Havi horoszkóp Skorpió március 2024

A március a Skorpió számára a folyamatos megismerésről, a tanulásról és fejlődésről szól majd, ugyanis, számos új és érdekes ötlettel, elképzeléssel találkozhat, melyek nagyban elősegíthetik karrierjét. Ami a magánéletét illeti, az most rendkívül kalandosnak ígérkezik, s egész biztosan, az ágyban sem fog unatkozni aktuális partnerével. Kell ennél több? Havi horoszkóp Skorpió március 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Figyelmes, harcos, előrelátó és empatikus a többiekkel. Horoszkóp Skorpió március 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. .Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália Horoszkóp Skorpió március 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Márciusban nem a pénz az elsődleges; több energiát fordítasz a családi kapcsolatok kezelésére, mint a pénzkeresetre. Az üzlet 20. napjától fellendül, még akkor is, ha fő célja a hétköznapok kezelése. Tehetséges és karizmatikus, őszinte sikereket vonz, amelyek bőven megtérülnek. De leginkább tehetséged felismerése érint meg téged. Ha anyagi elismerést adnak hozzá, akkor is örömmel tölti el, még ha nem is ez a fő célja.

Havi horoszkóp Skorpió március 2024

Márciusban a Skorpiók elkezdenek vágyni a biztonság érzésére. Akkor fogja a legjobban érezni magad, ha egy Önhöz közeli személy megöleli, akár a párja, akár egy családtag. Nagyon erős lesz az igénye, hogy megossza érzéseit, így ha nincs senki, akinek kiönthetné a szívét, akkor hajlamos lesz melankolikus vagy akár depressziós állapotra. Legyen óvatos, mert ezek az állapotok végül mentális és fizikai problémákhoz is vezethetnek. Esetleg próbálj olyan tevékenységet találni, ahol kifejezheti érzéseit, például táncoljon vagy rajzoljon.

Szeretet

A március a szerelem illatát hozza el számodra, legalábbis az elején. Azután? Aztán megtörténik, hogy az édes debütálás után, talán egy félreértés, vagy akár a saját gondolatai miatt, minden szürke tónusokat vesz fel, a kellemetlen érzelmek felé halványul. Melyik? Néhány lehetséges példa: féltékenység, irigység, harag, elégedetlenség. Természetesen nem mindenkiért együtt, mert mindenkinek megvan a maga személyes körülménye, amelyet bátran és őszintén meg kell értenie. Ne hátrálj meg: ez egy szükséges lépés, ami után minden lejtmenetbe kerül.

Munka

Szakmai téren, vagy munkahelyén, számos változás mehet végbe a március folyamán, melyek kissé megkavarhatják a dolgok normál menetét, ugyanakkor, rengeteg új lehetőséget is kínálnak egyúttal, melyeket, ha sikerül időben észrevennie, a saját hasznára, szakmai fejlődésére tud majd fordítani, kedves Skorpió. Ehhez azonban az is kellhet, hogy egy kicsit több felelősséget vállaljon az eddigieknél, ez pedig növelheti az önre nehezedő nyomást és stresszt, aminek rendszeres oldására érdemes tudatosan törekednie. Karrierje a kikelet havában akkor fejlődhet a legdinamikusabban, ha megtalálja az egészséges egyensúlyt a munka mennyisége és az érdemi kikapcsolódásra szánt idő között, s ez által be tud állni egy olyan tempóra, amit hosszútávon is képes lehet tartani, hisz a nagy eredmények elérése mindig több időbe telik, mint a kis dolgok megvalósítása. Ami pedig elengedhetetlen a sikerhez, az a mindeközbeni, folyamatos tanulás, nyitottság és fogékonyság a világ dolgai iránt. Egészségét illetően, emésztőrendszeri panaszokkal küszködhet időnként, melyek jobbára a rossz étkezési szokásoknak tudhatók be. Próbáljon meg megteremteni a szükséges körülményeket, legalább, napi háromszori, nyugodt étkezésnek, amikor is nem foglalkozik mással, csakis az evéssel és az ízek élvezetével. Higgye el, egyenesen csodákat fog művelni ez a rituálé önnel, kedves Skorpió!

Pénzügy

A 2024-es Pénzügyi Horoszkóp feltárja, hogy pénzügyi tanácsot kell kérnie egy szakembertől. Pénz áramlik az életedbe, de nem tudod, mit kezdj vele. Előfordulhat, hogy rosszul használod fel a pénzt, ezért segítségre van szükséged a kezeléséhez.

Karrier

Skorpió: A Szaturnusz érkezése a Halak jegyében nyugtató balzsamként hat. Kényelmesebben érzed magad, ha kibontakozod a rengeteg tehetségedet. A horizont tiszta. Úgy gondolja, hogy anélkül haladhat a cél felé, hogy bárki akadályozná. Ha a hónap végén valaki váratlan ajánlatot tesz, gondolkodás nélkül ragadja meg. Nem fogja megbánni, mert növeli a pénzügyi bevételeit. Pénzügyi oldalról, bár ez a szektor nem jelent különösebb problémát, ezek fejlesztése örvendetes lenne. Tehát ha elmúlik a szerencse, és a te irányodba megy, ne tegyél fel magadnak egzisztenciális kérdéseket.

Szerencse

A Skorpiókat márciusban a Hold befolyásolja. Érzelmiségük sokkal jelentősebb lesz, és megpróbálnak olyan embereket találni, akiknek társaságában biztonságban és nyugodtan érzik magukat. Ha nem ismer senkit, akkor lehetőleg elkerüli az embereket.Fizikai egészsége ebben az időben nagyon összefügg a mentális állapotával, és az elfojtott érzelmek nagyon befolyásolhatják. A torka és a hangszála gyorsan megfertőződhet. Ezért próbálja meg elkerülni a stresszt és a fizikailag megterhelő tevékenységeket.

Asztrológus tanácsa

A tartós kapcsolatban élő Skorpió számára márciusban, a legfontosabb, hogy megtalálja kedvesével a módot arra, hogy is lehetne teljesebb és kielégítőbb kapcsolatuk, mindkettejük számára. Ez kívánhat némi türelmet és kreativitást öntől, ám a most befektetett energiák sokszorosan megtérülhetnek a hónap során, s valóban sokat javulhat a kettejük közti viszony, csak hozzáállás kérdése az egész. Arról nem is szólva, hogy az ilyen, „kapcsolatregeneráló”, megújító időszakok egy pár nemi életében is pozitív fejleményeket hozhatnak, így igazán érdemes tavaszi nagytakarítást tartaniuk!A jelenleg pár nélkül élő Skorpió életébe, nagy eséllyel léphet egy olyas valaki, aki egy egészen új vonalat képviselhet az által, ahogy vélekedik egy kapcsolat működéséről, s meglehet, hogy a szexualitáshoz is kifejezetten kreatívan és új szelleműen viszonyul, így, igazán izgalmasnak és élvezetesnek ígérkezik a március e vonzó valaki oldalán, akivel, még ki tudja, hová el nem jutnak majd! Amennyiben esetleg mégsem hengerelné le senki e tavaszköszöntő hónap során, akkor sem marad valószínűleg hoppon, kedves szingli Skorpió, ugyanis, egy-két kalandos éjszakára, ha többre nem is, de szintúgy meg van minden esélye.

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Skorpió szeptember 2024

A Skorpiónak a szeptember meglehetősen jónak ígérkezik! Munkáival jól halad, sőt, egy két változtatást, fejlesztést …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük