenzitással lesz színezve.

Munka

A munkahelyén az Oroszlán figyelemre méltó haladásról tehet újfent tanúbizonyságot, amit kollégái is érzékelni fognak, s bizony néhányan közülük könnyen irigykedve szemlélhetik sikereit, sőt, egyes munkatársai egyenesen riválist láthatnak benne, akinek igyekeznek majd minél hamarabb letörni a szarvait. Álljon ellent az efféle támadásoknak és fojtsa el őket, de semmiképp sem aroganciával, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mert lehet, hogy még később jól jöhet e kollégák támogatása egy-egy fontos kérdésben, meg amúgy is bölcsebb az embernek minél közelebb tartania magához az ellenségeit, s inkább okosan a saját hasznára fordítania erejüket, mintsem állandó harccal szembemenni velük értékes energiákat pazarolva rájuk. Ha pedig mindenképpen elkerülhetetlen az összetűzés, igyekezzen abból minél kevesebb sérülést okozva kikerülni, hogy a végén senki se vádolhassa azzal, hogy ön az összeférhetetlen, kezelhetetlen a csapatban.

Pénzügy

Ebben a hónapban a pénzügyek stresszesek lesznek. Nehéz pénzhez jutni, mert a gazdaság nem áll olyan jól a járvány miatt. Koncentrálj a pénzszerzésre, mielőtt olyan adósságba kerülsz, amiből nem tudod kihozni magad. Kérje pénzügyi tanácsadó útmutatását, hogyan fektessen be értelmes vállalkozásokba. Ne siessen a pénzügyi szabadság és stabilitás elérése érdekében. Tegyél egy lépést egyszerre, és végül eljutsz oda.

Karrier

Oroszlán: Ennek a szektornak a fejlődése aggaszt, mert úgy érzi, hogy valaki akadályozza. Hirtelen rossz hangulatba hoz. Leo, ne lásd mindenhol a gonoszt! Bár akadályok állnak előtted, nem az a céljuk, hogy nyomorúságossá tegyenek, hanem arra, hogy önmagadat felülmúlják! Tehát ne kiabálj, és vállald a kihívásokat, amelyeket küldünk neked. Ami a pénzügyi oldalt illeti, mielőtt csődöt mondana, ellenőrizze számlái állapotát. Ha így tesz, azt fogja tapasztalni, hogy többnyire mentes a hiánytól.

Szerencse

Augusztus az Oroszlánoknak az év legjobb időszaka lesz, köszönhetően domináns bolygójuknak – a Napnak. Nagyszerű lesz a munkában, és kollégái felnéznek Önre. Figyeljen az ösztöneire, amikor nehéz döntést hoz, és a szerencse bejön. Ambiciózusabb lesz, amit a felettesei is észrevesznek. Vigyázzon olyan kapcsolatokkal a kollégáival, amelyek valószínűleg kissé rosszabbodnak.Az üzleti életben nagyon jól fog teljesíteni, legyen szó eladásról, bérletről vagy más pénzügyi tranzakciókról. A kiváló ajánlatok gyakorlatilag önmaguktól érkeznek, és kár lenne nem élni velük.

Asztrológus tanácsa

A páros Oroszlánokat könnyen kritika érheti párjuk részéről, hogy túlságosan is önmagukra koncentrálnak, s így elhanyagolják szerelmüket. Érdemes azonban ezt a helyzetet körültekintően kezelni, s akár úgy érzi, jogos az észrevétel, akár nem, mindenképpen úgyis itt az ideje egy kicsit több energiát áldoznia kapcsolatukra, elmenni együtt vacsorázni, moziba, színházba, vízi csúszdázni egyet, egyszóval, valami olyasmit csinálniuk közösen, amit általában nem szoktak. Most aranyat érhet, ráadásul sokkal kellemesebb, mint veszekedni!Ami a páratlan Oroszlánokat illeti, e nyárvégi hónap során a csillagok állása igazán kedvez a párkeresésnek, a már alakulóban lévő kapcsolat elmélyítésének, komolyodásának. Mindez annak köszönhető, hogy eme jegy szülötteinek kisugárzása ilyenkor megnő, energiájuk megsokszorozódik, s eme lendületesség vonzódást ébreszt a körülöttük lévőkben. Érdemes tehát ismerkedni és randizni járni, mert nagy esély van rá, hogy most végre össze is jön az, amit szeretnének.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán május 2024

A májusi hónapot az életöröm és a baráti összejövetelek fogják meghatározni, kedves Oroszlán. Kedvesével akadhatnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük