Havi horoszkóp Oroszlán november 2024

Az Oroszlán novembere kellemesen fog telni, ám, mint mindig, néhány kellemetlenkedő azért mindig akad körülötte, így most sem lesz teljes a nyugalom, de hát az élet úgy szép, ha zajlik! Havi horoszkóp Oroszlán november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Egy kozmikus állapot visz magával, amely támogatja sikereit. Ha pénzt kér, vagy pénzre van szüksége, számíthat jelenlegi kisugárzására, hogy pozitív választ kapjon kéréseire!

Havi horoszkóp Oroszlán november 2024

A november nyomasztó hangulatot hoz az Oroszlánnak. Elfárad, és úgy érzi majd, hogy be kell zárkóznia. Ugyanakkor érdemes védekezni ebben a hideg időszakban, és melegen öltözködni, hogy ne érje el valamilyen betegség, amire ebben a hónapban hajlamosabb lesz. Szemlélődő gondolkodási stílusa miatt szüksége lesz egy kis kiszakadásra a gondolataiból. Ezért ha nem akar baráti társaságban lenni, meditáljon vagy igyon meg egy pohár bort otthon és nézze meg kedvenc filmjét.

Szeretet

Úgy tűnik, hogy november még a szerelem szempontjából is két különálló részre oszlik. Az első esetben a bizonytalan kommunikáció és a zavaros érzések hibákat vagy nem kielégítő helyzeteket okozhatnak. A dolog lényegét a hónap közepétől fogod megtalálni, amikor az égbolt testes érzeteket kelt. Ehelyett, ami egész hónapban állandó maradhat, az az erotika lesz: egyfajta szenvedélyes fintor, amely eleinte hozzájárulhat a haraghoz, de később érzékiséggé válik. Egyszóval egy igazán mozgalmas november!

Munka

A munkájában végre kicsit lazíthat e hónap elején a szíjon, s a maximális eredmények felmutatása is valahogy gördülékenyebben fog menni, mint az ezt megelőző időszakban. Az önzetlenségével azonban érdemes kissé kevésbé nagylelkűen bánnia, mert esetleges irigyei közül néhányan igyekeznek majd kihasználni azt. Ami a családi életet illeti, nem lehet komolyabb konfliktushelyzetekre számítani, azonban ha gyermekei vannak, akadhatnak kisebb gondjai a fegyelmezéssel, de azért ne keményítsen be nagyon, s legyen velük szokásához híven nagylelkű, azzal most nagyobb eredményeket érhet el náluk!

Pénzügy

A 2024. novemberi Horoszkóp Oroszlán számára egy hónapot ígér, amely lehetővé teszi, hogy megtakarítsd a bevételed egy részét. Örülj, hogy haladsz az életedben. Végül pénzügyi szabadságot és stabilitást érhet el.

Karrier

Oroszlán: Ebben a hónapban ne hidd, hogy a terveid összeomlanak, mert nem erről van szó. Használja ki ezt az alkalmat, és építsen barátságot azokkal az emberekkel, akik képesek megváltoztatni téged. Ha túl spontánnak vagy túl barátságosnak találja őket az ízléséhez képest, ne sértődjön meg. Ehelyett menj az ő irányukba. És ha úgy érzed, hogy baráti kötelék alakul ki, mondd el magadnak, hogy ez egy kiváló dolog, és így könnyebben teljesítheted a vágyaidat. Pénzügyi oldalon egy különösen jövedelmező lehetőség adódhat. Akár veszed, akár nem. Rajtad múlik, hogy mit akarsz csinálni.

Szerencse

Novemberben az Oroszlánoknak sok kikapcsolódásra lesz szükségük. Az elmúlt év nem volt viszonylag könnyű, ami miatt ebben a hónapban fáradt és demotivált lesz. Aludjon eleget, vagy menjen el egy fürdőbe. Kétségtelen, hogy testének szüksége lesz rá.Munkavégzése nem lesz kiemelkedő, és alig várja az év végét. Ezért kerülje a jelentős karrierbeli változásokat és eseményeket, mivel előfordulhat, hogy nem kell a tipikus elkötelezettséggel megközelíteni őket.

Asztrológus tanácsa

Amennyiben párban él az Oroszlán, a november igencsak parázs hónapnak ígérkezik számára. A párjával folytatott viták azonban többnyire érdemiek lesznek, s többnyire hamar eljutnak majd ezeket követően az ágyig, ahol aztán következtet az a hamisíthatatlan és igazi „békülős szex”! Ezért mindig megéri egy kis szóváltás, csak rá ne szokjon túlságosan…A párnélküli Oroszlánok számára a november meglepetéssel szolgálhat, már csak annál is inkább, mivel e hónap során könnyen belegabalyodhatnak egy kapcsolatba, amit még az is bonyolít, hogy a kiszemelt esetleg éppen a szomszédban lakik, vagy egy régi munkatárs!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán május 2024

A májusi hónapot az életöröm és a baráti összejövetelek fogják meghatározni, kedves Oroszlán. Kedvesével akadhatnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük