Havi horoszkóp Skorpió augusztus 2024

A Skorpió jegy szülötteinek az augusztus számos alkalmat nyújt majd a pihenésre és az újratöltődésre. Ami a szerelmet illeti, igazán kellemes nyári hónapnak néznek elébe, s az egyetlen, ami e területen esetleg fejfájásra adhat okot, az a saját magukban rejlő, belső nyughatatlanság. Havi horoszkóp Skorpió augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Figyelmes, harcos, előrelátó és empatikus a többiekkel. Horoszkóp Skorpió augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. .Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália Horoszkóp Skorpió augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Ha a hónapot a gazdagodásodnak kedvező hullámok hordozzák, óvakodj attól, hogy a hónap végén (27-én) túlságosan megerőltető leszel. Olyan családi terheket kell viselnie, amelyek megnehezítik költségvetését, és megakadályozzák, hogy megvalósítsa álmait vagy könnyedebb életmódot élvezzen. Augusztusban próbálja meg kilátásba helyezni a gondjait, és adjon magának egy kis szünetet.

Havi horoszkóp Skorpió augusztus 2024

Az augusztus a makacsság és a lendület egy részét hozza a Skorpióknak. Bármit elérhet ebben a hónapban, amit célul tűzött ki. Hajlamos lesz azonban arra, hogy ne legyen tekintettel másokra, és nincsenek határai, ami problémát jelenthet, különösen a munkahelyen. Lehet, hogy kollégái ellenségesen néznek Önre, de ez azért lehet, mert irigyelni fogják a lendületét és a sikereit. Ha nem alkalmazkodik hozzájuk, tudnia kell, hogy esetleg nem tekintenek Önre a csoportjuk tagjaként. Tehát próbálja meg fontolóra venni a prioritásait, és előre hozzájuk igazítani tetteit.

Szeretet

Augusztusban az ég nem vár tárt karokkal. Azonban még ha nem is a legkedveltebb Jelek közé tartozol, nagyon jól tudod, hogy nagyszerű képességed van arra, hogy minden helyzetből kilábalj. Szóval ezek a nyári napok megnehezítik a szívet, de erőfeszítéssel, ravaszsággal, elmélkedéssel és kitartásoddal úgy tűnik, hogy végül boldogan és elégedetten fogsz kijönni. Nem azonnal, mert legalább a legtöbbeteknek később vége lesz a szónak. Mindeközben sok érzelmet fog átélni, mindezt nagyon intenzíven.

Munka

A munkahelyi napok, bár alapvetően nyugalmasan és eredményesen telnek, kissé eseménytelennek ígérkeznek. Ami a legjobban zavarhatja a hónap során e jegy szülötteit mindebben, az, az, hogy eme laza időszak oka nem másban keresendő, mintsem az innováció és lelkesedés részleges, vagy teljes hiányában, ami főként vezetőit és kollégáit jellemzi. Mivel a Skorpiók, mint mindent, a munkájukat is csak szenvedéllyel képesek hosszútávon érdemben ellátni, mindezt nem jó szemmel nézik, s igyekeznek majd az élére állni a dolgoknak. Eme filozófia azonban most könnyen el is bukhat, mivel munkatársai képtelenek lesznek azonosulni lelkesedésével, s így tartani vele a tempót. Mindazonáltal lehetséges, hogy talán jobb is ez így, hisz e jegy képviselőire is ráférne már egy kiadós pihenés. Annál is inkább, mivel a mókuskerék folyamatos taposás, azaz az állandósult stressz, sohasem tett jót a Skorpiók heves természetének.

Pénzügy

Tanulja meg kezelni a rendelkezésére álló pénzügyeket. Megfelelő irányítás nélkül a pénzt értelmetlen dolgokra fogja fordítani. Győződjön meg arról, hogy pénzének nagy részét alapvető szükségleteinek kielégítésére költi. Ezenkívül fontos, hogy spóroljon az esős napokra. Ebben a hónapban olyan tevékenységekbe fog belekötni, mint például a mezőgazdaság, amely plusz pénzt biztosít, amivel a felszínen tarthatja.

Karrier

Skorpió: Ebben a hónapban a csillagok egyetértenek! Egy együttműködési javaslatra oda kell figyelni, bónuszként pedig el kell fogadni. Skorpió, ne összpontosítson konkrét részletekre azzal az ürüggyel, hogy a múltban csalódások értek. Ehelyett használja ezt a tapasztalatot az előnyére. Hogyan? ‘Vagy mi? A kis vonalak újratárgyalásával és készségeinek fejlesztésével. Találja meg tehát mosolyát és üzleti érzékét, és gondoljon az érdeklődési köreire. Pénzügyi oldalon ez a szektor jól megy, és még jobb lesz, ha elfogadod, amit kínálnak neked.

Szerencse

A Skorpiók vágyakoznak, és augusztusban követik céljaikat és eszményeiket. Addig nem tud ellazulni, amíg el nem éri, amit akar, és képes lesz legyőzni minden akadályt, amely az útjába kerül.A kapcsolatokban szövődmények jelentkezhetnek, mivel az érzelmeket intenzívebben fogja tapasztalni. A csalódottság érzése ekkor túlságosan kritikussá teheti Önt, és a szeretetre teljesen ésszerűtlen válaszai lehetnek. Legyen óvatos, és hagyja, hogy valaki megbízható segítséget nyújtson Önnek.

Asztrológus tanácsa

Ami a tartós párkapcsolatban élő Skorpiókat illeti, mint mindig, most is a messzemenőkig végletesek a szerelemben. Míg egyik nap vágyakozva tekintenek partnerükre, addig máskor már kalandozni támadna kedvük, na persze, csak egy kis flört erejéig, de akkor is. Bár nagyon fontos számukra szerelmük, akit sohasem bántanának meg, mégis belül gyakran képtelenek parancsolni heves, vágyakozó természetüknek, s nemegyszer kellemetlenül is érzik magukat emiatt. Talán a legjobb megoldás az lenne, ha próbálnák megteremteni egy arany középutat, azaz, kicsit kevesebb rajongás, de kicsit kevesebb hangulatingadozás is!A jelenleg pár nélkül élő Skorpiók e nyárutó hónap során szinte egy percig sem lesznek képesek nyugton maradni, s folyton folyvást csak az aktuális hobbijuk és a párkeresés körül járnak gondolataik. Időnként ez a szindróma annyira elhatalmasodhat rajtuk, hogy nem csak az éjszakában, hanem már nappal is állandó jelleggel flörtbe keverednek valakivel. Bár szép az élet, s érdemes is kiélvezni minden pillanatát, de azért eme bölcsességet sem feltétlenül kötelező mindig, minden körülmények között szó szerint értelmezni! Ne feledjék, „a kevesebb, néha több”!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Skorpió április 2024

A Skorpió, bár áprilisban, tele lehet energiával, mégis akkor érhet el a legtöbbet, ha csak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük