Havi horoszkóp Skorpió július 2024

A Skorpiók számára a július hónap kiválóan alkalmas lesz arra, hogy minél intenzívebben megéljék szerelmüket, ugyanakkor növekedni fog rajtuk a munkahelyi nyomás, amit igencsak nehezen élnek meg, még, ha lendületük látszólagosan nem is veszít erejéből. Havi horoszkóp Skorpió július 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Figyelmes, harcos, előrelátó és empatikus a többiekkel. Horoszkóp Skorpió július 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. .Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália Horoszkóp Skorpió július 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

A Jupiter nagyszerű lehetőségeket kínál számodra. Tehetségeidet és érdemeidet magas helyeken ismerik el (és jutalmazzák). Fő célja, hogy új munkamódszert alakítson ki a szövetségeiben (magán- vagy szakmai). Ha nagy pénzekről kell beszélnie, nem veti alá törekvéseit a készpénz diktátumának. Inkább ki akarja mondani a véleményét, mintsem a bevételét növelni. Hacsak az Ön által tapasztalt elakadások nem pénzügyi problémákkal kapcsolatosak, ez a terület átmenetileg háttérbe szorul.

Havi horoszkóp Skorpió július 2024

Júliusban nagyon sok nagy változás következik a Skorpiók életében. Teljesen új embernek fogja magát érezni, akinek változtatnia kell jelenlegi életmódján. Ez a jobb fizikai állapothoz kapcsolódik, mert lehet, hogy elkezd edzeni és jobban étkezni. Legyen szociális; találkozhat valakivel, aki egy új közösségbe vinné el, amely megfelel az új önnek, és ahol új barátságokat és kapcsolatokat köthet. Ne hagyja ki partnerét tevékenységeiből; különben megbánhatja.

Szeretet

Készülj fel egy nagyon intenzív időszakra! Valójában az érzelmek sajátosnak, mélynek és hitelesnek hirdetik magukat, igen, de ellentmondásosnak is. Sokukat azonban az érzések chiaroscuro nem ijeszti meg, éppen ellenkezőleg. Sokan kedvelik ezt az élénk klímát, amely lehetővé teszi, hogy életben, unatkozva és unalmasan érezze magát. Természetesen, ha linearitásra és biztonságra vágysz, figyelj: júliusban ugyanis olyan előre nem látható eseményekbe, váratlan helyzetekbe ütközhet, amelyek próbára teszik az igényeidet, még ha egyszerűek és könnyedek is.

Munka

A munka, az munka, s minél jobban hajt az ember, annál kevesebb energiája marad élete más területeire. Az is bizonyos, hogy nehéz megtalálni az egyensúlyt hosszútávon, s beállni egy olyan tempóra, ami egyenletes teljesítményt biztosít minden területen. A hullámzó teljesítmény azonban gyakorta stresszel jár, mely néha nagyon alattomosan, mondhatni, „csak a háttérben” rombolja az ember egészségét, ezért, főleg városi létben, különösen érdemes figyelni a láthatatlan stressz oldására is. Talán az a legszerencsésebb, ha az ember néha egyszerűen csak fogja magát, gondol egyet, s vesz egy forró, vagy éppen frissítő zuhanyt, esetleg egyszerűen csak felpattan és sétál egy nagyon egy olyan helyen, ahol nem hallatszik más, csak madárcsicsergés. E hónapban érdemes mindezt fontolóra vennie eme hatalmas energiákkal rendelkező, öntudatos jegy szülötteinek, akik ugyanakkor néha oly érzékenyek is tudnak lenni!

Pénzügy

Ebben a hónapban a pénzügyek veszik el a legtöbb időt, mert pénzügyei rossz állapotban vannak. A Skorpió pénzügyi horoszkópjából kiderül, hogy néhány fontos változtatást kell végrehajtania, hogy élvezze a pénzügyi szabadságot és stabilitást.

Karrier

Skorpió: Az Oroszlánból származó disszonanciák akadályozzák a fejlődésedet. A kínálkozó lehetőségek megfelelnek neked, de vannak hibáik, amelyek miatt meghátrálsz. Mivel a probléma soha nem történik egyedül, a hangulata borús. Nem vagy túl barátságos, ami nem segít. Skorpió, ha 11-től valaki ajánlatot tesz, akkor is fogadd el, ha vannak olyan dolgok, amik zavarnak. Miért? Mert néhány héten belül törlődnek. Ami a pénzügyi oldalt illeti, bár semmi rosszat nem jelentenek be, ez a szektor aggodalomra adhat okot. Kerülj el a régi problémáktól.

Szerencse

Júliusban sok lesz a változás a Skorpió számára. Az Uránusznak köszönhetően hajlamos lesz felfedezni a feltáratlanokat és kísérletezni. Mivel ez az élet számos területén segít, ezért a jövőben is ragaszkodni fog ehhez a gondolkodásmódhoz.Sajnos a kapcsolata nem fog jól működni ezen hozzáállás miatt, hacsak a partnere nem ugyanazon a véleményen van, mint Ön. Ha azonban partnere a földön akarja tartani a lábát, akkor kibékíthetetlen lesz, és ki fog állni önmaga mellett, ami olyan dolgok felhozatalát okozhatja, amelyeket soha nem akart hangosan kimondani.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Skorpiók júliusban is nagy hangsúlyt fektetnek a szerelemre. Mivel mostanság úgy érezhetik, már megint nem jut elegendő idejük, alkalmuk, minden pillanatot érdemben megélni, igencsak rágörcsölhetnek a légyottok kényszeres szorgalmazására. Ne rontsanak már megint ajtóstól a házba, hogy jóformán kiesik a helyéről még az ajtótok is! Inkább próbálják meg kicsit visszafogni magukat a munkában és már a délután elkezdeni hívogatni kicsit párjukat, kacérkodni vele, azaz tehát sugallni neki, hogy este nagyon megéri majd nekik, ha hazaérve engednek majd. Higgye el, ez önre is ösztönzőleg hathat!A jelenleg a júliust pár nélkül kezdő Skorpiók e nyári hónapban igencsak intenzív vehemenciával igyekeznek felhajtani azokat, akik képesek lennének csillapítani nem kis étvágyukat. Ez most olyannyira felszínre törhet, hogy a nagy igyekezetben teljesen másodlagos szemponttá válhat a hogyan és a mikor, ami igencsak kellemetlen helyzeteket szülhet, ráadásul nem is biztos, hogy képes lesz röpke kalandjai által igényeinek kellő mértékű kiélésére. Néha tehát várjon egy kicsit, mielőtt fejest ugrik egy röpke éjszakába, mert lehet, hogy reggel nem amellett ébred majd, akivel egyébként szeretett volna!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Skorpió április 2024

A Skorpió, bár áprilisban, tele lehet energiával, mégis akkor érhet el a legtöbbet, ha csak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük