Havi horoszkóp Oroszlán január 2024

Januárban kulcsszerepet játszhat az Oroszlán életében, hogy mindinkább képes-e a legapróbb részletekre is odafigyelni, amellett, hogy közben lássa is egyben a nagy egészet. Magánéletében érzékenyebb lehet, mint általában, s ez, vagy a dolgok mélyebb megértéséhez, de akár paranoiához is vezethet, így érdemes rendkívül körültekintően bánnia érzéseivel. Havi horoszkóp Oroszlán január 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán január 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán január 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A január nagyon kedvező a pénzügyeid egészséges kezeléséhez. Az ég a mindennapi életedre, a szükségleteidre és az eszközeidre összpontosít. A Szaturnusz kissé lelassít kezdeményezéseidben. Ennek ellenére lehetősége lesz befektetési javaslatokat vagy vonzó hosszú távú befektetéseket tanulmányozni. A kulcs az, hogy légy türelmes, és ne engedj az impulzív vásárlásoknak, különösen, ha azok fényűzőek, tekintélyesek, ezért drágák. Nem jó ez a hónap költekezésre, de megtakarításra kiváló!

Havi horoszkóp Oroszlán január 2024

A január sok munkasikert hoz az Oroszlán számára. A felettesei észre fogják venni nagy munkavállalását, és felajánlhatnak egy külföldi üzleti utat. Érvelési képessége professzionális tárgyalóvá teszi, amit a munkahelyén és a mindennapi élethelyzetekben is kamatoztatni fog. Nem fogja megállítani semmi, és nagyon éber lesz. Ezért, ha eddig elkerült bizonyos problémákat, akkor most itt az ideje, hogy megoldja azokat. De ha a barátaival való kapcsolatról van szó, jobb, ha mindent előre átgondol, hogy ne bánjon meg semmit.

Szeretet

Szenvedélyes, érzéki, szenzációkra éhes és vágyik a szerelem megtapasztalására teljes lábbal a gázpedálon! Ebben a hónapban szemtanúja lehet a főszereplődnek: akár tetszik, akár nem, nehéz lesz ellopni a műsort, és háttérbe szorítani. Valójában meglesz benned ez a hiszti tehetség, a karizma és a mágnesesség között, ami még az elvárásaidon és vágyaidon felül is kívánatossá tehet. De nem bánjátok, ebben sokan biztosak vagytok. De légy előrelátó, és ne felejtsd el a múltat…

Munka

A hónap (és egyben az újév) első napjai, amellett, hogy viszonylagos nyugalomban telhetnek, semmiképpen sem alkalmasak nagyobb, konstruktívabb beszélgetések lefolytatására, így az év eleji lendület heve ellenére, halassza inkább január közepe, vége tájára az ilyesmit, legyen szó szakmáról, vagy szerelemről egyaránt. A másik kiemelkedő momentum, hogy most ténylegesen igaz lehet a mondás: „Az ördög a részletekben rejlik!”. Ennek megfelelően, bármilyen nagyszabású projektbe is kezdjen a január folyamán, mindenképpen ügyeljen minden apró részlet helyességére, ugyanis ami most hátráltathatja, esetleg megállíthatja terveit, az csakis egy aprócska porszem lehet a gépezetben, érdemes tehát azok felé kiemelt figyelmet fordítania. Energetikai szempontból a hónap elejétől a vége felé közeledve, fokozatosan merülhetnek energiakészletei, így egyre inkább szánjon időt egy kis pihenésre, regenerálódásra, hogy elkerülje a teljes kimerültség állapotát. Egészségét tekintve igyekezzen minél több C-, és D-vitamint juttatni szervezetébe, ám ennek ellenére is adódhat egy hirtelen jött egészségügyi probléma, ami szintén okozhat kellemetlen napokat e hónap során, de ne csüggedjen, ez hosszútávon csakis erősítheti szervezetét, épp ezért szükségszerű is alkalmanként az ilyesmi. Összességében, ha a nehézségek ellenére is megőrzi pozitív és energikus életszemléletét, akkor sokat tanulhat és így fejlődhet is a január során történtekből.

Pénzügy

Oroszlán 2024. januári horoszkópja új belépést jósol az üzletben. Legyen óvatos, ha megérti, hogy új tulajdonosként a dolgok nem fognak gyorsan a helyükre kerülni. Nem kezd el szinte azonnal pénzt keresni, miután létrehozta vállalkozását. Meg kell értenie a vállalkozás teljes költségét. A 2024-es állatöv-jóslatok azt mutatják, hogy a vállalkozásának hosszabb ideig tarthat stabilizálódása, és többe kerülhet, mint amire számítana.

Karrier

Oroszlán: Ennek a szektornak a folytonosságát a Jupiter és a Mars biztosítja és energiával tölti fel. Mindenben sikerül, amit csinálsz. Kiválóak az ötleteid. Jaj, mindezt a Vízöntőben lévő Szaturnusz kockáztathatja, aki túl sokat tesz rosszkor. Oroszlán, ha azt szeretnéd, hogy ez a hónap sikeres legyen, ne gyakorolj nyomást másokra. Adj nekik időt, hogy válaszoljanak neked. Pénzügyi szempontból ez a hónap jól néz ki, de azzal a feltétellel, hogy nem hallgatsz ezekre a régi démonokra, akik arra késztetnek, hogy a lehetőségeidet meghaladóan élj.

Szerencse

Januárban minden szempontból újjászületettnek érzi magát. A tavalyi sztereotípiából való kilépés jó módja lehet egy külföldi út. A Jupiter végig vezeti Önt, és nem lesz olyan probléma, amelyet ne tudna megoldani. Közúton és otthon azonban korlátozza uralkodó és robbanékony viselkedését. A többieket elbátortalaníthatják az állandó viták.A hónap végén kerülje a műtéteket, mivel a telihold hatása lesz. Vigyázzon a szívrendszerére, ezért kerülje a dohányzást vagy a magas koleszterinszintű ételek fogyasztását.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Oroszlán magánélete igencsak kettősen alakulhat. Ez annak köszönhető, hogy most a szokásosnál is nagyobb érzékenységet mutathat, ami egyrészről jó is lehet, ha nem reagálja túl a dolgokat, mert segíthet jobban megértenie, s így elmélyítenie szerelmi kapcsolatát, másrészről viszont akár ronthat is a dolgokon, ha túl hevesen kezeli a helyzetet, ez által olyan gondolatokat is társítva az eseményekhez, melyek nincsenek is ott. Ódzkodjon az efféle paranoid gondotoktól, kedves Oroszlán, különben démonai miatt, a mélyítés helyett, komolyan veszélybe sodorhatja, alapvetően jól működő kapcsolatát.Az aktuálisan szingli életmódot folytató Oroszlán kissé korlátozottnak érezheti lehetőségeit, legalábbis a párválasztást illetően. Mint domináns jegynek, rendkívül magas igényeinek amúgy sem könnyű megfelelni, ám most, mintha egyenesen, pont az ellentettjével találkozna mindenütt annak, amilyen párt mindig is képzelt magának. Ennek tükrében, hacsak nem kalandra vágyik, csakis akkor menjen bele bárminemű kapcsolat elmélyítésébe, ha százszázalékosan biztos abban, hogy most éppen erre van szüksége, különben kár vele fáradni… Ami elsőre nem tökéletes, nem is lesz az soha. Szélsőségesnek tűnő kijelentés, de attól még a jelenlegi helyzetre igaz lehet!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán április 2024

Nyitott, optimista és pozitív! E szavakkal lehet talán a legjobban jellemezni a dolgokhoz való hozzáállását …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük