Havi horoszkóp Skorpió október 2024

A Skorpió jegy szülöttének az október igencsak fáradságosnak, ámde annál termékenyebbnek ígérkezik, mind a munka, mind pedig az emberi kapcsolatok terén. Havi horoszkóp Skorpió október 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

Figyelmes, harcos, előrelátó és empatikus a többiekkel. Horoszkóp Skorpió október 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Az asztrológia szerint viselkedésünket, életvezetésünket befolyásolják a csillagok, különösen az, hogy melyik jegyben születtünk. Nincs ez másképp akkor sem, ha útra kelünk. Más elképzelései vannak a vakáció eltöltéséről egy Kosnak, mint egy Bikának vagy egy Ráknak. A Skorpió rejtélyek iránti érdeklődése és nyomozó hajlamai utazásait is áthatják. Vele a nyaralás intenzív, szenvedélyes és izgalmas, csak ritkán nyugis. Vágyik a felfedezés és a kaland örömeire, szeret kockázatot vállalni.  Szívesen járja a világot, legszívesebben távoli, egzotikus és misztikus helyeket keres fel. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. .Ami felkelti az érdeklődését, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni. Szeret mindennek a végére járni, csak akkor nyugszik meg, ha kíváncsiságát kielégítette. Hajlamos egyedül nekivágni a felfedezőutaknak, a csoportos városnézéseket azonban nem kedveli. Vizes jegy lévén szereti a gyógyfürdőket és a vízpartokat, ahol hosszasan tud gyönyörködni a napnyugtában és a táj szépségében. Előnyben részesíti még a tűzhányók, mocsaras vidékek és vadászterületek környékét is. A Skorpió jegyhez tartozó országok: Marokkó, Japán, Norvégia, Németország, Lappföld, Észak-Szíria, Algéria, Korea, Uruguay, Portugália, India, Ausztrália Horoszkóp Skorpió október 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Valószínűleg nőtt a bevétele, ha május óta előléptették, megváltoztatta a státuszát vagy feljebb vitte a rangját. Ha nem? 28-ig van lehetőséged fizetésemelést kérni!

Havi horoszkóp Skorpió október 2024

Októberben a Skorpiók tele lesznek empátiával és elképesztő kommunikációs készségekkel rendelkeznek. A barátaid problémáinak megértése lesz az erősséged, így a körülötted lévők érezni fogják a támogatásodat, és segítséget kérnek tőled, ha szükségük van rá. Emellett egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott ember benyomását keltheti, ami a munkában és a magánéletben egyaránt segítségére lesz. Ebben az időszakban nem érzed magad stresszesnek, így nem kell félned attól, hogy elfogadsz semmilyen kihívást, ami keresztezi majd az utad. Használhatja csodálatos kommunikációs készségeit új nyelvek tanulásával és gyakorlásával, mert most nagyon könnyű lesz megtanulni őket.

Szeretet

Lassan indul az október, mintha megadná neked a szükséges időt érzéseid elemzésére, vágyaid megértésére és annak megértésére, hogy mit szeretnél elérni. Nyilvánvalónak tűnik, de legtöbbször belevetjük magunkat az életbe, legjobb esetben is, mert legrosszabb esetben hagyjuk magunkat élni, és ami történik, az megtörténik. De lehetősége van megérteni és elkötelezni magát, hogy szívét átdobja az akadályon, a megálmodott irányba. A hónap végétől pedig felmelegszik az ég: váratlan helyzeteket fogsz átélni, de ha tudod, hogyan kell megragadni a lehetőséget… (a hónap végétől, jó?).

Munka

Munkájában változások várhatóak, ám ezek nem feltétlenül olyan rosszak, mint amilyennek elsőre hangzanak, sőt, már a hónap első heteiben beáll egy stabilitás (talán túlzottan is), mely olyannyira fellelkesíti, hogy egy kicsit túl sokat is vállal, ami aztán október végére már éreztetni is fogja kellemetlen hatásait, főként idegi és fizikai állapotában. Ekkor érdemes tehát egy kicsit lassítani, s időt szakítani az élet élvezetére is! A baráti és családi kapcsolatok terén eme őszi hónap nyugalomban telik, nem lehet nagyobb konfliktusok számítani, nem úgy a szerelemben!

Pénzügy

A 2024-es pénzügyi horoszkóp kiváló pénzügyeket ígér a Skorpió bennszülötteknek. Nagyszerű munkája van, amely a megfelelő mennyiségű bevételt a maga módján tudja becsatornázni. Nem lesz gondja gondoskodni alapvető szükségleteiről, szükségleteiről és adósságairól.

Karrier

Skorpió: A múlt hónap óta volt időd átgondolni, mit javasoltak neked. Ebben a hónapban a döntés a tiéd, mert a Mars 13-án érkezik a jegyedbe. Skorpió, választhatsz! Ezt az energiát vagy a javadra használod, vagy magad ellen fordítod. Tehát ha valóban azt szeretné, hogy a dolgok a helyes irányba menjenek, itt az ideje, hogy keverje intuícióját a tapasztalataival. Ezzel a legendával fog végezni, amely eláraszt téged. Ami az anyagiakat illeti, bár a hónap vége garantált, a szabadidő lerövidül, hacsak nem dönt a dolgok menetének megváltoztatása mellett.

Szerencse

Egyszerűen kitűnik majd a munkahelyén. Bármit megszerezhet, amit csak akar. A Nap megadja a szükséges erőt, és lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat érjen el, amelyeket soha nem gondolt volna.Ez a csillag energiával és egészséggel látja el a Skorpiókat. Valószínűleg úgy fogja érzi, hogy tele van élettel, és sokkal életszerűbb a szokásosnál. Problémák jelentkezhetnek azonban azoknál a Skorpióknál, akiknek prosztata problémái vannak. Súlyos betegségre derülhet fény.

Asztrológus tanácsa

Amennyiben párkapcsolatban él, különösen a hónap elején kedvező hatásokra, élvezetes éjszakákra és párja elismerésére számíthat, azonban nyitva érdemes tartania szemét, mert könnyen felbukkanhat egy rivális, kinek esetében igencsak oka lehet féltékenységre. Intézze azonban finoman és diplomatikusan az ügyet, kerülje a teátrális jeleneteket, mert azzal csak árthat kapcsolatának.Ha mostanság egyedülállóként él, akkor kiszemeltje körül is feltűnhet egy kellemetlenkedő vetélytárs, akivel könnyen meggyűlhet a baja, ám ez esetben is inkább higgadtan intézze ügyes-bajos dolgait, s szenvedélyével, tüzes tekintetével csavarja el lehetséges partnere fejét, látszólag ügyet sem vetve ellenlábasára, így biztosabban célt fog érni!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Skorpió április 2024

A Skorpió, bár áprilisban, tele lehet energiával, mégis akkor érhet el a legtöbbet, ha csak …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük