Havi horoszkóp Skorpió december 2024

A Skorpió rendelkezésére rengeteg energiát bocsátanak a csillagok, melynek köszönhetően, fantasztikus teljesítményekre lehet képes a tél első hónapja során. Mivel most szeretetből sem lesz hiány, valamint új, hosszútávon is tartósnak ígérkező kapcsolatokkal is gazdagodhat, egy igazán remek hónapnak ígérkezik a december! Havi horoszkóp Skorpió december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Figyelmes, harcos, előrelátó és empatikus a többiekkel. Horoszkóp Skorpió december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. .Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália Horoszkóp Skorpió december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter néhány gyönyörű társadalmi és szakmai nyitást kínál Önnek február 20. és 20. között. Használd ki ezt a terjeszkedésedhez kedvező kozmikus hátteret, és kérj egy kis (nagy?) emelést.

Havi horoszkóp Skorpió december 2024

December elején a Skorpiók egy pillanatra sem nyugszanak, mert fékezhetetlen energiájuk folyamatosan táplálja őket. Ebben a hónapban érdemes elengednie mindent, ami zavarja, és csak töltsön egy kellemes időt a családjával. A karácsony a legjobb alkalom a családdal való kapcsolat erősítésére, ezért ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Nyugtassa meg nyughatatlan elméjét, és összpontosítson belső békéjére. Ez jó lesz Önnek és az Önt körülvevő embereknek is. December végén elragadja a karácsony hangulata, és nyugodtan töltheti el szeretteivel az ünnepeket.

Szeretet

A december kevés mozgással indul, talán azért, mert te magad is más dolgokra fogsz koncentrálni. De ne aggódjon, mert az első napok után, az ünnepek beköszönte előtt, felmelegszik az ég, és élvezni fogja a kommunikációt, a bájt és a rendelkezésre állást. Olyan tulajdonságok, amelyek pozíciójától függetlenül lehetővé teszik, hogy érzések, vágyak és álmok füzérét fonja. Fontos hírek is érkezhetnek, ha valami ilyesmit keresel. Pozitív és nagyon vicces lezárás!

Munka

A munka igencsak megszaporodhat a keze alatt az ünnepek közeledtével, s valahogy ön is egyre inkább motiváltabbá válhat bizonyos projektek végleges lezárásában, melyekkel már nem szeretne foglalkozni jövőre. Mivel most mindennek a megvalósításához szükséges többletenergiára a kozmosz részéről bizton számíthat, s külső segítsége is jócskán akad majd, hajtsa meg bátran a malomkereket, idén még most egyszer utoljára. Arra viszont ügyeljen, hogy, mihelyt lendülete végére ért, végzett-e mindennel, vagy sem, dobja el, ami a kezében van és siessen haza kedveséhez, szeretteihez, vagy egyszerűen csak pihenni, mert, ha lemarad a pillanatról, az nem jön vissza soha többé! Ami pedig a pénzügyeit illeti, komoly eladósodásnak nézhet elébe, ha könnyelműen bánik forrásaival, így kivételesen, semmiképpen se tegye. Hitelben meg egyáltalán ne is gondolkodjon egész decemberben.

Pénzügy

Az üzleti életben kockázatvállalás közben ne tesztelje mindkét lábával a medence mélységét. Ossza meg kockázatát különböző projektekben vagy vállalkozásokban. A 2024. decemberi asztrológia arra ösztönöz, hogy tanuljanak meg befektetni a gazdaság különböző ágazataiba. A 2024-es Mercury retrográd azt akarja, hogy ragaszkodj pénzügyi elhatározásaidhoz, amíg el nem éred azokat.

Karrier

Skorpió: Bár a szokásosnál kommerszebb vagy, az eredmények nem meggyőzőek. Ne gondold, hogy ez a sors ügye, mert nem erről van szó. 21-től az üzlet visszatér a pályára! Tehát használja ki ezt a nyugalom időszakát, hogy szánjon egy kis időt önmagára. Vagy tökéletesíteni magát egy új módszerrel. Ezt követően tökéletesen felkészült arra, hogy minden figyelmeztetés nélkül megbirkózzon a beáramló munkával. Pénzügyi oldalon ez a szektor elég jól áll. Jön a pénz, és a kóborlók fizetik, amivel tartoznak.

Szerencse

Nyugtalan lesz azonban az év utolsó hónapjában. A Mars jelentős hatással lesz Önre. Egyrészt nem fog hiányozni a motiváció, másrészt a túlzott igény miatt, hogy mindenáron igaza legyen, intoleráns lehet.Ha a partneréről van szó, óvatosnak kell lennie a viselkedésével kapcsolatban. Bár az egyedülálló Skorpiók magabiztosnak tűnhetnek, és az ellenkező nem nem engedi őket egy pillanatra sem egyedül, féltékenységet mutathatnak, és decemberben eltúlzott odaadást követelhetnek párjuktól.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg párban élő Skorpió számára a december igazi Kánaán lehet, ha nem meríti le sajátmagát túlságosan munkájával, hobbijával, eme érzelmekkel teli hónap során, ugyanis, most igencsak egymásra hangolódhatnak párjával, aminek következtében romantikában éppúgy bővelkedni fognak estéik, mint éjszakáik szenvedélyben! Bármennyire is belevesse magát tehát a munkájába, mindig gondoljon az „esti műszakra” is!Az éppen szingli életmódot folytató Skorpiók decemberben nagyon igényelhetik a figyelmet és s szerelmet, amiből, érthetően, ha csak átmenetileg is, de hiányt szenvedhetnek. Annyi baj legyen! Irány az első vásár, vagy hangulatos kis szórakozóhely ismerkedni. Ha pedig odakint hóvihar tombol, vagy csak egyszerűen nincs kedve kimoccanni? Végül is mire való az internet! Néha egy-egy virtuális flört is több mint a semmi, így hát csak pozitívan, kedves Skorpió!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Skorpió április 2024

A Skorpió, bár áprilisban, tele lehet energiával, mégis akkor érhet el a legtöbbet, ha csak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük