Havi horoszkóp Szűz december 2024

A Szűz decembere igencsak kettősen, de ettől még nagyon is meghitten, szeretetteljesen és vidáman fog telni. Ennek oka, hogy még pénzügyileg kissé gyengélkedhet, addig kedvese, családja és barátai irányából számos váratlan, mégis annál kedvesebb meglepetésre, gesztusra és támogatásra számíthat, amelyek megédesíthetik mindennapjait! Havi horoszkóp Szűz december 2024 – olvassa el a legjobb asztrológusok jóslatait itt!

Egészség

óvatos, figyelmes, de intelligens és aprólékos mint a Szűz. Horoszkóp Szűz december 2024 – olvassa el a valódi horoszkópot ezen az oldalon.

Család

Készítsd el saját részletes elemzésed, születésed ideje és helye alapján! Ilyenek a szűzek Téved, aki azt hiszi, azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiasságát. Az fériak számtalan erogén zónájáról a legtöbb nő még húsz évi házasság után sem tud. Térképezd fel kedvesed erogén zónáit a horoszkóp segítségével! Szemérmes szűz Ilyen szerető: .A szerelmi praktikák terén eléggé járatlan. Ha partnere is tapasztalatlan, a szexualitás egy idő után másodlagos szerepet kap életében. Ám egy szerelemben jártas társ csodálatos szeretőt faraghat a tartózkodó Szűz úrból is. Rendkívül tanulékony, fontosnak tartja, hogy maximálisan meghálálja ?tanára? fáradozását. Horoszkóp Szűz december 2024 – a legpontosabb asztrológiai előrejelzés itt!

Pénz

20-tól a Jupiter lehetővé teszi a május 10. és október 28. között végzett munkához és erőfeszítésekhez kapcsolódó osztalékok (bónuszok) beszedését. Azonban ne követeljen túl sokat (22.).

Havi horoszkóp Szűz december 2024

December a Szűz jólétének hónapja lesz. Végre jut ideje egy békés, kreatív tevékenységre, például festésre vagy hangszeren való zenélésre, ahol kifejezheti magát és kikapcsolódhat. Ebben az időszakban introvertáltabb lesz, ezért ne rohanjon bele a nagy eseményekbe, nehogy feleslegesen kerüljön stresszhelyzetbe, mert ilyen esetekben nagyon túlzásokra lesz hajlamos. De ami biztosan hasznára válik, az a szeretteivel töltött idő lesz. Biztonságban fogja érezni magát velük, és most pontosan erre van szükséged.

Szeretet

A fejedben tapasztalható zűrzavar és a szívedben lévő bizonytalanság miatt könnyen elképzelhető, hogy a december nem indulhat építő módon a szerelem számára. Azonban türelmesnek kell lennie, mert a helyzete, bármi legyen is az, biztosan javulni fog. Nem a szenvedélyért vagy az erotikáért, amely az elégedetlenség, a félelmek vagy a tapasztalatlanság korlátaira korlátozódik. Röviden, ez még mindig fájdalmas fejezetnek tűnik, alaposan elemezni kell, hogy megértsük a valódi okokat.

Munka

Amellett, hogy a december folyamán jórészt az aktuális pénzügyei körül foroghatnak a gondolatai, a munkájával kapcsolatban ugyanakkor, ellentétben az emberek többségével, nem számíthat túlhajszolt időszakra, az által, hogy most, beosztásából fakadóan, kissé háttérbe szorulhat, vagy legalábbis, elmaradás híján, nemigen szaporodhat meg az év végéhez közeledve munkája és ez egy óriási előny, hisz jóval több ideje marad az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Arról nem is szólva, hogy a december annál is inkább a kedvére való lehet, mivel ha valamikor, hát most rendkívül sok, apró meglepetésre számíthat szerettei, barátai köréből, amiknek mindennél jobban szokott örülni, hiszen azt jelzik, ön igenis fontos tagja a közösségüknek. Az igazán kellemes decemberi ünnepléshez már nem is fog más hiányozni, mintsem jókedve, melyet sohase felejtsen a másik nadrágjába, mint amelyikbe elindult, kedves Szűz!

Pénzügy

Ha nincs elég pénzed, tedd kevéssé a vágyaidat. Ez az oka annak, hogy az embereket mindig arra ösztönzik, hogy a bevételeikből számoljanak be. A 2024. decemberi asztrológia arra biztat, hogy kerüld azokat a dolgokat, amelyek pénzhiány miatt stresszesek lesznek. A 2024-es pénzügyi horoszkóp azt akarja, hogy megértse, hogyan költi el a pénzét.

Karrier

Szűz: Kihívásokkal zárod ezt az évet. A pillanat hevében teljesen elcsüggedhetsz. A legrosszabb napokon azt gondolhatja, hogy soha nem fog sikerülni. Szűz! Ne becsüld alá magad! Ellentétben azzal, amit gondolsz, sok tehetséged van, amelyeket nem használsz. Tehát ahelyett, hogy sajnálnád magad, használd ki minden lehetőséged, és idén a világ élvonalába kerülsz! Ami a pénzügyi oldalt illeti, az egyensúlya attól függ, hogy képes-e kezelni a minden oldalról érkező nyomást. Szóval maradj Zen, és a pénzügyeid is az lesz.

Szerencse

Decemberben nyugtalan lesz az idegenek jelenléte miatt a családi ünnepeken, ami veszekedéshez vezethet a többi rokonnal. Ha nagy találkozóra tervez menni, akkor fontolja meg, hogy jobb lenne-e kifogást keresni és magánjellegűen felkeresni a családot.A Szűznek az ünnepek alatt az otthona kényelmében kell kikapcsolódnia. A karácsonyi díszek jobban fénylenek, ha gondosan vannak elhelyezve, és ha eddig diétára fogta testét, nyugodtan felejts el néhány napra, és minden kényeztetést engedjen meg magának.

Asztrológus tanácsa

A jelenleg tartós szerelmi kapcsolatban élő Szűz, szinte az egész december folyamán, meglehetős érzékenységet mutathat kedves minden apró kis rezdülése iránt, melyeket folyamatosan elemezve, folyton-folyvást azon töprenghet együttlétükkor, hogy mivel tehetné még szebbé, meghittebbé kapcsolatukat, pedig a válasz kézenfekvő…Az önmaga, egyszerű és igen mélyen érző szerelmével, ugyanis ez az, amiből párjának sohasem elég! Tegye félre az agyalást, szeressen és élvezze, hogy szeretik!A jelenleg pár nélkül élő Szűz temérdek, jórészt otthoni teendővel találhatja szembe magát a december folyamán, amelyeknek egyszerűen úgy érzi, sehogy sem érhet a végére. Akár mennyire is lekötik most figyelmét az anyagiak és az ünnepi várakozás napjai, vagy esetleg csak a lustasága tartja vissza, ne hanyagolja el a párkeresést ebben az érzelmileg mindenkinek nagyon intenzív időszakban, hisz a december tartogatta, varázslatos és meghitt pillanatok ritkák és különlegesek! Ki tudja, talán éppen élete nagy szerelme lesz az ajándék a fa alatt?

Ellenőrizze is

Post Image

Havi horoszkóp Szűz szeptember 2024

A Szűz a munkában sokat haladhat a szeptember során, ugyanakkor a meglehetősen sok „kötelező kör” …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük