Havi horoszkóp Oroszlán július 2024

Az Oroszlánok számára a július eseménydúsan telik majd, ráadásul, végre minden téren jó értelemben. A munkában ez által sokat lendül előre, s a szerelem terén is sikerül majd maximálisan kihasználnia minden kínálkozó lehetőséget!! Havi horoszkóp Oroszlán július 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán július 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán július 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha elsődleges célja a ranglétrán feljebb jutni, reméli, hogy többet nyerhet és többet kereshet. Használd jelenlegi aurádat, hogy tehetséged és érdemeid elismerését követeld. Azonban az újdonság és a változás iránti szomjúság hajt, nem feltétlenül a több pénzszerzés vágya. Még ha el akarod érni a főnyereményt, feltételezd, hogy bizonyos elemek és események lelassítják.

Havi horoszkóp Oroszlán július 2024

Júliusban az Oroszlán megnyugszik, és hagyja, hogy az élet folyjon a maga medrében. Rá fog jönni, hogy nem kell mindent irányítania, és jó az, ha valaki vezeti, és így élvezheti a pillanatot. Ebben az időszakban nagyon empatikus lesz, aminek köszönhetően a szerettei keresik a társaságát és Önhöz fordulnak tanácsért. A kiváló kommunikációs készség és a meghallgatás képessége segít abban, hogy találkozzon valakivel, aki az élete fontos részévé válik, legyen az élettárs vagy jó barát.

Szeretet

A július nagyon jól indul, de kérdőjelek és némi bizonytalanság közepette érhet véget. Mi lesz közben? Semmi olyasmit, amit ne tudnál megakadályozni, ha odafigyelsz az apró vágyakra, olyanokra, amelyeket nem fejezel ki, de amelyek mégis fontosak a kielégítéshez. Figyelmen kívül hagyhatod, mert úgy gondolod, hogy ez most vagy ezer más okból nem lehetséges. Júliusban azonban elengedhetetlen lesz rád és az elvárásaidra összpontosítani, félelem nélkül, de anélkül, hogy bármit is elkeserítenél. Főleg az eroszban…

Munka

Furcsa módon, eme meleg nyári hónap során, annak ellenére, hogy fokozottabb nyomás, még több feladat nehezedik az Oroszlánokra, mégis remekül boldogulnak feladataikkal és sokat haladnak előre. Néha azért képesek magukat túlvállalni és a végletekig kimeríteni energiakészletük,de most valahogy ezt nem érzékelik annyira megterhelőnek, mint általában és hamar újra erőre kapnak. A kívánt eredmények így nem is váratnak sokat magukra, ami még inkább inspirálja a kitartó és a nagy volumenű feladatok megoldására született királyi jegy szülötteket. Érdemes tehát kihasználni a jó szelet, most nincs idő lustálkodásra, persze, egy-egy kellemes vacsora azért néha belefér.

Pénzügy

Az üzletemberek jó pénzt fognak keresni ebben a hónapban. Nyereség fog jönni, mert a vállalkozások jól mennek. Bár a világjárvány megzavarta a gazdaságot, Ön keményen dolgozott azért, hogy a felszínen maradjon. Büszkének kell lennie a kemény munkára és az elkötelezettségére.

Karrier

Oroszlán: Ebben a hónapban is a sikered attól függ, hogy képes vagy-e megfelelni a felmerülő kihívásoknak. Légy megnyugodva ezen a ponton. Zseniálisan eljutsz oda! Leo, a karizmád azt jelenti, hogy nem maradsz észrevétlen. Nálad működik, de néha bosszantathat néhány embert. Tehát ügyeljen arra, hogy ne sértse meg őket. Ezzel vonzod a jóindulatukat, ami sokkal hasznosabb a fejlődésed szempontjából, mint az ő neheztelésük. Anyagi oldalon minden rendben van, de homályos okokból meg van győződve arról, hogy nincstelen. Mielőtt semmiért gyötörné magát, ellenőrizze.

Szerencse

Ez a hónap az Oroszlánok számára harmóniában és melegségben telik, amit a Vénusz hatása fog megadni. Korrekt módon ki fogja használni az új kapcsolatok létrehozásának képességét, hogy érdekes emberekkel ismerkedjen meg. Sőt, még türelme is lesz elég meghallgatni azokat, akik nem annyira vonzóak.A féltékenység azonban megjelenhet a bolygó hatása miatt. A barátait ugyanakkor ne hibáztassa, vagy a partnerét, amiért nem töltöttek elég időt Önnel. Próbálja meg felismerni, hogy nem mindig kell kellemesnek lennie, ha időt tölt a barátaival.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Oroszlánok a szerelem terén a hónap előrehaladtával kezdenek visszatérni a harmonikus állapotukba. Mindezen folyamat aztán a július vége felé egyre inkább fülledt pillanatokban gazdag, szerelmes éjszakák sokaságába csaphat át, melyet mind ők, mind pedig párjuk kifejezetten élvezetesen élhetnek meg. Az egyetlen, ami belerondíthat most a képbe, azaz időnként a kapcsolatukban fel-felmerülő féltékenység. Ne hagyják, hogy elhatalmasodjon önökön és aztán duzzogás legyen a vége az estéiknek!A szingli Oroszlán kisugárzása júliusban a tetőfokára ér! Eme elsőre remek hírnek azonban könnyen hatalmas kavarodás lehet a vége, ugyanis most egyszerre több kérő is kopogtathat az ajtón, ráadásul mindemellé még az is párosulhat, hogy a határozott és céltudatos Oroszlánnak meg teljesen más tetszik, aki viszont nem biztos, hogy viszonozza az amúgy is titkolt, erőteljes érzéseit. Nagyon észnél kell most lenni tehát, ha nem csak lehetőségeket, hanem valódi eredményeket is szeretnénk elkönyvelni júliusban a szerelem terén.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán május 2024

A májusi hónapot az életöröm és a baráti összejövetelek fogják meghatározni, kedves Oroszlán. Kedvesével akadhatnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük