Havi horoszkóp Oroszlán február 2024

Februárban az Oroszlán baja kissé meggyűlhet munkájával, ugyanis most olyan részfeladatok teljesítésére is kényszerülhet, melyeket nem szívesen végez el. Szerelmi téren is a nyugtalanság lesz a jellemző a hónap során, ami ugyan nem gyengíti majd meg jelentősen kapcsolatát az esetek többségében, ugyanakkor igencsak sok kellemetlenséghez vezethet, ha kezeletlen marad a probléma. Havi horoszkóp Oroszlán február 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán február 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán február 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Legyen szó több pénzt keresni megfelelő befektetésekkel, járadékot, bónuszt, hagyatékból, örökségből hasznot húzni, inkább a bőséggel, mint a nélkülözéssel kacérkodik. Minden tőled telhetőt megtesz azért, hogy jutalmat kapj, hogy karrierfejlesztést kapj. Azt is megteszed, hogy meghatározz egy új életorientációt, amely az idő múlásával egyre lényegesebbé válik. Ideálod a bevétel növelése, akár vagyonszerzés.

Havi horoszkóp Oroszlán február 2024

Februárban Oroszlán nagyon kreatív, de ugyanakkor introvertáltabb lesz. Remek ötletek kavarognak majd a fejében, amelyeket meg akarsz majd valósítani. Azonban számolnia kell azzal, hogy valamit fel kell áldoznia. Ezért ebben a hónapban jobb, ha racionálisan gondolkodik, és alaposan mérlegeli az összes előnyt és hátrányt, mielőtt belevágna valamibe. Ebben az időszakban elsősorban önmagára fog koncentrálni, és nehéz lesz szocializálódia. Ne erőltesse és tartson egy kis szünetet a társasági életében. A lényeg, hogy jól érezze magát.

Szeretet

Megkülönböztető jegyek: nagy vágy a stabilitás és a realizmus után, amihez a romantika iránti homályos, szinte homályos vágy társul. A szerelem hónapja a legmaterialistábbak és leglázadóbbak képzeletét is megütheti (szent napokon), de lágyan és szinte észrevehetetlenül. Az égbolt meglehetősen semleges, ha érzelmekről van szó, csak a hírhedt Szaturnusz, aki még mindig a közeli kapcsolatok szoláris házából keres (az Oroszlán számára asztrológiai jelként), ami azt jelzi, hogy az érzésekkel való bánásmódját alaposan meg kell változtatni.

Munka

Ha valaki, hát az Oroszlán az a jegy, akiről nem lehet azt mondani, hogy ne szeretné a munkáját, de legalábbis, hogy nem szeretne dolgozni, hiszen e királyi jegy képviselői, maximalizmusukból fakadóan, szinte mindig erejükön felül teljesítenek. Ennek ellenére, e hónap folyamán mégis meggyűlhet a bajuk a munkájukkal, aminek alapvetően két oka lehet. Az egyik, hogy most olyan feladatok elvégzését is magukra kellhet vállalniuk, melyeket nem igazán szeretnek csinálni, s ettől, érthető módon, kissé motiválatlanná válhatnak. A másik ok az lehet, hogy most nem csak, hogy feladataikat nem végzik nagy lelkesedéssel, hanem még ráadásul eredményességük is csökkenhet, ha pedig valaki, kisebb eredmény eléréséhez többet kell, hogy dolgozzon, az nem igazán lesz motivált abban, hogy nap, mint nap, újra felvegye a kesztyűt a munka terén. Ne csüggedjen, kedves Oroszlán, ugyanis van valami jó is a mostani helyzetében, mégpedig, hogy, ha ez nem is látszik, de most sok minden olyan alapmunkával végezhet, amire később annál több mindent, sőt, akár egy egész karriert is alapozhat a jövőben! Tartson ki és meg lesz az eredménye!

Pénzügy

Soha ne riadjon vissza attól, hogy jobb fizetésért alkudjon a munkahelyén. 2024. februári asztrológia arra ösztönöz, hogy kérdezd azt, amit jogosan megérdemelsz. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja elérni, hogy munka után vagy hétvégén keress egy oldalsó nyüzsgést. Lehet olyan oldalsó nyüzsgés, amihez nincs szükség állandó fizikai jelenlétedre. Kezdje kicsiben, és meglátja, hogyan fog menni. Jó, ha több bevételi forrásunk van.

Karrier

Leo: Olimpiai formában vagy! Készen áll a harcra, minden hengerre tüzel. Érvei elbizonytalanítják versenytársait. A fejlődésed és a sikered mindig garantált! Sajnos vannak, akik nem feltétlenül osztják meg az elképzeléseiteket és a dolgok végzésének módját, ami néha sütemény. De ha csalódásokba ütközik, ne gondolja, hogy a varázslat tartós lesz. Tegyen egy lépést, és ne helyezze az embereket a helyzet elé. Légy diplomatikusabb, és minden rendben lesz. Pénzügyi oldalon minden rendben van. Óvakodj azonban a Teliholdtól, mert azt hiszed, gazdagabb vagy, mint valójában.

Szerencse

Ha az elmúlt hónap nem úgy telt, mint az Oroszlánok várták, hajlamosak lennének kockáztatni. Eddig a kockázat gyakran megtérült, de ne feledje, hogy katasztrofális következményekkel járhat az Ön számára, ezért fontolja meg, hogy érdemes-e vállalni.Nem fogja magát februárban jól érezni. A másoktól való elkülönülés segíthet. Bár nehéz lesz az Ön számára, próbáljon minél több időt egyedül tölteni, és rendezze gondolatait, mielőtt más életet kezdene.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Oroszlán számára a február nagy tanulsága lehet, hogy, bár szép dolog az őszinteség, de meglehet, hogy nem minden formában és esetben, ugyanis a hónap során kirobbanó vitáknak éppen az őszinteség túlzó formája lehet a kirobbantója. Bár valóban fontos dolog a nyíltság egy szerelmi kapcsolatban, s tény, hogy ön különösen őszinte és egyenes típus, ugyanakkor azért érdemes belátnia, hogy sokszor bizony nem igazán találja meg a megfelelő formát az ilyen irányú közléseire, ami sok konfliktus forrása lehet. Az út jó, most már csak igyekezzen elsajátítani a helyes tempót, hisz, mint minden, ez is tanulható, kedves Oroszlán!A jelenleg pár nélkül élő Oroszlán februárban kissé kedvetlen, már-már zárkózott lehet, holott a felszín alatt nagy energiák dolgozhatnak benne. E hónap során talán azzal növelheti a leginkább annak az esélyét, hogy meglelje párját, ha, esetleg megismerkedik valakivel, vagy már alakulóban van valami, akkor a beszélgetések folyamán kicsit megtanul hallgatni is, s nem igyekszik meggyőzni partnerét arról, ha csakis az a helyes, amit ön mond. Tegye félre időnkénti makacsságát, kedves Oroszlán, s engedje, hogy megismertessék esetleg más nézőpontokkal is, akkor minden bizonnyal kevésbé lesz nehezen emészthető az ön iránt érdeklődők számára, s hamarabb önre találhat a szerelem, valaki olyas valaki személyében, akivel alapvetően tényleg nagyon különböznek, ám mégis, ez lehet a szép és izgató az egészben! Járjon szerencsével!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán szeptember 2024

Az Oroszlán szeptembere kissé zsúfoltan alakul, ami jórészt a nyári hónapok során fokozatosan el-elmaradozott, s …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük