Havi horoszkóp Szűz augusztus 2024

A Szűz jegyűekre augusztusban egy igazán harmonikus időszak köszönt, legalábbis, ami a munkát illeti, s bár a szerelemben sem kell komolyabb gondokkal számolniuk, azért itt már akadhatnak bizonyos súrlódások, melyek lehet, pont éppen a „túl szép minden” állapotból fakadhatnak. Havi horoszkóp Szűz augusztus 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz augusztus 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Augusztusra legyen B-terved, különös tekintettel az utazási tervekre, vagy a tanfolyamokkal, tanulással kapcsolatos dolgaidra, mert az Uránusz most hozhat néhány csavart az életedbe.  Szerencsére az uralkodó bolygód, a Merkúr augusztus 4-én megérkezik a Szűzbe, lehetővé téve, hogy talpon maradj, és reálisan tudj gondolkodni, alkalmazkodni a változó körülményekhez. Az augusztus 12-i telihold emlékeztet arra, hogy az életben vannak dolgok, amelyeket nem tudsz befolyásolni. Ebben segít a Vénusz jegyváltása is, ami szintén a spiritualitást emeli ki. Pihenj és töltődj fel augusztus közepén, mert amint a Mars augusztus 20-án jegyet vált, karrierambíciókkal, álláskereséssel vagy különleges projekttel szeretnél foglalkozni. Néhány nappal később a Nap a Szűzbe költözik, használd fel elakadt dolgaid újraindítására. Az Uránusz augusztus 24-én retrográdba fordul, ami egészen lelkesítő kérdéseket hozhat. Az augusztus 27-i, ragyogó Szűz újholddal eljön az ideje, hogy ismét személyes céljaidra összpontosíts! Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Horoszkóp Szűz augusztus 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

Augusztusban úgy tűnik, hajlamosabb megvédeni ötleteit és tetteit, mint egy kis vagyont összegyűjteni (még akkor is, ha az egyik nem akadályozza meg a másikat). A kalandvágyó szellemed felülmúl minden pénzügyi mohóságot. Ne feltétlenül számíts arra, hogy eltalálod a főnyereményt, mivel a Szaturnusz a hiányosságokkal fog szembesülni. Legyen szó szabadságról vagy pénzről (vagy mindkettőről), ez az átmeneti visszaesés nem befolyásolja hosszú távú boldogságát.

Havi horoszkóp Szűz augusztus 2024

Augusztusban a Szűz hangulati ingadozásokkal néz szembe. Ezért ez az időszak nem lesz ideális olyan fontos döntések meghozatalára, amelyek racionális mérlegelést és belátást igényelnek. Másrészt az intuitív cselekedetek néha nem ártanak. Ha ezek hétköznapi dolgok az sokkal könnyebbé teszi a helyzetet. Úgy fogja alakítani a dolgokat, ahogy abban a pillanatban érzi. De óvakodjon a hangulatingadozásoktól a partnere előtt. Minden bizonnyal meg fogja érteni Önt, de Önnek is meg kell értenie őt, szóval vigyázzon, ne bántsa meg.

Szeretet

Pozitív érzelmek és sok szenvedély: ez a sztárok ígérete. Az, hogy mit fogtok megtapasztalni, nagymértékben a belső rendelkezésre állásotokon múlik: néhányan készek lesznek boldogok lenni, és minden csodálatosan fog menni. Mások viszont igent mondanak szavakkal, de legbelül félnek a szerelem iránti elkötelezettségtől, talán attól félnek, hogy szenvednek, vagy felfednek olyan részeket, amelyeket nem értékelnek. Mindenesetre az igazi lehetőség, amit ez az ég ad, az lesz, hogy képes leszel megváltoztatni a hozzáállásodat és elfogadni az életet, és így a szerelmet is, annak minden chiaroscurojával együtt.

Munka

A Szüzek a munkájukba az augusztus folyamán olyannyira belejönnek, hogy szinte anélkül halad minden a kezük alatt, hogy azt észrevennék. Ez az akár látszólagos, akár tényleges monotonitás azonban nem feltétlenül van jó hatással eme jegy szülötteinek kreativitására, s így ez az időszak könnyen unalomhoz, fásultsághoz vezethet. Az efféle folyamatok megelőzése érdekében tehát érdemes lépéseket tenni, például, bevállalni némi pluszmunkát, vagy egy közösségi esemény megszervezését, levezénylését önkéntesen, esetleg kitalálni valamilyen összejövetelt, s azt összehozni, hogy megtörje a hétköznapokat. Az ilyesfajta kiruccanások amúgy is mindig remek alkalmat biztosítanak az ember kapcsolatrendszerének kiszélesítésére, ráadásul, augusztusban a jó idő is kedvez az ilyesminek. Itt az ideje tehát újfent összekötni a kellemest a hasznossal!

Pénzügy

Rajtad áll, hogy gondoskodj arról, hogy pénzügyeid folyamatosan gördüljenek. Kihívásokkal teli hónap lesz, de nem kell feladnod. Pénzügyi asztrológiai előrejelzések a Szűz számára arra szólítanak fel, hogy jól használd fel pénzügyeidet, ha nagyszerű jövőt akarsz teremteni magadnak.

Karrier

Szűz: Itt az ideje, hogy átgondold, mit szeretnél. Amíg itt van, vessen egy pillantást az Ön számára javasolt változtatásokra. Tanulmányozza őket figyelmesen és előítéletek nélkül. Mindenekelőtt ne gondolja, hogy ez nem neked való. Szűz, felfoghatatlan változás kezdődik! Ellentétben azzal, amit hiszel, ez nagyon pozitív az Ön számára. Miért? Mert ez más távlatokat nyit meg, és nagy szükséged van rá. Ami az anyagiakat illeti, a megtakarítással a lényegnél marad. Ami a hiábavalóságot illeti, azt felszínesnek találja. Hirtelen a pénzügyei remek állapotban vannak!

Szerencse

Viszonylag nyugodt hónapok után dühös időszak következik a Szüzek számára. Nagyon nyugtalan lesz a Mars hatása miatt. Általában távol marad a társasági eseményektől, és ez augusztusban sem fog változni. Ha azonban valaki betör a személyes terébe, akkor dühös lesz. Régi tévedések kerülnek a felszínre, és vágyódni fog a feloldozásra.A megnövekedett ambícióinak köszönhetően valószínűleg sikeres lesz a munkájában. Bármely helyzetben kiáll majd önmagáért, mások véleménye nem fog számítani, aminek negatív és pozitív következményei is lehetnek.

Asztrológus tanácsa

A párban élő Szűz az augusztus folyamán igencsak élénken élheti meg párja iránt érzett szerelmét, ami egy kicsit már-már túl sok is lehet kedvesének. Inkább ez legyen a baj azonban, mint más, így nem érdemes visszafognia magát, talán csak egy-egy olyan helyzetben, amikor párjának éppen muszáj egy kis ideig másfelé koncentrálnia. Eme apró figyelmesség azért fontos, hiszen, ha szeretünk valakit, akkor szem előtt tartjuk aktuális igényeit is. Amúgy pedig élvezzék az életet, hiszen ez az egyetlen értelme eme földi létnek!A jelenleg pár nélkül élő Szüzek számára az augusztus remek táptalajt biztosít új, a későbbiekben nagyon is fontossá váló ismeretségek kötésére. Az elkövetkezendő hetekben történő kikapcsolódás most szorosan összefonódhat a szerelem önre találásával, így ne hagyjon ki egyetlen alkalmat sem a barátkozásra, nehogy elszalassza a pillanatot! Legyen most a legnagyobb gondja az, hogy túlságosan besűrűsödtek programjai, mintsem az, hogy otthon unatkozik. Megéri!

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz május 2024

Májusban kissé feszültebb lehet majd élete a szokásosnál, kedves Szűz, ami kihathat magánéletére is, ám, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük