Havi horoszkóp Oroszlán október 2024

Az Oroszlán jegy szülötteire októberben mind a munka, mind pedig a szerelem terén sok energia-befektetést igénylő teendők várnak és bizony sok múlhat azon, mennyire sikerül megbirkózniuk mindkettővel egyszerre. Havi horoszkóp Oroszlán október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Bátorság, önbizalom, határozott és nyitott mint az Oroszlán. Horoszkóp Oroszlán október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Christine Baumann szexológus Partnermasszázs című könyvében azt ajánlja nőtársainak, tapintsák ki a férfi vágypontjait, és ehhez használjanak föl mindent, ami a rendelkezésükre áll: ujjbegyet, tenyeret, körmöt, ajkat, keblet, lábat, sarkat. Játsszanak a férfi testén, összpontosítsanak arra, milyen helyzetekben ernyed el, vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Horoszkóp Oroszlán október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha pénzt kérsz (például fizetésemelést), akkor tudni fogod, hogyan kell megtenni. Bájos és bájos, üzeneteid hangosan és tisztán fogadják (1., 12.)!

Havi horoszkóp Oroszlán október 2024

Október szeretettel és jó kapcsolatokkal teli hónap lesz az Oroszlán számára. Tele lesz kellemes hangulattal, nevetéssel és remek ötletekkel. Közvetlenségének köszönhetően felkelti mások figyelmét. Ha nincs párja, kövesse az intuícióit és az érzéseit, amelyek ebben az időszakban nagy szerepet fognak játszani tetteiben. Ez az őszi hónap a lelki befogadását is felébreszti. Ezért szerezzen új ismeretek, például olvasás által, vagy látogasson el egy tematikus szemináriumra, ahol az élet számos területén segítséget nyújtó meditációs technikákat is elsajátíthat.

Szeretet

A Vénusz és a Mars mosolyog rád, míg a Jupiter hozzád ölel. Ez az a kiváló kép, ami elkísér, legalábbis a hónap nagy részében (október végén változik). Ezekkel a helyiségekkel izgalmas pillanatokat élhet át, és engedheti szívének, hogy a megálmodott irányba repüljön. Bármilyen is legyen a kezdeti állapotod, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy javíts affektív képességeden: sokféle módszer létezik, és meg kell találnod a legmegfelelőbbet. Október végétől már nem élvezheti a mennyország kegyeit…

Munka

Az Oroszlánoknak hatalmas erejük van a nagy eredmények felmutatásához, s a problémák kezeléséhez, ám az október igen keményen igénybe is veszi őket e téren. Jó hír ugyanakkor, hogy a hónap vége felé némi anyagi elismerésre is lehet számítani a temérdek fáradozásért, mely épp a legjobbkor gyarapítja majd javaikat. Ebben a hónapban tulajdonképpen minden azon múlik, hogy mennyire sikerül a munkát a családdal, párkapcsolattal összeegyeztetve, mégis maximálisan elvégezni.

Pénzügy

A 2024-es horoszkóp jóslatai azt ígérik, hogy a hirtelen előrelépés a szakmai életében növeli a bevételeit. Képes lesz kielégíteni minden pénzügyi szükségletét anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy nincs elég pénze.

Karrier

Oroszlán: A továbblépéshez kitartást és pragmatizmust kell mutatnia. Ebben a hónapban toleranciát kell adnod a dolgokhoz, Oroszlán! Ha konfliktusba kerülsz azokkal, akiknek megvan a hatalma egy probléma megoldásában, az nem segít a vállalkozásodban. Tehát ahelyett, hogy elmondanád nekik a gondolataid lényegét, menj a maguk útján. A legrosszabb napokon ne mondj semmit, és kövesd a megérzéseidet. Ezzel elkerülheti ezeket a konfliktusokat, amelyek tévesen rontják a hírnevét. Ami az anyagiakat illeti, nagyon válogatós vagy. Egy dollár az egy dollár. Legyen óvatos, mert rontja a képét.

Szerencse

Októberben az Oroszlán romantikus énje felébred. Készítsen meglepetést partnere számára, mivel határozottan nem fog hiányozni az ihlet. Mindketten megérdemelnek egy kis időt egyedül, hosszú idő után, de vigyázzon, hogy megtalálja a megfelelő pillanatot a meglepetéshez. A rosszul megválasztott időpont vitához vezethet.A Merkúr befolyásának köszönhetően, amit a Mérleg házában járva kap, kiváló alkalom lesz ez az önképzésre, amelyet például munkahelyi vagy idegen nyelvű tanfolyamokon hasznosíthat. Ha nincs kedve a társasághoz, az olvasás remek lehetőség lehet.

Asztrológus tanácsa

A szerelemben élő Oroszlánok számára a legnagyobb kihívást a hónap folyamán a párjukra való, kellő mennyiségű odafigyelés jelenti. Kedvesük gyakran úgy érezheti ugyan is, hogy a királyi jegy szülötte elhanyagolja őket, s ez könnyen konfliktusokhoz és parázs vitákhoz vezethet, ha azonban sikerül mindezt kezelni, egy-két este igazán nagyszerűre sikeredhet!A jelenleg egyedül élő Oroszlánok októberben bizony jó eséllyel számíthatnak randevúra, ahol a legtöbbet bizony az fog nyomni a latba, hogy vajon mennyire sikerül őszinteségükkel és nyílt hozzáállásukkal elkápráztatni a szerencsés kiszemeltet.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Oroszlán május 2024

A májusi hónapot az életöröm és a baráti összejövetelek fogják meghatározni, kedves Oroszlán. Kedvesével akadhatnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük