Havi horoszkóp Skorpió november 2024

A Skorpiók novemberben igazán elemükben vannak! Amellett, hogy újabb lehetőségek tárháza nyílik meg előttük, míg a számukra oly fontos erotikában sem lesz hiány az első fagyok hónapjában! Havi horoszkóp Skorpió november 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Figyelmes, harcos, előrelátó és empatikus a többiekkel. Horoszkóp Skorpió november 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. .Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália Horoszkóp Skorpió november 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Tehetségeit értékelik, elismerik, és valószínűleg a tényleges értékükhöz mérten jutalmazzák. Ha nem ez a helyzet, ne habozzon követelni a tartozását. Főleg 16. és 24. között, amikor a Vénusz felmagasztalja a képességedet, hogy előre és értékben helyezd el magad!

Havi horoszkóp Skorpió november 2024

November kihozza a Skorpiók intellektuális oldalát, és tudásra vágynak. Ebben a hónapban ne várjon magától semmit a fizikai tevékenységekkel kapcsolatban; a retorika területén azonban sikereket érhet el. Emellett a memóriája is nagyon jó lesz, így ezt felhasználhatja valami meglehetősen nagy kihívást jelentő tanulmányokban, mivel most olyan időszak van, amikor képes sok információt befogadni. Ebben a hónapban hajlamos lesz a túlevésre, de érdemes egy kicsit visszafognia magát; különben problémái lehetnek az emésztőrendszerrel.

Szeretet

Intenzív hónap lehet, hírek és érzelmek között. Könnyű azonban eleve megjósolni, hogy mi fog történni és hogyan fog menni, tekintettel az égbolt összetettségére, tele sok kedvező szemponttal, kevés, de nem. Persze van, hogy egyesek számára ez a november egy bizonyos vastagságú újdonságok, vagy akár drasztikus változások ugródeszkája lehet. Sokak számára a rutin folytatódik, és ez talán kihat az érzelmi tapasztalataira is, de lehet és kell is változni, de gondoljon bele.

Munka

A munkahelyén, közvetlen stílusának és nagyvonalú gesztusainak bevetésével jelentős előnyökre tehet szert, melyekkel érdemes mindjárt élnie is. Annál is inkább, mivel pénzügyi stabilitása sohasem tökéletes, így mindig jól jöhet egy kis mellékes plusz. Egészsége ugyanakkor némi karbantartásra szorulhat a hónap folyamán, mert meglehetősen összevissza táplálkozik és ezért emésztési panaszok gyötörhetik. Igyekezzen ezeket azzal orvosolni, hogy inkább egyen többször keveset, mintsem kapkodva sokat és természetesen valami rendszeresség bevezetése sem ártana e téren. A hónap folyamán számíthat egy-két kellemes összejövetelre is, melyek azonban szintén alkalmat biztosítanak a gyomorrontáshoz.

Pénzügy

A 2024-es Horoszkóp jóslatai arra szólítanak fel, hogy kérje pénzügyi tanácsadó útmutatását, amikor a befektetni kívánt befektetésekről van szó. Egy szakértő segítségével megtudhatja, mi a jó neked, és mi az, amitől távol kell tartanod. Tekintse meg a numerológia 2024-es előrejelzéseit.

Karrier

Skorpió: A bolygók beáramlása arra késztetett, hogy inkább kommerszebb legyél, és ez nagy hasznodra volt. Ebben a hónapban, bár még mindig ebben a mozgalomban vagy, az eredmények kevésbé meggyőzőek. A legrosszabb napokon úgy érzi, mintha csak ütéseket produkálna a vízben. Biztos lehet benne, hogy ebben a hónapban semmi riasztót nem jelentenek be Önnek. Másrészt, talán megragadhatná az alkalmat, és tegye le a lábát, hogy felépüljön. Mit gondolsz arról? Pénzügyi szempontból ez a szektor nem áll olyan jól. Learatod kemény munkád jutalmát. Büszkének kell lenned magadra.

Szerencse

Novemberben nem fogja cserben hagyni a humorérzéke, és rengeteg vicces történettel és élménnyel szórakoztat majd másokat. A Hold lesz az oka annak, hogy beszédkészsége kiváló lesz, és jól fog kommunikálni. Másrészt bizonyos helyzetekben túl őszinte és cinikus lehet.Mindenesetre ez az időszak tökéletes lesz a tanuláshoz és az ismeretek megszerzéséhez. Nagyon koncentrált lesz, és elméje fáradhatatlan lesz. Valószínűleg sok szokatlan témát fog megvizsgálni, mint például a szex vagy az ezoterika és az univerzum.

Asztrológus tanácsa

A párkapcsolatban élő Skorpiók kifejezetten erotikus, szenvedélyes éjszakákban bővelkedő hónapra számíthatnak, s nem egyszer sikerül majd párjuk elismerését is bezsebelni teljesítményükért, ami csak még jobban inspirálja őket, így ami a szexet illeti, novemberben igazán elemükben lesznek.Amennyiben éppen a párkeresés ciklusában vannak, a november komoly eredményeket, csábításokat hozhat, ugyanis ilyenkor igencsak megnő amúgy sem csekély vonzerejük. Érdemes így most magukat még jobban felturbózniuk, hogy igazán felhőtlenül élvezhessék a kapósságot, hiszen mint tudjuk, a határ a csillagos ég!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Skorpió április 2024

A Skorpió, bár áprilisban, tele lehet energiával, mégis akkor érhet el a legtöbbet, ha csak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük