Havi horoszkóp Oroszlán március 2024

Márciusban, kulcsszerep juthat felfogásának és hozzáállásának abban, mekkora eredményeket lesz képes elérni. Tegye magasra a lécet nyugodtan, kedves Oroszlán! Magánéletében is nagy hangsúlyt kaphatnak most a belső értékek és az őszinte érzések, melyek harmóniája nélkül most akár még ágyba bújni is képtelen lehet partnerével! Havi horoszkóp Oroszlán március 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán március 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán március 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter segített megerősíteni rejtett jövedelmét (öröklés, befektetés megtérülése, járadék stb.). Csak annyit kell tennie, hogy megszilárdítsa a közelmúltban elért sikereit, és jól fektesse be a pénzét. A Jupiter hajlamos a befektetéseket előnyben részesíteni, ezért inkább tárgyaljon stratégiailag ahelyett, hogy felemelné a hangját. Márciusban a jövedelmeden kívül máshoz vezető út köti le a figyelmedet.

Havi horoszkóp Oroszlán március 2024

A március az Oroszlánban elő fogja hozni a temperamentumát. Nagy lelkesedéssel fog bele mindenbe, ami az útjába kerül, és jeleskedni fog. Ez bosszantja a környezetét, amely irigyelni fogja a sikerét. Mások társaságában remek kommunikációs készségekkel és humorérzékkel fog kitűnni. Lelkesedéssel teli történetei felkeltik az emberek érdeklődését, és közkedvelt lesz. Ebben az időszakban emésztőrendszerrel kapcsolatos problémákat tapasztalhat, ezért összpontosítson az egészséges, kiegyensúlyozott étrendre és a sok pihenésre.

Szeretet

A tabletta cukrozása nélkül a március összetett és viharos hónapnak tűnik. Okozd a Vénuszt és a Marsot, akik a Vízöntőben helyezkednek el, egy olyan jelben, ahol a Szaturnusz is áthalad, és akik a Bikában ütköznek az Uránusszal. Ezek a konfigurációk nem jelentenek teljes vereséget, de bizonytalan helyzeteket, bizonytalanság pillanatait vagy heves konfrontációkat okozhatnak. Nagy adag türelemre, toleranciára és szelídségre lesz szükség. Végül, bármilyen bonyolult is, ez a hónap is úgy fog véget érni, mint a többi.

Munka

A munka és a vele való haladás, kétségtelenül egyik legfontosabb mozgatórugója a motiváció, s a dolgokhoz való pozitív hozzáállás. Az Oroszlán számára, nem csak az előbbiből, de az utóbbiból sem lesz hiány, ugyanis e hónap során, rendkívül energikusan állhat a dolgaihoz, így szinte nem is adódhat olyan kihívás, amivel ne tudna birkózni. Kényes kérdés lehet ugyanakkor az anyagi megbecsülés, mely most nem mindig lehet harmóniába az elvégzett munkával. Amennyiben finanszírozási kérdések merülnének fel, igyekezzen minél diplomatikusabb, ugyanakkor rámenősebb is lenni, hiszen csak így alkudható ki most a kívánt eredmény, vagy legalábbis egy jobb pozíció. Amennyiben valamiféle befektetésben töri most a fejét, bátran vállalhat kisebb, de akár egy nagyobb kockázatot is, ugyanakkor arra ügyeljen, hogy csak úgy vágjon bele bármi ilyesmibe, ha biztos abban, hogy akkor sem befolyásolja terveit hosszútávon negatívan mindez, ha mégis a legrosszabb verzió jönne be. Egészségét illetően, talán ildomos lenne egy általános kivizsgálást szorgalmaznia, biztos, ami biztos, amennyiben gyakran gyötri megmagyarázhatatlan fáradság, gyengeség vagy levertség. Lehet, hogy már egy kisebb fajta életmód-változtatás is sokat javít majd a dolgon.

Pénzügy

2024 márciusa egy átlagos hónap lesz számodra, ha pénzügyekről van szó. A múlt hónapban sok pénzt költött a szükségletekre, és most nincs miből fedeznie a kiadásait. A helyzet, amelyben találja magát, nagyszerű lecke lesz az esős napokra való megtakarításról.

Karrier

Oroszlán: Ez a szektor felszabadul a szaturnuszi iga alól, a várakozó lehetőségek más dimenziót kapnak, és az emberek végre betartják vállalásaikat. Úgy érzi, ezúttal jól kezdődik! Megmutatod mire vagy képes! A boldogság sosem jön egyedül. Legendás interperszonális képességeidnek köszönhetően remekül pótolod az elvesztegetett időt. Minden a helyes irányba halad, és természetesen az Ön javára. Pénzügyi oldalon 7. körül a Telihold megzavarja a belátásodat. Ettől úgy érzed, hogy teljesen összetörtél. Ellenőrizze, mielőtt káromkodna.

Szerencse

Ez a hónap növeli önérvényességét és magabiztosságát. Ezt használja ki a maga javára, és próbálja megoldani azokat a kérdéseket, amelyekben eddig bizonytalan volt. Koncentráljon azokra, akiket Ön a leginkább foglalkoztat.Az Oroszlánoknak azonban óvatosnak kell lenniük márciusi ingerültségükkel kapcsolatban, mivel ez hosszú távú konfliktusokhoz vezethet. A Hold helyzete segít Önnek, és akkor még időben felismerheti cselekedeteinek következményeit, mielőtt azok megtörténhetnek. Március a kettősség és a dilemma hónapja lesz.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós kapcsolatban élő Oroszlán magánéletében, központi szerepet kaphatnak most az érzelmek, melyek alapvetően meghatározhatják kedvét, mindennapjait, de akár szexuális vágyait is! Mind lelki, mind testi értelemben, nagyon fontos egy párkapcsolatban, hogy jól működjön az „adok-kapok”, s, hogy tartósan, ne mozduljon el ez a viszony, semmilyen irányba, különben, hiánytünetek léphetnek fel, s ezek állandósulása esetén, előbb-utóbb az egyik fél, hajlamos lehet máshol keresni a boldogságot. Ne várják meg, míg ez bekövetkezne, kedves Oroszlán, üljenek le és beszéljenek, ha kell, ha pedig úgy érzik, minden rendben van, akkor is éberen őrködjenek, hogy ez így is maradjon!A jelenleg szingli Oroszlán nehéz helyzetben lehet a párkeresést illetően, ugyanis most meglehetős bizalomhiánnyal küszködhet, egy korábbi, kellemetlen tapasztalat miatt. Minden óvatossága ellenére, mégis, igyekezzen kicsit nyitottabb lenni esetleges kiszemeltje felé, különben ő még zárkózottságát félreértve, ugyanúgy elbizonytalanodik, mint ön, s nem meri kinyilatkoztatni valódi érzéseit, s szép lassacskán eltávolodhatnak egymástól, mielőtt még egyáltalán kialakulhatott volna valami.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán szeptember 2024

Az Oroszlán szeptembere kissé zsúfoltan alakul, ami jórészt a nyári hónapok során fokozatosan el-elmaradozott, s …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük