Havi horoszkóp Oroszlán december 2024

A királyi jegy szülötteinek a december, ez az alapvetően zord és hideg hónap, rengeteg melegséget és szeretetet hozhat, csak győzzék viszonozni. Amellett, hogy most munkájában is sikerekre és elismerésekre számíthat az éves teljesítményét illetően, ne feledjen arra fókuszálni, ami a legfontosabb az életben! Havi horoszkóp Oroszlán december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha növelni szeretné bevételét, habozás nélkül hajoljon az együttműködésre (10. és 18. között). 20-tól óvatosnak kell lenniük azoknak, akik bármit meg mernének tagadni. Menj nyugodtan 22-én.

Havi horoszkóp Oroszlán december 2024

Decemberben az Oroszlán teljes mértékben élvezni fogja a karácsonyi hangulatot. Minden munkáját maga mögött tudhatja, hiszen nincs más hátra mint a pihenés, és a karácsonyi bevásárlásra és az ünnepi készülődésre koncentrálhat. Hosszú idő után fogja látni a családját, ezért figyelj rájuk és hallgassa meg őket, hálásak lesznek érte. Ebben az időszakban a fantáziája nem hagyja nyugodni, és valahogyan meg kell valósítania az elképzeléseit. Jól kijön a gyerekekkel, ezért ajánlja fel, hogy vigyáz családtagok vagy barátok gyermekeire, ha még nincs sajátja.

Szeretet

Derűs hangulat, sok energia, kiváló elérhetőség. Elég lenne megemlíteni ezeket az egyszerű, a decemberi égbolttal felerősített tulajdonságokat, hogy megértsük, miként lehet ez egy jó időszak: kezdő fázis például valami fontos építkezéshez. Vagy egy olyan kapcsolat leszállóhelye, amely mára kimerítette érzelmi töltetét, és amely természetesen, problémamentesen ér véget. Vagy azt az örömöt, ami azoktól származik, akik évek óta együtt élnek párjukkal, és rájönnek, mi az, ami igazán alapvető, mi ad életkedvet.

Munka

Az Oroszlán mindig is kiemelkedett a munkahelyén teherbírásával, szervezőképességével és rendkívüli diplomáciai tehetségével, melyek által méltán fontos és éppen ezért elismert tagja csapatának. Ha most számos, akár váratlan irányból is érkeznének díjak, vagy felkérések, esetleg még prémiumok is, mégis igyekezzen a hónap során nem ezekre, hanem inkább a közelgő ünnepekre, s a szeretteivel együtt töltött időre koncentrálni, melyek most nagyon fontosak családjának és persze legbelül önnek is egyaránt. Fejlessze ama képességét, hogy kicsit levetve túlságosan is diplomatikus énjét, nyíltabban jutassa kifejezésre érzelmeit, gondolatait. Mondja gyakrabban, hogy szeretlek! Ennek a szónak hihetetlen gyógyító, békítő és varázsereje van!

Pénzügy

Tudod a nettó vagyonodat? A 2024-es decemberi horoszkóp arra biztat, hogy vegye figyelembe a vagyona és az adósságai közötti különbséget. Ez a legjobb módja annak, hogy megismerje pénzügyi helyzetét. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt kívánja, hogy dolgozzon a nettó vagyon növelésén.

Karrier

Oroszlán: Ha ebben a hónapban kételkedsz, biztos lehetsz benne, hogy nem fog sokáig tartani. Tarts ki december 21-ig. Ha biztató jelekre van szüksége, figyelje, mi történik körülötted. Olvass a sorok között, és értelmezd a neked küldött jeleket. Ha így tesz, megérti, hogy a neked tett ígéreteket be fogják tartani. Legyen tehát kitartása, nem fogja megbánni. Pénzügyi oldalon a szerencse az Ön oldalán áll, hogy előnyös pénzügyi műveletet hajtson végre. Ha tehát komolyan gyógyulni szeretne, élhet a neked tett ajánlattal.

Szerencse

Decemberben a Szaturnusz pozíciója a Vízöntőben sokat segít az Oroszlánoknak, és cselekedeteiket családjuk igényeire alapozzák. Ön nagyon konzervatív lesz az ünnepek alatt, és megpróbál megőrizni minden hagyományt. Ez segít abban, hogy nyugodt maradjon, és jótékony hatással lesz különösen gyermekeire és párjára, akik rendkívül hálásak lesznek érte.A hónap első felében kerülje a fizikai megterhelést és a hosszan tartó kinttartózkodást, mivel hajlamos lesz tüdőbetegségekre. Még a közönséges influenza is elronthat és tönkretehet egy karácsonyt.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párban élő Oroszlán egyrészről önmaga, másrészről kedvese irányából, meglehetős figyelemmegoszlást tapasztalhat a kapcsolatuk, a család egyéb tagjai és munka között, ami nem igazán kedvez a nyugodt és meghitt, szerelmes éjszakáknak. Talán, kivételesen, nem is érdemes most annyira a testiséget erőltetni. Néha-néha egyszerűen csak öleljék át egymást és bújjanak össze kicsit, ha éppen arra van idejük. A vágyaik kiélésére még önök előtt az egész jövő év, amely hamarabb eljön, mint hinnék!Ami a jelenleg szingli nagyragadozók szívügyeit illeti, merőben más lehet náluk a helyzet, mint páros csillagtársaiknál, ugyanis a decemberi nagy izgatottságukból fakadóan, valósággal pezseghet a vérük, s alig bírják türtőztetni magukat, hogy nagykanállal falják az életet. Nos, ha ez a helyzet, ne is tegyék, s flörtöljenek, akár bonyolódjanak kapcsolatba is szemérmetlenül, persze, azért figyelve, hogy ezzel ne okozzanak fájdalmat senkinek. A tiltott gyümölcs most tényleg legyen TILTOTT, különben egy életre megbánhatják a decemberben történteket!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán május 2024

A májusi hónapot az életöröm és a baráti összejövetelek fogják meghatározni, kedves Oroszlán. Kedvesével akadhatnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük